14

Анонимен

преди 4 години

Горанов, МРЗ 610лв. бруто колко ще стане- 610? бруто или 305? бруто? Пенсиите от 300лв. ще станат 300? или 150??Вчера сайтът трийна 90% от коментарите ми. Защо истината се заличава, а лъжите стоят?Нима живеем в 1980год. или 2020год, демокрация и свобода на словото май?

13

Спокоен съм.

преди 4 години

Току що видях цените на вазелина. 40 грама, към 2.20, айде 2.50 лева. Не е скъпо. Аз не съм притеснен.

12

Софиянка

преди 4 години

Я си спомнете от както са дошли на власт направили ли са нещо, което да не е добро за тях и народа все повече да обеднява. А за Горанов да не говорим.

11

Анонимен

преди 4 години

Всеки спестен лев е в евро или долари и така от години, да не съм *** да държа парите в левове еле рубли аххахаахаххаха.

10

Анонимен

преди 4 години

Ти кой си че искаш референдум.... 50-100 човека не е цялата държава

9

Анонимен

преди 4 години

Оставете еврото на властта. Няма нужда.

8

Анонимен

преди 4 години

Няма време да се бавим. Цените в магазините трябва да се обявяват в лева и евро. Вече подадоха документи. Процесът е необратим. Трябва да се подготви народът за приемането на еврото.

7

Анонимен

преди 4 години

За обръщането е прав и да ги обърнете файда нема. Те цените ще ви скалпират. Хляба от 1,20 лв ще стане 1 евро вместо 60 евроцента. Така стана тук в Саарбрюкен когато вкараха еврото. Само че тук нямаха валутен борд та всичко се приравни към дойче марката и народа не загуби нищо. А на вас този ще ви разкаже играта. Само като му гледам лисичата физиомутрия и ми става ясен.

6

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че ще стане обратното на това, което казва Горанов. Тези от ГЕРБ винаги лъжат.

5

Анонимен

преди 4 години

Казваше, че ще обръщаме левовете в евро и това било задължително, защото сме били член на Европейския съюз, било хубаво.Еврото го искат за тях си. Народът може да обърне левовете в евро от валутния резверв на валутиния борд и те да останат с левовете, които ЕЦБ ще трябва да им смени в евро. ЕЦБ може да откаже и да останат без евро за харчене.

4

Анонимен

преди 4 години

Абе некадърник ние искаме референдум за еврото бе ***.

3

Анонимен

преди 4 години

Опорните точки на руските ***:1. Повтаряйте хиляди пъти, че заплатите ще останат същите а цените ще се вдигнат2. Плюйте Менда и Горанов3. Давайте "пример" със страни извън еврозоната4. Рисувайте апокалиптични картини след влизане в еврозоната5. Лъжете, че няма евро по чейндж бюрата6. Създавайте паника и страх в хората колкото може 7. Ако има смислен коментар който ви оборва не му обръщайте внимание, само слагайте минуси8. Следете за "подкрепата на коментарите" и взимайте мерки.

2

Анонимен

преди 4 години

След като прочетох изявлението му, още утре ще сменя левовете в евро.

1

селянин

преди 4 години

абре верваме ти