35

Анонимен

преди 4 години

Това са поредните опити да се налови риба в мътна вода. В такава ситуация има много губещи, но има и печеливши. Определено медиите са на първо място по приходи. По пет часа дъвчат едни и същи теми, хората гледат и цъкат с език. Следват аптеките и магазините за хранителни стоки и разбира се политиците. Подозирам обаче, че този път много сметки ще излязат криви. Тези номера не са от вчера, а и поколението се сменя, хората се научават полека-лека на какво може да се вярва.

34

Т.Живков

преди 4 години

Голем смех! Това ако е икономика, аз съм Нобелов лауреат! Какво произвеждате, моля? Внасяте домати и чушки. Дори гвоздеи и чукове не можете да правите! Само кражби и евросубсидии са ви в ганьовските тикви!

33

Емил Странжев

преди 4 години

До Аспарух Този народ в болшинството си обича Герб- ББ, Караянчева, Цацаров, Гешев...Галя -

32

ханко брат

преди 4 години

пpocт народ - слаба държава .

31

Факт

преди 4 години

БИЗНЕСЪТ" не го еня за хората, а да има как някой да му работи, за да може "БИЗНЕСЪТ" да си плаща за любовниците...

30

РВ

преди 4 години

То па едни заплати плаща тоя бизнес...средно ще им излезе по 6.80 на ден, ама те и толкова нямат нашите " бизнесмени". Абе я у лево. Аз как плащам на моите работници и болнични и отпуски? Ама не правя бизнес в България.

29

Вдесетката

преди 4 години

Това не е бизнес, а група престъпници мислещи се за безсмъртни. Те мислят, че вируса ще ги прескочи и ще "УТЕпа" само раята. Е такъв е Бг бизнеса - надменен, самовлюбен, алчен и многооо ***.

28

Пенсионер

преди 4 години

Нямам спомен бизнеса да е бил ЗА за нещо. Виж ако се предложи работниците да плащат на бизнеса веднага ще са ЗА.

27

11

преди 4 години

Остави лизинга, той е до време. Има много които ползват лизинг за замазване на положението. Пари имат.

26

11

преди 4 години

До 11Какви пари имат тия прошляци, всичко им е на лизинг.Утре, ако стане нещо и не могат да си покриват борчовете са на улицата.В момента така треперят, че не е истина.

25

Аспарух

преди 4 години

Призовавам всички хора в България да спрат да гледат новините и сутрешния блок.Медиите си правят рейтинг за сметката на уплашения народ.Повръща ми се от толкова гаден народ

24

11

преди 4 години

Бизнес се прави когато и двете страни печели ,НЕ САМО ЕДНАТА!

23

11

преди 4 години

Бизнеса все не иска да плаща. Ама пари за нова S-class или ML,GL или друга кола над 70 000 винаги има. Винаги има пари за почивки на Бора Бора или други острови ,но отново за заплати няма. Има пари да пращат децата си да учат в европа и да се обличат в скъпи марки,но за заплати пак няма. Това не е бизнес а РОБСТВО!

22

Малтус

преди 4 години

Вирусът ще доведе до драстично повишение на раждаемостта е България, защото няма футболни мачове и театри!

21

До 6

преди 4 години

Я ни светни за българския бизнес - какво произвежда, какъв износ има, какви заплати изплаща...Чакате някаква обществена поръчка да "грабнете", някакви европари да откраднете...Дотам сте! Не са строили селска тоалетна, но печелят поръчки за милиони и после - подизпълнителите дейтват. Но то и не остават много като се заделят парите за рушвети!

20

Анонимен

преди 4 години

Това да бизнесмем те на ГЕРБ начело с Домуза и наемателят му, който не си плаща наема - Владиславово.

19

Айсиктир

преди 4 години

Какъв бизнес е този на който здравето на работниците са тежест и заплаха за фалит... Тук май говорим за групата алчни, крадливи чорбаджии свикнали само да взимат, Но не и да Дават..

18

Митко

преди 4 години

Тези са егати и наглеците. Народен съд за всички робовладелци!

17

Терминал 2

преди 4 години

Най-скапаната и жалка държава в света, коронавируса няма да ме спре да мигрирам

16

Анонимен

преди 4 години

до 15 К'ви закони да познавам, бе тъпаааааК???Оня ме освободи, защото не беше доволен от работата ми, но така ме написал в известието за освобождение, че излиза по взаимно съгласие, а аз не съм казвал че искам да напускам даже. Члена е: 325, ал 1, т.1 от КТ.