49

Анонимен

преди 4 години

Борисов, който нарочно бави Турски поток.Това ако е свободна търговия, здраве му кажи,-------А защо Борисов трябвало да бърза?Каква му е изгодата?

48

Анонимен

преди 4 години

Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35%. САЩ все повече се деиндустриализира, вече не произвеждат почти нищо. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис, Сан Франциско са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. Ако САЩ не започнат да продават суровини, газ и нефт на ЕС американците ги чака глад и много тежки времена.

47

АнонимеН

преди 4 години

ТОЯ МЕСЕЦ ХЕР ГРЕТА НАРЕДИ ДА СЕ БИЯТ ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО НЕ И СЕ ПОДЧИНЯВАТ И ТРЪМП ОТ СТРАХ ВЕДНАГА И КЛЕКНА КАТО ЗАПОЧНА ДА НАЛАГА САНКЦИИ НА ГЛАВНИЯ ДОСТАВЧИК НА НЕФТ, ГАЗ И ВЪГЛИЩА !ХЕР ГРЕТА КАТО МУ УДАРИ ЕДИН ШАМАР НА ТРЪМП И ТОЙ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ОПУСНЕ В ГАЩИТЕ!

46

Анонимен

преди 4 години

Русия може сега да продава газ и през Турски поток, и през Северен поток 1, и през Северен поток 2 и през Украйна. Европа ще плаща, а САЩ пак останаха с пръст в устата и не могат да си пробутат шистовата газ.

45

Невър Съмър

преди 4 години

Санкции до дупка за Германия и нейните "приятелчета" ще клекнат рано или късно тези гнусни *** немски ще клякат яко!Хоп и кляка Хоп и пак кляка.Германия ли....Смешници!Руски потоци ще ми строят за да правят коли тровещи въздуха!

44

Анонимен

преди 4 години

Русия е най-голямата европейска държава и заема повече площ от континента отколкото всички страни на ЕС взети заедно.

43

Анонимен

преди 4 години

САЩ на никого нищо не забраняват.Просто налагат санкции на държави, които работят против националната им сигурност. Само напомнят да не се заиграваме с Просията.

42

Анонимен

преди 4 години

До Казах!Сега не е коректно да се говори за температурно повишаване и глобално затопляне, защото температурата всъщност намалява. Политически коректно е да се говори за климатични промени, а не за затопляне, коригирай си речника и опорните точки.

41

Фейт ноу мор

преди 4 години

Да пускат и силата на Сибирь 15 ако искат там им е мястото при жълтурите и индусите в Азия.Русия не е била и никога няма да бъде Европейска държава.Пълен запор за преминаване на тия бели шебеци из Европа за Америка да не говорим.

40

339

преди 4 години

Атрактивна и устата е Захарова,но и много подготвена.

39

Анонимен

преди 4 години

Русия има полза от силна Европа, която да им купува енергията и ресурсите, а САЩ има сметка от слаба Европа на нож с Русия.

38

Факт!

преди 4 години

И 99,999% от американците на купони са афро-мексико-жълтуро-тайландци.

37

Анонимен

преди 4 години

С ф-16 България освен най-бедна вече стана и най-глyпава.

36

Анонимен

преди 4 години

Владимир Путин и Си Дзи Пин пуснаха крана на "Силата на Сибир".

35

Казах!

преди 4 години

Ще спрете ако трябва!Вие с вашият нефт и вашите приятелчета Германия и Китай скапват природата увеличават парнокивите газове затоплят атмосферата и създават парников ефект.Температурата се повишава което е пагубно за белите викингски гени и това позволява жълтури и африцръни да се размножават неконтролируемо.Това е нефтен геноцид срещу бялата раса путинофилчета малки.Да ако трябва ще спрете и да дишате!

34

Sichtpunkt

преди 4 години

Русия е като Дементорите от Хари Потър-изпива жизнените сили на всяка държава с която се хване! Русия не заслужава нищо друго освен санкции до дупка! Санкции, бой, санкции бой, бой, бой пет минути след като е спряла (Русия) да мърда!

33

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО Е ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА НИ УПЛАШИ С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ ЩОТО А Е РЕШИЛА ДА ГО ПОЛЗВА А ОТ МОСКВА Е ОСТАНАЛ САМО ЕДИН КРАТЕР!

32

Анонимен

преди 4 години

В Мексико са открили най-голямото находище на литий(основна суровина за производство на батерии) в света, което ме навежда на мисълта, че там демокрацията и свободата са застрашени.

31

Анонимен

преди 4 години

САЩ на никого нищо не забраняват.Просто налагат санкции на държави, които работят против националната им сигурност.

30

Анонимен

преди 4 години

Европа няма алтернатива за руската газ. А Русия може да продава през Турция, през Украйна, през Северен поток 1 и Северен поток 2 (но васалите в България останаха с пръст в уста от навеждане на американските партньори).