9

Бивш учител

преди 4 години

Другото, което не казва тая статия е, че там обучението е задължително до 16 години, и никой не може да те накара на сила да учиш ден повече. Но на 16 вече са усвоили на елементарно ниво някои професии-шивачки, шлосери, автомонтьори, заварчици, дърводелци.На 16 вече са хвърлени в лапите на живота, децата на обикновените хора.Останалите-в така наречените "училища за елита" , продължават нагоре, и няма значение колко са умни, а колко богат е баща им.Това ли искате и за у нас?

8

Анонимен

преди 4 години

А можем ли да вземем пример от нидерландското образованеи, можем ли да вземем пример от нидерландслото образование?

7

хаха

преди 4 години

В Англия дипломи да искаш, получаваш си ги на кило, докато цъкаш из нета. Такова образование - мерси!

6

Анонимен

преди 4 години

Не може човек, който е пълен гьон по математика, да стане писател, а и обратното - също.Поне едно средно прилично ниво/бариера за интелигентност трябва да има.

5

Анонимен

преди 4 години

Учила, учила и дошла да си доучва в България.

4

XuTbP5bP

преди 4 години

Честно казано не ми се четеше цялото и scroll-нах да видя коментарите директно, но стигнах до последният абзац, който ми хареса и ме накара да го прочета цялото. И определено с повечето неща съм съгласен.

3

Анонимен

преди 4 години

Не ги гледайте тия.Сложиха тоалетни за *** в училищата и когато разни деца предимно момиченца се оплакали че разни странни типове киснат в тоалетните и ги гледат докато пишкат училищното ръководство привикало родителите им и ги заплашили че ще ги изключат защото не били полово толерантни.И тва го има в добрата стара Англия проверете пък тогава се прехласвайте колко били напред.Много са напред-разни брадати талибани затварят цели улици и квартали -шериат зона.Лондон е като Бомбай

2

Бивш учител

преди 4 години

Да е жива и здрава авторката, но много бих искал, да е учителка поне 6 месеца в наше училище, при нашата организация на учебния процес, където ученика има 3 пъти повече права, от учителя, където директора не дава да се пишат откъствия, за да не спре финансирането, защото "парите следват ученика", където цяла ромска фамилия ще дойде да и търси сметка, защо са спряли детские на детето им, а младото ромче, на 14-15, дето го тресе хормона яко,мисли съвсем не за училище, докато му преподава?

1

Невъзвращенец

преди 4 години

Луна Хотнишка да си ходи на Хотница, там да преподава на жебите английските реформи в образованието, целящи единствено продукция на бачкатори.