14

ha

преди 4 години

Това да пушиш или не е индивидуален избор. Колкото до това дали едните, да имат повече отпуск от другите - това е дискриминация срещу едните.Няма значение дали пушиш или не. В договора с който си нает при даден работодател - няма клауза или въпрос - Пушите ли?Така че ще валят искове за дискриминация, вярвайте ми. И аз като адвокат - най-много ще намажа. Дали ще спечеля дело или не, все тая, важното е да им взема парите. Затова разботя аз, за пари. Както и всички останали.

13

чичо

преди 4 години

Много се пие в България.Това е големия проблем.

12

Анонимен

преди 4 години

Веднъж ходих при зъболекар пушач. Навря си вмирисаните пръсти в устата ми. Вдигнах му скандал и повече не стъпих при него. Отврат.

11

Анонимен

преди 4 години

мен па ме е гнус като покрай мен мине някой четириколесен ковчег с избушени катализатори отзад е като комините на Титаник а вътре мазна мутра с мърляв окапан с дюнер анцунг бичи чалга.Изглежда безумно смърди ужасно но не им обръщам внимание.Все пак клошари на тоя свят много и всякакви.

10

Рокада

преди 4 години

Аз предлагам обратното - пушачите да имат повече платен годишен отпуск, за да им остава време да ремонтират зъбите си, проядените си бели дробове и кръвоносни съдове, по санаториуми!

9

Анонимен

преди 4 години

Ние сме най-къдящата нация на света. В белия свят да държиш цигара вече е признак на ниска култура.

8

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Няма бонус за скунксовете.

7

българин

преди 4 години

Не се занимавайте с глупости!-:)

6

непушач

преди 4 години

Не съм въздържател. Не се въздържам от чистото. Сдържам се обаче понякога, затварям си колкото мога сетивата, когато минавам покрай някой ИЗПУСНАТ, зловонен цигародържател. Особено ме е гнус, но се налага да минавам покрай купчина гимназисти, пушещи до училището си.

5

Анонимен

преди 4 години

А за пиещите кафе и излизащите на раздумка с приятели и колеги няма ли да им махат от отпуските ? Всичките ми колеги които се барат много тарикати и обявяват гръмко че не пушат за да работели по-ефективно си тръгват от работа 20 мин по-рано и идват с 15 мин закъснение.Отделно обедната почивка 5-10 мин по-рано и 5-10 мин по късно -тънките тарикатлъци. И разбира се 2 пъти в годината болнични и допълнително двайска отпуск.Трудно им се събира 5 часов работен ден.Но не пушат разбирате ли..

4

Анонимен

преди 4 години

Пълна простотия е това. По-добре намалете на пушачите отпуската!

3

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусите са опасни за пушачите особено в Китай. Факт

2

Жо

преди 4 години

Пушил съм до 2 кутии цигари на ден.През 1986 г. ги отказах и оттогава не се сещам за цигара.Откажете се отцигарите!Не е невъзможно.

1

Бау

преди 4 години

И нека голямото мрънкане на пушачите - започне :D Толкова са специални, всички трябва да се съобразяват с техния .. порок :D