43

Анонимен

преди 4 години

Зелените човечета ще излекуват Италия както излекуваха Украйна и Крим. Сега ги приемат с адмирации но не знам как ще ги изгонят обратно в Сибир.

42

ПроСоТо

преди 4 години

и да нема расистки подмятания !...Жал ми е за тъпите поляци..

41

Пичай

преди 4 години

До SichtpunktПич, стига с опорните точки за "***". Вече няма смисъл. ЕС е на колене и , както някой по-назад пеше написал, изпадна в унизителното положение да получава хуманитарна помощ от Русия и Китай.

40

Sichtpunkt

преди 4 години

По покана на Асаад, но не и на част от сирийският народ, който в следствие на това законно пребиваване на *** биват избивани като мишки.Най - големият престъпник и лицемер! Ще се намери ли някой който да му пусне едно олово в манеpката!?

39

Анонимен

преди 4 години

Да сте чули някога някъде по света краварите да са дарили дори една ябълка?И аз не съм чул.В най-добрия случай даряват старо оръжие срещу послушание и робство.Както у нас.Милиарди ни точат от Мариците ,от златните ни мини и от т.н. "Мисии" вече 30 години.Последно прибраха едни 2.5 милиарда уж за напълно ненужни стари самолети на хартия.А преди 75г "дариха" София с едни 1800 бомби по 250 кг.Дариха ги на болници ,църкви и училища.Това са фактите.Другото е соро.соиднна демагогия и лъжа.

38

Анонимен

преди 4 години

Къде са американците, т.н. "партньори"...? Няма ги, покриха се. Страна с 10 пъти по-малък военен бюджет намира средства да помага, а САЩ не...ето колко струва американското "партньорство"!!!

37

40,41

преди 4 години

Имаш нужда от психолог.Лекувай се,бе човек.Вирус+ психическо разстройство не води до добър край.

36

Анонимен

преди 4 години

Ще се види май кой кум, кой сват и кой на булката брат.

35

Анонимен

преди 4 години

А полската про-амерканска изм...ет не предостави коридор на руските самолети !

34

До 22

преди 4 години

В Сирия руснаците отидоха по покана на законното правителство,а американците нахлуха да помагат на алкайда и другите престъпници,заради които сега страда и Сирия и цяла Европа.Да не забравяме само за последните години колко държави съсипаха и колко народ погубиха.Обаче в Америка бензина им е почти без пари,нали?Е в това е цялата работа.

33

Sichtpunkt

преди 4 години

Руските ватники пращат "помощ" там където има лапачка, а в Сирия хвърлят бомби..

32

Sichtpunkt

преди 4 години

Руските ватники пращат "помощ" там където има лапачка, а в Сирия хвърлят бомби..

31

Анонимен

преди 4 години

Има информация, че Италия е подписала пореден търговски договор с Китай под носа на САЩ. И си мисля, че затова там положението е в такива мащаби. Нещо като за назидание.

30

Анонимен

преди 4 години

Абе стига простотии дайте ни девочки и насам,Обещавам че ще ги храним, ще ги използваме разумно и нема да ги повреждаме

29

ПроСоТо

преди 4 години

о,ще дойде и "помощта" от сащ..Там само чакат болна Европа да се изтощи и обезкърви и тогава да нахлуят агресивно с ГМО-тата си .И тогава вече никой нема да обръща внимание една храна гмо ли е,природна ли е,защото като си гладен,това е последния въпрос,който те интересува..."Жаден вол мътна вода не гледа"..

28

Ужас

преди 4 години

Каква солидарност какъв ЕС,Полща не е пуснала Руските самолети да минат по бързо и напряко,и те са загубили време с маневри и обикаляне!?

27

МКII

преди 4 години

Западна Европа изпадна в много унизително положение. С тези зелени сделки и полово разнообразие се докараха до състояние, в което Русия и Китай изпращат хуманитарна помощ на уж богати и уредени западни държави.

26

реалност

преди 4 години

Руснаците за две дена от около 5 000 км докараха техника и екипи в Рим, италианците за два дена не могат да се организират да решат! къде да ги пратят. След това още 2-3 дена ще организират логистиката до Бергамо, щото е много далече от Рим. А помощта бе договорена 3-4 дена предварително, преди да тръгнат руснаците. Очевидно са били изненадани от бързината им...

25

Не така

преди 4 години

И американците помагат - вижте как ни крадът златните залежи,защото мислят за нас.Парите развращават и те не могат да допуснат да ни се случи такова нещо.

24

ГНЕВЕН

преди 4 години

Още преди седмица Русия изпрати 10 военно-медицински батальона в Италия , ама нашите тиквени медии не написаха и ред.В Италия руските знамена се веят до италианските на същите пилони ,където преди това бяха знамената на ЕС.От Русия са пристигнали и специални армейски машини които дезинфекцират цели градове/има снимки в нета/.А нашите герберясали краварофили дори не смеят да отразят тези новини.-Никой не смее дори да попита за онези 2.5 милиарда ,които краварите просто ни гепиха!