134

До 160 иранският май

преди 4 години

Не се отвивай за да не настинеш. Зима е

133

Боби

преди 4 години

До EMPEROR"Първо ще изринат центровете на ядрената им програма. Това е най важното. Ако трябва ще се ползват специалните бомби дето удрят надълбоко под земята."Ех ЕКСПЕРТЕВ голямата си част ИРАН има ПЛАНИНИБункер построен под 300м скала може да устои на 2-3 попадения с ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ с проникваща бойна глава.Повярвай ми Алатоясите както и Северна Корея много на дълбоко са закопали ценните си обекти.

132

Анонимен

преди 4 години

Просто за американциете е необходимо да има постоянно война,някъде из петролните райони. Не може да оставят да е мирно и тихо.

131

Анонимен

преди 4 години

Абе какъв режим са унищожили във Виетнам тези смешници? Виетнам и до ден днешен е комунистическа държава, а през 1975 Севера премазва американските марионетки от Юга и Сайгон пада на 30.04.1975. Това, че храбрите янки са избили 3 млн цивилни е факт, но това само доказва, че не са нищо повече от военнопрестъпници. 58 000 убити окупатора, 5000 свалени хеликоптера и 3500 свалени самолети, това е позора на САЩ, унизени от обикновени селяни, виетнамски селяни с мотики от оризищата

130

иранският май мунарн

преди 4 години

Преди да продължим коментарите, знае ли някой откъде Иран има оръжия? Колко от тях са иранско производство и кой продава оръжие на Иран? Откъде Иран има пари за оръжие и военни разходи? Ако петрол, газ и други ресурси, запрете им пазарите! Бг го ***, които се радвате на ци гански Иран, ако брадатите май муни от Иран свикнат да откмъщават и да нападат, да не мислите, че ще се огрраничат със САЩ? Тия *** са опасни и трябва да бъдат спрени. Но не оттам, откъдето те очакват!

129

Mister Cro

преди 4 години

Превръщането на две окупационни американски бази в руини е достоен отговор! Ако няма жертви при тези атаки, то това ще е най-добре! Не е нужно да умират хора, важно е наглеците от САЩ да получат урок на наглото си поведение!

128

Анонимен

преди 4 години

Страхотната Амриканска ПВО "Патриот" се оказа тотален провал.

127

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби ти си ***. цел са точно хангарите с техниката. Личи ти че не си ходил в казарма. Марш от тук мекотело."Ех АНО УМНИКОВъв военните бази има грубо 5 вида цели1.ГСМ и погреби2.Фортифицирана инфраструктура3.Укрепена инфраструктура4.инфраструктура под покривподдържаща/гражданска инфраструктура - казарми, ВИК, Лазарет, кухня, складове за храни и пр1 и 2 вид няма как да ги сбъркаш3 и 4 вид се маскират като други видове(3 вид защитава само от осколки не от директно попадние)

126

Бай Иван

преди 4 години

Простите и кресливите нещо много нервничат, що така ;) ?!?!

125

Анонимен

преди 4 години

До До БобоАмерканците унищожават комунистическият режим във Виетнам??????? Абе ти в кой клас си? Знаеш ли какво е пълното име на Виетнам?

124

Mister Cro

преди 4 години

Дали има или няма жертви, не се знае! От гледна точка на конфликта, ракетният отговор на иранците има символното значение, че са посмяли и имали смелостта да го направят! Предвид преъзходството на САЩ като терористична ядрена държава неспазваща международните закони, атаката на иранците е проява на мъжество, а освен това бе законен отговор на терористичния акт на американците!

123

Анонимен

преди 4 години

Аре ве ко стана сабален ми разправяхте как тромпета щял да смачка Иран !Ко стана ве а??? Бая американчета загинаха вече а и краварски самолети са свалени вече груз-200 Трьгна кьм Фащ.

122

Анонимен

преди 4 години

По-голяма "Империя на злото" от САЩ няма. Дано доживея пълния крах на това недоразумение.

121

а

преди 4 години

До EMPEROR 141добра фантазия имаш

120

Стоян К.

преди 4 години

Се са стреляли с кривите ракети,за това няма жертви.

119

Боби

преди 4 години

До До Бобо"Вземи се ограмоти малко .Американците изпълняват целите си във Виетнам .Унищожават Коминистическия режим.Победата е пирова ФАКТ но противника губи 10 пъти повече войници !"Вярно че Северняците са загубили 10 пъти повече войници но Също така че Вярно че 1975г Южен Виетнам - Марионетката на САЩ престава да съществува сега има само един Виетнам и той не е забравил гадостите които САЩ са им причинили.

118

Анонимен

преди 4 години

Янките губят и в Куба и във Виетнам. Факт е. Цял свят го знае. Трябва да си много глупав *** да се напъваш да го отричаш. Освен тоеа с корея де юре са още във война. Която също са на път да загубят. Особено при сегашното положение.

117

Ангел Найденов НАТО

преди 4 години

ВЪВ ВИЕТНАМ, САЩ ЗАГУБИХА САМО 58 000 души = Главно неггери и латиноси Войници,НО ИЗБИХА НАД 3 МИЛИОНА ЦИВИЛНО , И ПОНЕ 500 000 ВЪОРЪЖЕНИ БАНДИТИ !А ДА--САЩ ПАК ЗАГУБИХА , НАЛИ !

116

Боби

преди 4 години

До Анонимен"УКРАИНСКИ САМОЛЕТ Е СВАЛЕН ОТ ИРАНСКИТЕ ВЛАСТИ."Ако беше вярно това щеше да има отломки подобни на тези от Холандския боинг МН17- надупчени ламарини от осколките на някоя ракета. Една снимка да имаше такава и интернет щеше да се взриви.

115

Анонимен

преди 4 години

Снимката е същата като на ББСи нюс с изключение на това че за рертви не се споменава. Споменава се само по иранската телевизия като едно време "победите" на Садам.