38

Анонимен

преди 4 години

Незнам кой е хвърлил вируса, но знам, че САЩ и Китай са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ НА ОКОЛНАТА СРЕДА.

37

Анонимен

преди 4 години

Нормално, като гледам колко русофилчетата вярват в разни неща, представете си истниски сериозните агитатори колко успех имат.

36

Анонимен

преди 4 години

100% създадено в лаборатория !!!!са глупаците вярват в историята с пазарите за животни.... и т.н.по НЕЙШЪНАЛ ГЕОГРАФИК ВЕДНАГА ИЗФАБРИКУВАХА ПОРЕДНИЯ ФИЛМ ОНЗИ ДЕН....!!!С ЦЕЛ ДЕЗИНФОРМАЦИЯНО ВСЕКИ В КРАЙНА СМЕТКА ИМА ПРАВО ДА ВЯРВА В КАКВОТО СИ ПОИСКА... ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЧЕ ЗЕМЯТА Е "ПЛОСКА".....

35

като котка са

преди 4 години

До 24да прав си. но това е една друга времева линия/театрална постановка

34

Пепи

преди 4 години

Зад епидемията в Европа седи италианската мафия.Която в движение се сети че може да изцоца милиарди евро помощи от Европа.Почнаха да си пишат всичките умрели на корона вируса.И то главно от селата,понеже е много трудно да се докажат.Испанците видяха и те дигнага копитце.Педро Санчес иска да инвестира 200 милиарда в икономиката.Разбира се - на наште хора - големите испански предприемачи.Англия се усетиха навреме и те се направиха на болни.

33

Ху Кеърс

преди 4 години

Няма никакво значение какво са убедени българите. Важното е, че вирусът е много заразен, и нищо не може да го спре. Много хора ще го преболедуват, повечето дори няма и да разберат че са болни от него защото ако си под 60 години минава много леко. И после фирмите ще фалират, и ще се изкупват на безценица от определени хора, и много хора ще останат без работа и на улицата и ще настъпят много тежки времена, и мъка и трудности и много тежки болести ще нападнат хората и няма да има пари за лечение.

32

Анонимен

преди 4 години

Интересно изследване. А какви ли ще са процентите за 'у нас' т.е. за съ-народниците на българите, които ги изгониха да слугуват отвъд ..

31

Анонимен

преди 4 години

Не е човек, а желязо.

30

Анонимен

преди 4 години

След упоритото насаждане, че се задава опасна хибридна война (справка - множество изказвания на М.Габриел, Плевнелие ), може би сме вече в този филм... А къде е Роско впрочем?

29

Диагноза

преди 4 години

Именно човешка намеса докара вируса на европейците и китайците - това бяха руснаците ! Първо пробваха с "Новичок-а" . Изловиха ги бързо и веднага пуснаха "короната" ! Кремълското джудже няма да миряса докато не го ликвидират ! Той си е нарочил разпада на Европейския съюз !

28

SS

преди 4 години

Не напразно свръх богатите си строяха бункери за края на света!За това нещо да кажете?

27

Анонимен

преди 4 години

Пеевски да те благослови

26

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Никаква човешка намеса няма ! Вируса е създаден и пуснат от САЩ! А там човеци няма !Немажеш да наречеш човек, примата американец !

25

Анонимен

преди 4 години

А трий го и това друже

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 13Ганче,това само ли го измисли?

23

Анонимен

преди 4 години

До като котка саПо-скоро два варварски народа. Рим е ЕС, а варварите са пред портите.

22

Анонимен

преди 4 години

Лошата ми думичка със звездички беше "peдакция"

21

82757

преди 4 години

Мисля, че се предложи колосално оправдание на вастниците за тоталния провал и увеличената бедносто, както и снование за репресии, терор и по-голяма експлоатация. И остава едно доста плътно усещане за репетиция...

20

Анонимен

преди 4 години

Американците и друг път са използвали биологично оръжие (агент оранжев над виетнам), дори са хвърляли ядрени бомби над цивилни градове с жени и деца - в Хирошима и Нагазаки стотици хиляди умират от лъчева болест. САЩ дори са взривявали хиляди атомни бомби в пустинята невада и в продължение на десетилетия са тровили собственото си население. И сега продължават да го тровят с вредни храни. Как мислите? САЩ дали са способни на такова нещо? Естествено, че ДА.

19

като котка са

преди 4 години

Каква е разликата между Русия и САЩ? Това са източна и западна Римска империя. Нищо, никога не се променя, само си сменя маската. Генератори на вълнение за плебса.