206

Анонимен

преди 4 години

до 230Ей тъпу нгер стига драска тези простотии бе, почини малко!Обаче луд умора няма, щото няма акъл...

205

Анонимен

преди 4 години

Ай лав Хилъри. Тя поне беше вишистка и по-умна от говедотото.

204

Анонимен

преди 4 години

ЯСНО, СКОРО ЩЕ ОСВОБОДЯТ ИРАНСКИЯ НАРОД, ДА ПРАТЯТ НЯКОЛКО ДРОНА И В УКРАЙНА!

203

Анонимен

преди 4 години

до Black Metal,да ама пък след ВСВ по наша собствена комунистическа инициатива подаряваме десетки хиляди квадратни километра българска земя...без да го изискват от нас. Ние сами сме го предложили.

202

Анонимен

преди 4 години

***, по-***...прецедент.

201

Анонимен

преди 4 години

Абе, простотията си е простотия. Коли го, беси го, то си остава.

200

Анонимен

преди 4 години

"Съгласномеждународното праводипломатическата мисия има специален, екстериториален статут (имунитет). Територията, на която тя е разположена, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване."

199

Black metal

преди 4 години

Ей ***, вие сте много неуки, а това е много тъжно. Знаете ли, че Ксанти е БЪЛГАРСКИ ГРАД до ww1 ,първата железопътна линия Пловвид - Ксанти е наща, тя сигурно още си седи, засщото не е я строил тиквата !!!!!!!!!!!! ГУБИМЕ ВОЙНА, взимат ни територия, това е. ЗА ww2, същата работа, само че Сталин се е застъпъл за нас, и не са ни взели почти нищо , тука някой исторок да каже, аз съм си чел тези работи, защото ме интересуват.И после резпределят територите, ти с Русиа, ти с USA.

198

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен 207 - не забравяй и княз Светослав Игоревич който нападна България през 10 ти век и изкла десетки хилади българи и унищожи и Волжска България. Накрая българи и византийци е трябвало да се обединят за да изгонят г.нус.ния руснак от Балканите - такъв див звяр е бил, че е изклал хиляди деца във Видинско.колкото пъти са идвали га.дните *** в България толкова пъти все е било за наше нещастие. Ама сега братята евреи ги експлоатират като роби в собствената им страна.

197

Анонимен

преди 4 години

2019 поръчахме Ф16-ки, тази година поръчваме дроновете.

196

Анонимен

преди 4 години

Вие какво бихте предприели на мястото на Тръмп ако атакуват посолството на САЩ?И в случая Тръмп даже лавира между желанията на военно-промишления комплекс за голяма война срещу Иран. Той просто показа, че САЩ в момента контролират ситуацията и ако искат могат да нанесат огромни щети на Иран без никакви проблеми.Нека да се молим да няма война защото срещу Иран ще се ползва ядрено оръжие. А вие може да пуснете в Гугъл колко е разстоянието между Техеран и София.

195

Анонимен

преди 4 години

Да бе да!Да убиеш един диверсант е много лошо!Да запалиш посолство е обикновен протест.

194

българин

преди 4 години

До 180. Абе аз " чичовото" Не съм пил " ракийка" Но мога и да си пийна! Но това Не променя никак нещата! Щото ти пак си оставаш неук со по л! И жалък в очите на трезво мислещите българи! На твое място аз лично бих си замълчал!-:)

193

Анонимен

преди 4 години

Нова единица за простотия:1 Тръмп= 10,6 Мегастранджи.

192

Анонимен

преди 4 години

ХАХА КАК СЕ НАХЪСВАТ УШАНКИТЕ, ТУК БИЯТ ТРЪМП НА ПОРАЗИЯ, А В ДЕЙСТИТЕЛНОСТ МОГАТ САМО ДА МУ ПРУДНАТ НА Х..

191

Анонимен

преди 4 години

За 213Чети внимателно пост 192, специално за главните букви.Поста точно ти приляга, а може и за теб да е писан.

190

Анонимен

преди 4 години

Шефа на краварника излезе много тръмп.

189

Рон Бургунди

преди 4 години

Ясна е работата, краварите без война няма да минат.Явно икономиката не е това, което пишат а и дълговете растат ли растат. Трябва рестарт ОТНОВО.В какви времена живеем боже. Една държава от олигоффрени да държи пръст на ядрено копче.

188

До 202

преди 4 години

Добра идея Юда!Но тези идеи докараха един Хитлер до самоубийство накрая.Внимавай, да не се окаже че някой гледа кой праща доносите. Палачинката може да се обърне и тогава не знам какво ще правиш с твоите доноси.

187

Анонимен

преди 4 години

ПРОСТИТЕ РУБЛАДЖИИ СЪСКАТ ВЕЧЕ ОТ ЗЛОБА БЕЗПОМОЩНО, УДАРИХА ГО САМО НА ОБИДИ И ПСУВНИ! ТОЛКОЗ ИМ АКЪЛА, НО СКОРО ЩЩЕ ИМ ИЗБИЕМ ЗЪБКИТЕ, КАТО НА ТОВА КУЧЕ! АКО НЕ СЕ СЕЩАТЕ, В ПРАВ ТЕКСТ: СКРИЙТЕ СЕ КАТО ХИТРИЯ СИ ПОВЕЛИТЕЛ ПУТИН КЪСИ, ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧИ И НА ВАС НЕЩО! ЩОТО ТОВА Е ПОСЛАНИЕТО НА ДРОНА! ПОНЯЛИ?