59

Анонимен

преди 4 години

А защо се пази от всенародната пернишка любов?????

58

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са виновни. Това такъв малък и некадърен язовир дето да свърши от най малкото само те може да постоят.

57

Румен

преди 4 години

Сега тия ще инспектират "демократично" със своите инструменти на колана, а тия от В и. К ще вървят по тех. Така щв се направи регулиран контрол на Масите.

56

Анонимен

преди 4 години

Където мине чумата ГЕРБ всичко измира и се унищожава. Изклаха животните, тровят въздеха, държат ни без вода. Време е да изкореним тази чума.

55

Анонимен

преди 4 години

Правят от райската Родина пустиня.....

54

АНТИ

преди 4 години

Ще го търсите байтошовото време - нЕма да го намерите !!

53

Анонимен

преди 4 години

До Български пичАми децата ти, децата на всички в тази държава - е това е бъдещето, но като гледам как ги възпитавате, да, тази държава няма никакъв шанс за нормален живот.

52

Анонимен

преди 4 години

Дайте статия за Херо Мистифа нас Пернишките побългарени роми не ни интересуват да си пият водата с Химикали и без тва са вече 2 000 000 у нас

51

-

преди 4 години

ПАК ли той? *** оФчи народ!

50

Анонимен

преди 4 години

До 61. Не е проблема в Боко, а в Системата на Централизираното Управление Останало от Соца. И тези преди Боко не смееха да ПИПАТ В СИСТЕМАТА ДА НЕ ПАДНЕ КОНСТРУКЦИЯТА. ФИЛИП ДИМИТРОВ НАПРАВИ ОПИТ, НО КРАК ОТ ФУТЬОЛ ГО ОЦЕЛИ ПО ГЛАВАТ и то в Народното Събрание. Това е руски модел на управление. Преди 1944г е бил като Швейцария. Силна Местна Власт.

49

Анонимен

преди 4 години

До мечетоТи да не си нещо по различно от политиците ни, моля ти се. Смях

48

?

преди 4 години

До мечетоАко бяха живи, маФията щеше да ги ликвидира !

47

мечето

преди 4 години

По-голяма плява,тиня,гнус и мръсотия от политическия ни елит няма. И свалете портретите на Дякона,Ботев и т.н от кабинетите си,че ако бяха живи щяха да ви избесят до един.

46

Анонимен

преди 4 години

Борисов цялата ВИК в цяла България от 50-те г. е остаряла и всяка тръба е раждясала ,хората реално се тровят с таа вода пълна с тежки метали Трябва да се поднови ама вие какива пари нямате , само за магистрали за Милионерчетта да могат да стигнат с кола до Хотела си на морето с насила християнизирания Народ от Византия да се трови с вода

45

1

преди 4 години

др.борисов да не забравите мустафа херо,при рязането на лентичката на "новия"водопровод,на Перник.

44

Анонимен

преди 4 години

До ДО 55 от ПерникДа ти се връща - да нямаш Вода в 21 век .Децата ни са болни , старите хора не могат да се изкъпят , Болницата в Перник слага Допълнителни Легла .И всичко това е Любезното Съдействие на ГЕРБ България .Добре че Избрахме Кмет от Друга Партия .----Не от друга партия А ОТ БСП! и за това цяла България ви се смее.

43

Тунел под България

преди 4 години

За Боко, няма спокоДжип, джит, водопровод открит,Абе Боко, ориноко, що спаКогато имаше вода

42

ДО 55 от Перник

преди 4 години

Да ти се връща - да нямаш Вода в 21 век .Децата ни са болни , старите хора не могат да се изкъпят , Болницата в Перник слага Допълнителни Легла .И всичко това е Любезното Съдействие на ГЕРБ България .Добре че Избрахме Кмет от Друга Партия .

41

Ужас

преди 4 години

Защо Перник не протестира?Те мълчат и търпят значи нямат нужда от помощ!?Печете нямат нужда от вода.

40

Ари Голдберг

преди 4 години

щом не ви дават в секцията от водещи новини по СиЕнЕн, значи всичко е наред и може още, а с новите цени на вода, ток и парно, съвсем всичко ще си дойде на мястото...след края на 2020 всякаква опозиция в България, ще е 2 метра под земята.