12

Пижо

преди 4 години

В 80% на болните от коронавируса им нямало нищо. Ама ние имаме официално само 4-*** болни. Той за повече ли знае?! Или има предвид, че на 4-*** от 4-та заразени им няма нищо, а този четвъртия, той жив ли е? Освен това, означава ли, че световната здравна организация се е объркала и заразените в Италия не са 8 000, а 16 милиона, но просто тези 16 милиона нямат никакви симптоми...

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко беше така сега половината население щяха да са болни.

10

Анонимен

преди 4 години

Чакам го този приятел с изявление как да се лекуваме с аспирин и накиснати краката в топла вода. Като е толкова нищожна работа Китай защо се барикадираха? Ей така, за кеф? Да си позабавят икономиката ли?

9

Анонимен

преди 4 години

Прав е докторът, малко кихнал и хайде в болница. Семейство болни от Разлог закашляли се малко като станали сутринта и хайде в болница и то не в Разлог, а в Благоевград да разнасят заразата, ако са болни.

8

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е правен на базата на СПИН и се лекува с лекарства срещу СПИН. И след като се излекуваш остава в теб и често рецидивира и излекувани хора пак се разболяват. Още не е изследвано достатъчно как и колко уврежда здравето. Вируса е правен в лаборатория и неговата цел е да се разпространи максимално бързо и да порази максимално голям брой хора за максимално кратко време. Биологично оръжие.

7

Ротердам

преди 4 години

До всички които си мислят , че САЩ са виновни , понеже вируса ударил главно Китай и Иран , абе русофилски овце - САЩ са толкова зависими за части , техника и друго от Китай , както едно бебе от майка си .... как ги мислите теа неща не знам .... но българите са по-прости и от африканаските племена .....

6

гост

преди 4 години

еми доценте, то излиза, че нямаме нужда от доктори тогава, щом ще се лекуваме с каквото си купиме противовирусно или противогрипно.... Ужас, що за изказване?

5

ГЕРП

преди 4 години

Не се безпокойте -корабът потъва бавно ,но за сметка на това сигурно ,,вода ще има за всички удавници!!

4

Анонимен

преди 4 години

В 80% от случаите на болните им няма почти нищо и след няколко дена просто ритват камбаната....

3

Анонимен

преди 4 години

Айде още един доктор-психар. Не искал всички болни да влизат в болница, сакън да не се преработят, че няма да имат време за цигари, кафета и клюки. В Италия от 8000 болни са умрели 400. Това НЕ Е малко. След като се излекуваш можеш пак да се разболееш че и да потретиш.

2

Анонимен

преди 4 години

И как им няма нищо в БГ,а в другите държави умират? Не лъжете хората,защото свалят нивото на защита,не се пазят и накрая ще оглавим топа по смъртност,което за такава малка държава ще доведе до паника,и сваляне на правителството.

1

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ПРЕСТЪПНИКЪТ, КОЙТО СРЕЩУ ВСЯКАКЪВ ЗДРАВ РАЗУМ ПРИЗОВА ХОРАТА НА ВРЪХ ШИПКА, ЗА ДА СЕ ЗАРАЗЯТ ГРУПОВО С КОРОНА ВИРУС!РУМЕН РАДЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ, СЪДЕН И ВКАРАЖ ДОЖИВОТ В ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!