157

АНТИ

преди 4 години

Защо да е черноглед Мангъров ?Вижте как някои спазват, някои не спазват ограниченията.Като се появят многото болни,Как Борисов ще даде много пари за лечението им ?Вчера ви каза, че не иска !А не иска, защото Бг политик взима пари, той не дава.

156

До аз-ът

преди 4 години

Няма данни, че организмът си създава имунитет. Дори китайците казаха, че най-големият им проблем е презаразяването. Има случаи на "излекувани", които след седмица пак са болни.

155

жлъчен

преди 4 години

До Анонимен 169Освен инхалация, можеш да пробваш да си направиш и клизма.Просто споделям идея.Може пък да ти помогне.

154

Анонимен

преди 4 години

Аз-ът-гъ-зът, има и суперего, което при младите българи е силно закърняло, а именно суперегото определя социалните норми на поведение.Ще го ду-хате всички поклонници на западната ценностна система проповядваща личен успех на всяка цена, защото тази формула днес НЕ работи.Китайците и всички други култури, които успяват да изградят колективно съзнание ще са следващите цивилизационни центрове.

153

аз-ът

преди 4 години

имам много въпроси ама т ъ п *** като тебе няма капацитет да ми отговори.---ми напиши си ги четливо на един кариран лист А4, провери си внимателно за правописни грешки, навий си листа на фунийка и после знаеш нататък...

152

аз-ът

преди 4 години

Убихте малкия бизнес с тая карантина.Сега ще трябва да затварам мухлясалото кафене в което така и така не чукам на касовия апарат.Загина малкия ми бизнес.

151

Анонимен

преди 4 години

Че вирусът умира на 56 градуса, го прочетох в едно интервю с именит чужд вирусолог. Препоръчваше да се пият горещи напитки и да се избягват сурови плодове и зеленчуци. На мен нищо не пречи да си правя инхалации, ако имам болестни симптоми. В момента нямам. Просто споделям идея. С искреното желание, който не е плашлив, злонамерен и жлъчен като вас, при нужда да пробва. Не боли. На Вас също Ви желая да сте здрав.

150

Анонимен

преди 4 години

Изграждането на имунитет може да стане еволюционно, което ще рече десетилетия или столетия Досега няма сигурнои наблюдения че някой който е преболедувал след това не повтаря или пък изкарва по-леко. На какво основание тогава смятате че това е пътя? И ако сте толкова сигурни това ще не се набутате някъде да ви прихване и по бързо да го минете от ред?

149

аз-ът

преди 4 години

половианата от специалистите тук до 3 месеца ще сте на борсата. Или вкъщи пред Планета ТВ с ракийката в неплатена. Обещавам ви го. Тогава точно вие ще рИвете като селски г****, каквито повечето реално сте, колко глупаво и безсмислено е било всичко това. Помнете ми думите. Аз ще съм тук и ще се кефя

148

аз-ът

преди 4 години

Въх!!!Изгоря ми ресторанта.Въх!!!Останах гладен.Веднага отменяйте карантината, че иначе двете сервитьорки които държа на минимална заплата ще останат безработни.Въх, въх, въх!!!

147

аз-ът

преди 4 години

А ако тези 70% се разболеят наведнъж, кой ще погребва/гори умрелите?---родителката ти. Други *** въпроси имаш ли?

146

f

преди 4 години

Тия смешници немците от опел дето викаха инженери от сащ да им разрешават проблемите с ръждата. Единственото силно място на трошливите и немски голф 1 и 2 е поцинковката която обаче е на форд. 90те излизат нови версии на голф 1 и 2,които са фордове, да прикрият срама си. бмв и бенц2002с по-малко държавни пари също гният. Неосъществената мечта на тия смешници е да са техническа нация, много са зле с техниката и имат едни от най-***-лоумните програмисти.ПОДМЕНЯТ САЩ И РУСИЯ С ГЕННОТО СИ ИНЖЕНЕРСТВО

145

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътА ако тези 70% се разболеят наведнъж, кой ще погребва/гори умрелите?

144

аз-ът

преди 4 години

Искам да прочетете внимателно и да запомните думите ми. В следващите 3 месеца (защото и на лудите им е ясно, че тази карантина няма да свърши на 13-ти Април), когато 50% от ФИЛОСОФИТЕ тук останат на улицата без работа, или дори шефа им ги прати у дома в неплатен отпуск (днес внесоха закона) тогава точно тук ТИЯ дето сега се вайкат да не съборим Касата - те ще теглят п*тки м*йни срещу властите, че тази карантина е била безмислено. Ганеца разсъждава с г*за си и само като го заболи почва му пука

143

Анонимен

преди 4 години

Искам да говорят професионално колегите.В медицината има диагнози:Назофарингит,Трахеобронхит,ПНЕВМОНИЯ.Никой не умира от хрема и кашлица.Искам да знам в какъв процент по възрастови категории пациентите развиват пневмония, какъв процент от пациентите пневмониите умират, остават с ХОББ, оздравяват без усложнения.Хайде стига с медийни изяви на колеги от всякакви неуместни в случая специалности!

142

Анонимен

преди 4 години

До АНТИСлънчев бряг е парлама за препиране на едни парички.Ще си намерят други начини.Малко са тези дето разчитат от там да се хранят.

141

ьь

преди 4 години

Още една шпиц измама от медиите

140

аз-ът

преди 4 години

Това което този човек казва, ще го чуваме все повече. Мислете трезво. Ваксина няма. Това, че ултравиолетовите лъчи ще спрат вируса е все едно да борите спин с кока кола. В Австралия сезона е обърнат, лято е сега, защо има вирус. Т.е. решението е да се преболедува и да се изгради имунитет. Това, което Англия го прави.Единствената реална причина на това извънредно положение е "да не съсипем здравната система" . Е хубоу - в следващите 4 месеца ще съсипем държавата.

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 151Вирусът умира на 56 градуса.Ти умираш ощв на 41.

138

Анонимен

преди 4 години

Доц.Мангъров трябва да се засрами, защото едно е да се разболеем всички и да не стигат леглата в интензивните сектори за тежките случаи, друго е запознаването с вируса да се случва поетапно, както в момента в Китай.НЯМА ДА ИМА И КЪДЕ ДА СЕ ГОРЯТ И ПОГРАБВАТ УМРЕЛИТЕ, КАКТО Е СЕГА В БЕРГАМО.В Бергамо ковчезите са в 3+и редици пред църквата.