232

Анонимен

преди 4 години

Няма богата държава с бедно население, а с приемането на еврото българите ще обеднеят. Убеждават ви, че нищо няма да се промени - ами добре, защо тогава да го приемаме??? И така лева е свързан с еврото? Аааа, сетих се, останало е нещо непродадено от България - БНБ и е време да се продаде и да се заличи и последния символ на независимост! Да могат останалите държави, най-вече Германия, Франция, Белгия и Нидерландия да ни определят куса на лева!Тия сладки приказки сме ги чували не веднъж!

231

цитат

преди 4 години

И наемите, Владко растат! Но ти живееш БЕЗПЛАТНО "ПОД НАЕМ" в апартамент в жилищен компелкс на Домусчиеви, който се води на кръстниците ти, но всъщност е на...Какво работят кръстниците ти, Владко, че да си позволят да не плащаш наем за обитавания от теб и семейството ти "техен" апартамент?!Владко, защо погазваш данъчното законодателство и ощетяваш фикса, като не плащаш наем? Губи ми се една данъчна тежест, ставка към държавата, Владко! Румяна Чаналова

230

Шаран БГ

преди 4 години

Г-н Горанож разсъждава правилно - той в момента е " държавник ". Забравя една много стара мъдрост БОГАТА ДЪРЖАВА - БЕДЕН НАРОД !!!

229

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 241Айде стига с тая Русия?Всичко, което не е угодно на управляващите го свързват с Русия.Обикновените хора нямат връзка с Русия.Подготвили сте орязване на доходите, пък си измивате ръцете с Русия.

228

Анонимен

преди 4 години

Пътя на Бъгария за просперитет е икономически и финасов съюз със ЕС, богатите икономики в съседство, всичко друго национал популистики глупости и опити да се съботира бъдещето на децата ни

227

До 229

преди 4 години

Ако ти си въобразяваш, че тия милиони от 19-те държави са забогатели точно като са приели еврото, знай,че се лъжеш много. Я *** в един наш хипер маркет и виж как от началото на годината всичко поголовно е с цени нагоре. И това при положение, че още не сме даже в чакалята. Пък като влезем, ами преди самото приемане на еврото?! Стой само и гледай какво се случва с цените на ВСИЧКО, повтрям на ВСИЧКО. Обедняване ни чака и то сигурно обедняване! Е, на някои обаче няма да им пука, те пак ще си имат.

226

Офф ,да се омита

преди 4 години

Глуповатия счетоводител Владко /едва изкарал свищовската академия!!!/ се опитва да изглежда като някакво юпи. А прилича на селски кмет от партията на Боку.Жалко и тъжно е този откровен лъжец /помните ли ония опашати лъжи за апартамента за 1.5 млн. ,дето уж бил на кумеца му и го ползвал безплатно защото ...имало земетресение в пернишко???/ да управлява парите ни и да ни внушава някакви глупости.Единственото му качество е ,че ближе задните части на Боку.

225

Анонимен

преди 4 години

Доходите- заплати, пенсии, спестявания се орязват наполовина, а платените *** ни убеждават, че нямало да обеднеем.Защо никой не попита Горанов как ще живеят хората с доходи орязани с 50%?Защо цените на стоки и услуги не ги смъкнат с 50%, както ще смъкнат доходите?

224

Анонимен

преди 4 години

От НЕприемането на еврото изгода има единствено и само Русия. Хилядите безумни постове на руските *** го потвърждават.

223

Анонимен

преди 4 години

На мързеливците и дегенератите всеки им е виновен. Не Борисов... марсианците да ни управляват ,пак ще са недоволни. Бил съм добре и при комунистити и сдс и при Борисов съм добре, защото не съм спрял да се развивам и да работя. Хващайте се на работа и не се жалвайте като пу*ки..

222

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 229Богатите държави имат икономика.Бг няма никаква икономика.Бг има само държавни чиновници.

221

Анонимен

преди 4 години

Във валутен борд тоя Горанов не е никакъв министър на финансите, а е само гл. счетоводител на държавата, защото сега не може да определя финансовата политика на държавата. И как така гл. счетоводител не знае за един от основните приходи в държавата, а именно прихода от хазарта? Гешев, спиш!

220

Анонимен

преди 4 години

За какъв х*й ни е еврото, нали сме вързани за него така или иначе???

219

язе

преди 4 години

Не обедняват държавите, обедняват обикновените хора. Ама е по-важно матрицата да е все по-голяма и по-голяма, те за това докато свят светува ще имав матрицата революции.

218

Анонимен

преди 4 години

До 225Няма да имат същата покупателна стойност, защото цените се запазват в съотношение 1:1, а заплати и пенсии не се запазват в съотношение 1:1. Заплатите и пенсиите стават 1:2, т.е. намаляват с ПОЛОВИНА. Доходите падат надолу.И стига сте ни внушавали лъжи!

217

quer

преди 4 години

На половина ще обеднеете..., това се случи с нас, това ще стане и с вас.

216

Waffen SS

преди 4 години

ГЕРБ няма интелектуални колоси,защо върховите им постижения като интелект и възпитание се изчерпват с такива,с откровено аграрно-провинциален произход като Борисов,МеНта Стоянова,Караянчева.Но няма как да се отрече,че неолибералното сборище на политико-икономически интереси,наречено за кратко ГЕРБ,системно и последователно и с ентусиазъм изпълнява програмата за пълното и окончателно изчезване на България и българският народ,под приветствените и доволни възгласи на Господарите.

215

Анонимен

преди 4 години

335 човека милиона от 19 държави ползват еврото. Тези държави са сред най-богатите в Европа и света. Защо и ние да не сме като тях?

214

хмм...

преди 4 години

Лъжеш пишман финансисте, лъжеш! Не един и двама гърци са ми казали, не е добре като се приеме еврото. Само че за разлика от тях, на нас никой няма да ни опрости дълговете, ще ги трупаме,трупаме, докато един ден не почнат да ни изкупуват парче по парче поради задлъжнялост. Е, то и сега сами се продаваме, без особена съпротива, ама и по-лошо ще дойде. И обедняването ще е факт Горанов, защото при сегашна заплата примерно 1000 лева, тя автоматично намалява на 500 евро. Така че не лъжи най-нагло!

213

До 222

преди 4 години

И ти стана експерт по борда