58

Анонимен

преди 4 години

Щял да се разхожда на Витоша. Позьор!Аз пък ще отида на работа, и мен ще ме пуснат, щото нося полза и за себе си и други. А този нека да го арестуват. И без това дава акъл по медии за щяло и не щяло. Ползата му е под нулата.

57

ИСТИНАТА

преди 4 години

КАРОЛЕВ Е КОМУНИСТ!

56

Някой си

преди 4 години

А качи се на Витоша ,а те глобят за разходката. И в кой град ще избягаш? Магистрала Тракия я затвориха.

55

61

преди 4 години

То е видно, че не ти пука за никой освен за собственият ти ***. Никой не ти иска кирливите пари, да и твоите - нали и ти си от тази държава. Всички искат отсрочка, за времето когато са във форсмажор, - ще си ги платят кредитите само, че по-късно, ***. И се смири малко, не знаеш какво ще ти дойде до главата.

54

Анонимен

преди 4 години

Много сте в грешка ако си мислите, че на някой му пука за вируси и за вашия обяд. Всички мислещи хора знаят, че никаква епидемия няма и затова няма да видите депутат и политик с маска. На тях просто им харесва в тая игра да са отгоре. Даже не става въпрос толкова и за пари. При положение, че си осигуряват пожизнена власт, пари в кеш или в диаманти или в имоти, не им трябват. На човек му трябва едно жилище и една служебна кола, ама да е доживот.

53

Шопо

преди 4 години

Кому каквото е писано...

52

Анонимен

преди 4 години

Заразяваш се - може да умреш, може и да го преболедуваш. От глад и безпаричие - може да умреш , може да станеш бездомник и асоциален .Избора си е ваш .

51

Анонимен

преди 4 години

До 48Виж какво имаш много *** уста така че въобще не можеш да ме убедиш в интелигентността си.Твоето кряскане въобще не ме вълнува. Добре че си ти, да ми съобщиш откъде се вземат кредити. Кой се държи като тъ..л не знам Всеки да прави каквото прави не ми дреме за теб и подобните ти. Защото аз все пак не ти крещя и не те наричам с имена ,макар че и да го направя, няма да е незаслужено. То си личи кой какъв е. Не ми трябва да те знам кой си. Въобще.

50

Анонимен

преди 4 години

"Ако някой ви каже сега колко ще струва пандемията,значи нищо не разбира от икономика"То щото ти много разбираш,я вземи кажи с колко Потъна по борсите покрай тоя Крах,ама иначе го раздаваш Икономист-Играчор!

49

хахахахаха

преди 4 години

Dido, *** трябва да се пита дали има нещо ясно. 😀

48

Анонимен

преди 4 години

Изключителен страх у депутатите, че няма как да я прехвърлят трая зараза само на бедняците, а може и те да я прихванат. И сега се чудят какво да измислят, защото тука парите трудно ще им помогнат. Но все ще измислят нещо, няма да се оставт я. Два милиона българи изтрепаха, че един вирус ли ще им се опре.

47

Dido

преди 4 години

А на всички икономистчета да кажа - нашата икономика е изцяло зависима от внос и износ!Малкия и неплатежоспособен вътрешен пазар не може да държи един отрасъл жив,камоли цялата икономика! За да се върнем веднага на пазарите,трябва да вземем мерки като повечето съседи и страни от ЕС! Дори по строги! Ако не го вземем,изпадаме в изолация и всичко свършва! Нещо неясно?!?!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Това сега как да го разбирам? Съгласна съм че това не трябва да продължава дълго и че за времето на тотална карантина трябва да се изнамерят адекватни решения за справяне с вируса.Рискове винаги съществуват.Но да се оставят хората масово да се заразяват докато не може да се лекуват за мен е неприемливо. Смяташ ли че бизнесът ще заработи нормално ако хората се заразят и умрат? И приемливо ли е да губим и без това малкия си човешки ресурс? Ще има ли кой да работи тогава? А?

45

Сина

преди 4 години

Този пък всичко знае карола сироткия...аман от всезнайковци тука

44

Анонимен

преди 4 години

Тази вирусна криза е само още еднин довод да не се плащат пенсионни осигуровки и то в условията на постоянно повишаване на пенсионната възраст. При тези услови човек я доживее до пенсия, я не, а кинтите отиват в бездънните нечии джобовете.

43

Анонимен

преди 4 години

Ами този дървен философ Каролев, няма да ми липсва. Да ходи в затвора щом иска.

42

Анонимен

преди 4 години

Простю,цял свят подкрепя своите правителства срещу заразата,но Каролев -не.***.Ех,***.

41

Dido

преди 4 години

За 24 в Италия от "безобидния" вирус си отидоха толкова хора колкото в БГ в катастрофи за една година! А сме на първо място в Европа по загинали в ПТП! Ще видите една икономика ако ни връхлети същото!

40

Испания

преди 4 години

Вчера и днес има двама загинали полицаи на 37 и 38 години, в добро здраве и без придружаващи заболявания. Всичко за 3-4 дни. Всеки си има глава на раменете ...уж.

39

43

преди 4 години

Слушай бе па453ан, не ми обяснявай какъв *** си защото се вижда отдалеч. Ти от държавата кредит не взимаш. Взимаш от банката. Държавата обявява извънредно положение и те спира от работа. Това е форсмажор. Ако имаш такава клауза в договора банката - отпада плащането докато приключи форсмажора. Ако нямаш - плащаш. Но нормалните държави дадоха различни отсрочки Англия например 3 месеца за кредити и ипотеки. САЩ - данъчна ваканция до 15 юни. Боко -не. Ама ма785ймуна като теб кво разбира.