76

Ел Буда

преди 4 години

"Турски Поток", така ли му викаме Бойче? Хероин, мигранти, амфетамин, търговия с човешка плът. Дайте да си го кажем - то си личи... чак пък пиле да не прехвръква границата... има нещо гнило - в гадната Гърция са 2-30 хиляди сирийци, тук няма и пиле да прехвръкне. Дали бе?!

75

Ел Буда

преди 4 години

Дали са верни подозренията ми, че Ел Буда е договорил сериозни транзити на мигранти и наркотици (хероин и други), използвайки политическото си влияние?!Бойко ще стане най-богатия човек в Европа, помнете ми думата. Той е подмолен и алчен до безкрай.Ще убие и купи всичко в Източна Европа, да знаете.

74

Ел Бойко

преди 4 години

Трафикантът, ако си е договорил договорките, нека вече се връща, ЗАЩОТО Е ТРЕТИ МАРТ...СРАМ

73

БЪЛГАРСКИЯ ЕЛ ЧАПО

преди 4 години

Как се става Ел Чапо?С гавра. Ел Чапо е станал най-гадния и долен престъпник, защото така са му подложили - бащински тормоз, тормоз в училище. Има ли в България подобни условия? Не точно. В България нямаме достъп до големи печалби в сивия сектор, за това няма как да ста... .секунда.... Всъщност не е ли човека с прякор Буда, най-големия трафикант на Балканите? Изгонил Сретен Йосич и други? Нямаме ли си и ние БАЛКАНСКИ ЕЛ ЧАПО?? НЕ СЕ ЛИ ЗОВЕ ТОЙ БОЙКО БОРИСОВ??Цял свят знае, вие не....

72

муспи

преди 4 години

Пиша непрекъснато - евреите разиграват палячото султан и палячото Бойко, и цирка ЕС и САЩ, - окончателното решение на еврейския въпрос ще разкара диваците заедно с ромите и турците! Не можем, не ис9каме, не смеем - значи се отказваме да съществуваме!

71

Честит Трети Март

преди 4 години

Пожелавам си всички мои набори (87-*** година съм) да се върнат в България и да победим несправедливостите. МОЖЕМ. Върнете се, хора... Върнете се.

70

Сам българин

преди 4 години

Много мои съученици, които възприемах за големи мъжкари заминаха да "бачкат на запад", вместо да градят бъдеще тук...Било предопределено, било пълно с мутри, било трудно...НЕ Е ВЯРНО. ТУК Е НАЙ-ДОБРЕ, ВЪРНЕТЕ СЕ, НЕКА СМЕ ЗАЕДНО!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, НЕ НИ ОСТАВЯЙТЕ И СЕ ВЪРНЕТЕ! ЩЕ ПОБЕДИМ!

69

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е прав, ЕС изнудва Турция да храни мигрантите, а не дава никаква помощ за това. И Бойко е прав да подкрепя Ердоган.

68

Анонимен

преди 4 години

И какво като е на посещение да не му е забранено? Обстоятелствата го изискват. Ако беше Радев щяхте да му ръкопляскате. Ясни сте ми русофили такива.

67

Анонимен

преди 4 години

дюнерджията ако си мисли, че може да разиграва 27 държави + Русия си е направил сметката без кръчмаря. Дори само Русия е способна да му нарита *** и да го натика в анадола, където му е мястото.Въпрос на време е да го очешат по учебник и да свърши като саддам и кадафито на въжето.

66

Анонимен

преди 4 години

Я се успокойте малко. Никакви войни няма да има. В ЕС сме, далеч от лапите на Русия и Турция.

65

Анонимен

преди 4 години

Ако в името на това да си върнем Македония, Западните Покрайнини и Беломорска Тракия изгорят Балканите - нека да горят. От руините ще се роди една нова България с много по-голяма територия и ще сме народ-победител. Сега е момента да ударим съседите и да си върнем нашето с помоща на Турция. Ама нямате мозък и сте пъзльoвци и срам за дедите ни.

64

Анонимен

преди 4 години

Ако всичко идва от ФАщвервайте, целите балкани ще пламнат, няма ние няма вие. Само Русия може да им се опълчи.

63

Анонимен

преди 4 години

нашия оправи всички проблеми у България, та ходи като вестоносец напред-назад. много лоша политика води и всичко го вземат за подбив. с такова лакейство носи повече вреди, отколкото ползи и се меси, където не му е работата. Султана като зачатка гърчолята и брюкселските зелки, откъде мислите че ще мине башибозука? въпрос на време е да пусне еничарите. историята се повтаря

62

Анонимен

преди 4 години

"В един конфликт м-у Гърция и Турция, ние ще сме на същия бряг като Гърция"България е по-добре да не се меси при война между Турция и Гърция. Армията ни не притежава капацитета да води война нито с Гърция, нито с Турция.

61

Анонимен

преди 4 години

И аз това ви казвам, молете се да няма война, вместо да се присмивате на ББ. И Турция и Гърция имат силни армии. Гърция е пратила военни кораби да спират бежанците. Ако и турците пратят и си открият огън. Виетнамската война започна заради едно потопено корито.

60

Рикиджия

преди 4 години

Ко стана с корона вируса бре ? Ще се мре ли ?

59

До 72

преди 4 години

Гърция и Турция във война и ти си вярваш.Те нямат парите за такава война , а камо ли куража.Войната е нещо сложно и гадно , така че моли се да няма

58

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е врвден не само за България, но и за цяла Европа и сега е момента да получи един сишен шут.Ердоган открито атакува цяла Европа, нагло и безочливо..докато налия *** стои до него и му приглася.А родните герберасти се подмокрят от умиление.Срам за цяла България.

57

Фактите са други

преди 4 години

Гърция е в Шенген, а и има повече каналджии, затова джихадитата ходят там. А и кой иска доброволно да ходи в България???? Не чухте ли онова хабиби дето по някаква ТВ каза, че не иска в БГ, защото е по-лошо от камиларника от който е избягал.Ще дойдат, обаче, защото Гърция няма да ги пусне.