24

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Никой не ви се връзва на каскетските циркове,всичко е пушилка е отчаян опит на гербавите да тушират народната омраза към тях !Но няма да стене овцете всършиха !ОСТАВКА-СЪД ЗАТВОР!

23

ИМА , ИМА НУЖДА...

преди 4 години

ТЕЗИ ХОРА ИМАТ НУЖДА, АМА НЕ ОТ ЗАТВОР ---А ОТ ГРАДИВЕН И ПОПРАВИТЕЛЕН ТРУД!ТРУДА ---Е СЪЗДАЛ ЧОВЕКА ОТ ***!ТРУДА --Е ПЕСЕН, ПО-ХУБАВ ОТ ПРОЛЕТЕН ДЕН...!ТРУДА ---ЩЕ ГИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО ТРУД---ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГРАБИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!!

22

Симулират дейност

преди 4 години

Парите от приватизацията отдавна са усвоени и изпрани в новосъздадени легални бизнеси. А голяма част са изнесени и в чужбина по разни офшорки.

21

аххха

преди 4 години

До Анонимен 10Тоест ще впрегнат целия ресур на институциите да разследват сделки от преди 25г. за да може сегашните мафиоти да си правят сделките на спокойствие.------------------------------------------------------------------------------------------------Нещо ти бяга по полето логиката. Я, пак опитай!

20

Анонимен

преди 4 години

Гешевата цел: приватизатори да обеднеят, проверяващи да забогатеят, народът да ръкопляска

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Не се надайте тетки на умрели муища,защото нямате представа какво ви чака за ограбването,което правите.Бедна ви е фантазията.Ха познайте се.

18

АНОНИМЕН

преди 4 години

Редно беше Гешев поне да каже от кой взе тази идея за ревизия на приватизацията защо не е честно все пак. А човекът който от 15 години се бори по тази тема и никога не е преставал да мисли за нея е Сидеров. Той право куме в очи в студиото на Панорама преди време каза на Костов че е главен виновник за парите от приватизация в размер на около 30 милиарда и това му го каза на него в студиото че няма как крадецът и хрисимият да бъдат приятели .Остава да видим какво ще свърши Гешев за Домус Ага и Бац

17

Шоу е всичко

преди 4 години

То ще има ама какви ще са резултатите,никакви и това го знаят всички трезво мислещи хора.

16

zeus

преди 4 години

Явно не остана нищо за крадене в държавата, та почват да се занимават с приватизаторите от едно време и да им вземат каквото са заграбили.

15

Анонимен

преди 4 години

Да си върват здраво шалварите Kypнeлa, Гергов и останалите кумонистически номенклатурчици. Ще има яко щавене!

14

мда мдааа

преди 4 години

И срока да е изтекъл...поне ще бъде оповестено всичко от правна институция, а не само да се говори на маса. От много ровене..туко виж изкочил някой заек от храстите..

13

Анонимен

преди 4 години

И нов затвор ще има, а за БСП цяло крило.

12

ЕЛЕНА

преди 4 години

До АнонименСТИГА БЕ *** НАМЕРИ СЕ ЕДИН СВЕСТЕН ПРОКУРОР ТИ ГО ПЛЮЕШ СИГУРНО СИ ОТ ОРДАТА НА ДЪ БЪЛГАРИЯ ИЛИ ОТ ПЛАТЕНАТА ОРДА НА ТЪЙ НАРЕЧЕН ПРЕЗИДЕНТ НЕУДАЧНИК И КОМУНИСТ !

11

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Айде нЕма нужда !Толкова места в панделата няма свободни.Да сте видели да строят нов голЕм Затвор ?!

10

Анонимен

преди 4 години

А, що да няма?! Нищо че едни пари и времето на маса народ ще иде залудо - това не пречи да си правим пи-ар. Нали няма тез, дето са го предложили, те да го плащат, я!

9

Анонимен

преди 4 години

Тоест ще впрегнат целия ресур на институциите да разследват сделки от преди 25г. за да може сегашните мафиоти да си правят сделките на спокойствие.

8

Анонимен

преди 4 години

Трансформирането на собствеността беше основата на прехода.Без приватизация нмаше да има НАТО и ЕС.

7

БРАВО ГЕШЕВ!

преди 4 години

ИСКАМЕ ГИ ВСИЧКИ В ЗАТВОРА , НАЧЕЛО С КРУШОВСКАТА ПРИВАТИЗАТОРКА И ПЕРАЧКАТА НА ПАРИ ОТ КТБ!!!НИКАКВА МИЛОСТ!!!ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА КЪМ НАЦИЯТА ---НЯМА ДАВНОСТ!!!С ТЕБ СМЕ ГЕШЕВ!

6

АНТИ

преди 4 години

Изтървахте питомното,сега че гоните дивото !

5

Анонимен

преди 4 години

А на мутренското сикаджийско и висаджииско забогатяване коги?А с Домуса и Шиши ко праим?