70

Анонимен

преди 4 години

Хора,Отивам да спя.Лека нощ на всички.Утре пак тук, след работа. Но ако успеем, може да влезем в сайта от време навреме и през работно време.:)

69

Анонимен

преди 4 години

87 Русия спонсорира - Какво общо има съвременна Русия с комунизма, психо, не виждаш ли че плямпаш пълни глупости. В Руссия Комунистическата партия е в опозиция, а не на власт. А Русия разгроми джихадистите, което е голяма заслуга. И освен тебе друго джудже лилипутско тука не виждам. Има да чакаш Русия да се разпадне, очевидно за да дрънкаш такива явни глупости, изобщо не знаеш на кой свет си. Полуграмотните взеха да ни учат, боже, боже!

68

Анонимен

преди 4 години

Позитанковецът е изкарал един сън, защото възрастните хора обикновено задрямват рано.Сега се е събудил и старческото безсъние си казва думата. Ококорил се е, знае, че ще бодърства до сутринта, яд го е на тези, които блажено спят и е намерил тук сгоден повод да излива яда си.НО ЛУКОВМАРШ ЩЕ ИМА И ТАЗИ ГОДИНА, деде. Вземи едно хапче приспивателно и лягай, може пък да успееш да си поспиш. Утре с пресни сили пак ще напишеш нещо по въпроса..

67

Анонимен

преди 4 години

СССР бяха съюзници на Хитлер.

66

Анонимен

преди 4 години

Браво на Захарова.Фашистите трябва да бъдат заклеймявани.

65

Анонимен

преди 4 години

До 76 - Било е война на живот и смърт в цяла Европа, в която загинаха 50 милиона европейци по вина на Хитлер и нацистите. А в България са разстрелвани деца и жени, палени са къщи. Няма причини да съжалявам, че нацист номер едно в България си е получил заслуженото. На зло куче зъл прът. Нацизмът няма да мине втори път.

64

Анонимен

преди 4 години

Луков е бил изявен фашист и безродника.

63

Русия спонсорира

преди 4 години

откакто Путин бе поставен на власт Русия спонсорира фашисти, нацисти, расисти в целия свят. Предишното недоразумение СССР спонсорираше марксистките главорези, иддиотите от ляво, чрез терористичната организация Коминтерн и продължи до разпада на Съветите. Джуджето реши да опита като спонсорира фашисти, но историята отново ще се повтори, който не се научи да си вади изводи от исторически грешки, той неминуемо ще ги повтори, а в случая с Кремълски Олигархистан води до разпада на Русия. Алилуя!

62

Анонимен

преди 4 години

Е как бе, нали точно тия са ви Патерицата на Стабилността.

61

Научете, че

преди 4 години

Луков е взел колосален рушвет, за да купи калпави зенитки "Шкода", които се оказаха безсилни срещу англо-американските бомбардировачи. Абверът е съобщил на нашето правителство за намерени от тях колосални вноски на Луков в холандски банки. Голям патриот, няма що!

60

Анонимен

преди 4 години

Захариева да не се окаже роднина на Виолета Якова, която е застреляла в гръб генерал Луков?В израилтянското племе почти всички са роднини помежду си.

59

Анонимен

преди 4 години

Има ,комунизма!Ако не беше комунизма нацизма нямаше да го има.

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72 Я се ограмоти малко по история! Когато ги губим Луков даже не е бил сред живите. Тракия и Македония са подарени обратно на Гърция и Югославия от най-големия *** и предател в българската история - георги димитров (с малки букви), дано ври вечно в най-агонизиращите адски огньове!

57

Анонимен

преди 4 години

Ако си подчинена на най-простия човек в Северното полукълбо, може би е редно да си мълчиш, поне от елементарен срам?

56

До 79

преди 4 години

Има! Идиотизмът! Лекувай се!

55

Анонимен

преди 4 години

А не е безобразие, че страна с 80 евро пенсии даде милиарди за ненужни тенекии?

54

Анонимен

преди 4 години

Абе Волен ще реши съдбата на Борисов както и през 2013.

53

Анонимен

преди 4 години

Само един факт да споменем за човека и смятам, че ще е напълно достатъчен:Убит е пред дома си от няколко некадърни изстрела на малко комунистче, застреляло го в гръб!Що за човек застрелва някого в гръб? Правилно! Мижитурка!Кого застрелваш в гръб? Правилно! Този, от когото те е страх!Забавно е как комунистите не си променят манталитета толкова време - подмолно, некадърно и все в гръб!

52

Анонимен

преди 4 години

И аз осъждам практиката прости селянки от Пазарджик (калинки) да ръководят българската дипломация за срам и позор пред света, но кой ме пита. А иначе, не подкрепям Луков марш, нито пък комунистическите сборища на 9-ти септември. Те са едно и също извращение.

51

Чистач

преди 4 години

Пък аз искам Луковмарш и една MG-42! Прежалил съм се!