64

АнонимеН

преди 4 години

БОЖКОВ ПРИКЛЮЧИ!!!!САГА ВАЖНОТО Е ДА ГО ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ ЩОТО Е КАЗАЛ, ЧЕ ЩЕ СЕ САМОУБИЕ В АРЕСТА В ЗНАК НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!---------------ЮАР,Колумбия, Венецуела, Бразилия, Еквадор, Перу, Чили, Аржентина, Уругвай, Парагвай и Боливия СА ТОП ДЕСТИНАЦИИ ЗА КРИЕЩИ СЕ БГ ПРЕСТЪПНИЦИ!!ОАЕ Е КВОТО НАРЕДИ ШЕЙХА НА ОАЕ!!! И ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ БОРИСОВ И КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ СА БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ ДА СЕ СКРИЕШ В ОАЕ ТРЯБВА ДА СИ ***!

63

дедо Ташунко

преди 4 години

Чини ми се, че ще го върнат у нас, колкото върнаха Таки. Преди години щяха от ЮАР да връщат банкерката Веска Меджидиева от Перник и все още я връщат, вече 25 години. А тя направо бе ангелче в сравнение с Божков. Никой по света не ни "бръсне за слива". Приятна неделя на всички.

62

До 67

преди 4 години

Никакво приятелство не е!Всичко е интереси.

61

Анонимен

преди 4 години

Нека редакторът прочете текста и го оправи. Нелепо е да публикувате материали в такъв вид. Позор за журналистиката сте.

60

Анонимен

преди 4 години

Първо го пуснаха по живо по здраво па сега щели да го връщат . Има ли некой който да вярва на тоя цирк отклоняващ вниманието от съществените проблеми .

59

селския простак

преди 4 години

Божков е печен гангстер. Той си е опекъл работата. Ше го хванат за опинците.

58

Анонимен

преди 4 години

Простият българин не може да оцени постъпки като на Гешев. За него е важно да позлобее 5 мин, че после ще му набиват канчето.

57

ББ

преди 4 години

Ми те от комисията може да са поискали "баницата". Принципа на корупцията е , че постовете се заемат за да се осребрят. Честните хора или не се поддават или напускат постовете.

56

До 67

преди 4 години

Еи сега ще се види какви приятели са... Или всичко е ала бала....

55

Бай х

преди 4 години

Не съдят тоя дето дава баницата, а този който я яде..... Ми кво... да я хвърли ли, като му я дават.... И аиде комисията е виновна..... Пак добре ката не е някий експерт или портиера на комисията...ама не е достатъчно.

54

АнонимеН

преди 4 години

ТОТАЛНО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИМА ИЛИ НЯМА СПОРАЗУМЕНИЕ ! ТО БЪЛГАРИЯ МАЙ ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ С ЮАР НО ОТ НЕГО ПОЛЗА НИКАКВА!ШЕЙХА НА ОАЕ Е ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ С КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ !!! А БОРИСОВ И КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ СА БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!!!ЩЕ БЪДЕ ЕКСТРАДИРАН В БЪЛГАРИЯ ИЗМЪКВАНЕ НЯМА!

53

сбъркал с нещо

преди 4 години

Възможно е Божков да не бъде екстрадиран от ОАЕ. При сегашните закони на тази държава, обаче, той не може да получи гражданство там. Когато изтече срокът на концесията му, ще се чуди какво да прави. Дали ще може да се върне някога в България?

52

адвокат Тенев

преди 4 години

Айдеее,почна се...трудна работа,наш човек е бил толкова години.

51

Коки

преди 4 години

А бе стига с тоя Божков. Да си го съдят там и толкова.Какво занимават народа с разни престъпници.

50

Анонимен

преди 4 години

Главният виновник е министъра и по веригата премиера. Как така 5 -6 години разписваш документи, няма проблеми, и изведнъж - олигарси, престъпници, над половин милиард липсва от хазната...Нено Димов при много по-малка отговорност го вкараха в ареста, а Горанов?

49

Край

преди 4 години

До 61 ми че естествено Черепан няма да бъде вкаран в никакъв затвор - това не е Ветко или Банев. ВБожков беше свързан с властта и няма да бъде притискан до стената щото може да си отвори устата. Ще се повтори случая Цв. Василев. Когото всъщност никой не търси и не иска.

48

Ups

преди 4 години

Как ги изклати ,не е истина,освен ако те не са били наясно и всичко заедно разиграват този театър.

47

G

преди 4 години

Неграмотна статия! Оправете си я, преписвачи!

46

Край

преди 4 години

Сърбия не искала да върне Цветан Василев в България вече 5г.. ХАААААА ХА Сърбия иска да влезе в ЕС - България може да я спре, а тя не и връща обвиняем А А АААА???!!! Бате се среща с Вучич да сте чули да го пита за Цв. Василев а?Истината е че властта не иска Цв. Василев в затвора в България защото ако си отвори устата ще обясни как шайката ББ/ДП/Ах.Доган/и блюдолизците около тях откраднаха от българите 4.5 милиарда лева.

45

Анонимен

преди 4 години

Аз съм от БСП, мразя всички и всичко. Обичам престъпния свят, обичам анархията и безредиците, обичам Божков, защото е голям бандит.