130

V

преди 4 години

Тоя дърт *** за къв глас народен говори ??? Ако не беше го прибрал тиквата като бездомно кученце от улицата в партията майка никога нямаше да влезе в парламента .ДА НЕ БЪРКА ГЛАСА НА БОКО С ГЛАСА НА НАРОДА ;) Къде муй на тоз *** СДС то ??? Що не влезе у парламенто със СДС то ? А се дупи на тоя дет не иска да си връща партийката книжка ??? Само питам де .Не че се съмнявам в качествата на този доживотен хрантутник

129

Дани Кирилов Мр.Бийн

преди 4 години

... я тая '''държава''' , щом аз съм и Министър на Правосъдието .!!

128

Анонимен

преди 4 години

Поведението на Георги Марков е почти истерично.Самозабравил се е с хвалебствията към Герб . То бива, бива, но цял бивол за мезе не бива. Да вземе да напише ода за Борисов. ЩО пък не. Какво му пречи. Ни ум има, ни принципи.

127

Анонимен

преди 4 години

Борисов може и да залезе, но свети дълго и силно.А Радев пали свещ след свещ и все не го забелязват, че го има.Накрая вземе, че изтърси нещо за Борисов. Поне да влезе в новините.

126

бай Пешо

преди 4 години

тоя Радев съвсем е изтрещял

125

ЧОВЕК ОТ УЛИЦАТА

преди 4 години

НОРМАЛНИЯТ ЧОВЕК ПОСЛУША,ПОГЛЕДА И НАКРАЯ ОТИВА НА <ТЕРМИНАЛ 2>КАКВО ДРУГО ДА НАПРАВИ - ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ БЕЗПЕРСПЕКТИВНИ ИСТОРИИ

124

Дани Кирилов Мр.Бийн

преди 4 години

В ГЕРМАНИЯ И САЩ Е ЗАБРАНЕНО ЕДИН ГРАДСКИ СЪВЕТНИК , НЕЗВИСИМО ОТ ГОЛЕМИНАТА НА ОБЩИНСКИЯ ЦЕНТЪР--ОТ 3000 ДО 20 МИЛИОНЕН ГРАД !!! == ДА БЪДЕ СЪВЕТНИК , ЧОВЕК ПОД 43 ГОДИНИ !!АИ СЕКТИР НА ТАЗИ ПРОСТАШКА ДЕРЗАВА .

123

Анонимен

преди 4 години

БСП и Радев изглежда си мислят че са спечелили последните избори

122

реалист

преди 4 години

Марков е бил агент на ДС какъвто е бил и другаря Борисов. Двамата са били колеги агенти на комунистическата партия. Едни е сигурно , няма бивш агент. Но много заблудени ГЕРБерски овце все още гледат на Мутрата като на бог и му се кланят заблудени или купени с пари.

121

Анонимен

преди 4 години

Ех,агент Николай.Ставаш на 70 а акъл не ти идва.Жена на всичкипвремена,само за парично спокойствие.

120

истина е

преди 4 години

В ГЕРБЕРИСТКАТА МАФИЯ ОТИДОХА ВСИЧКИ *** И ДОНОСНИЦИ ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ !

119

вижда се

преди 4 години

Радев е на светлинни години пред тиквата по интелект и култура !!!

118

Активист на БКП

преди 4 години

Агент Николай !!! Член на СДС !!! Когато СДС падна от власт отиде в НДСВ !!! Когато НДСВ падна от власт отиде в ГЕРБ !!!И тоя човек говори за морал !!! Що се не скриеш,бе мошеник ?

117

Анонимен

преди 4 години

"....Ще го заведа в Тетевен, за да види 22-годишната Преслава, млада кандидатка за общински съветник.." Някои може ли да каже с какво образование, опит и (житейски и професионален) е, че да заема поста общински съветник. От статия става единствено ясно, че е женена и има две деца!?

116

Сократис

преди 4 години

Борисов не е виновен-той толкова си може!Виновни са всички около него на хранилката, които одобряват и изпълняват безропотно всяко негово необмислено решение, безразборно уволняване на кадърни и назначаване на неподходящи хора, както и приемат неадекватното му поведение на официални срещи, уронващо престижа на институцията.Историята не е търпяла дълго подобни личности, няма да търпи и него.

115

така си е

преди 4 години

Радев не се държи като държавен глава.Не си слага ръце в джоба,не клати глава,не прави физиономии,не потупва с ла,па тези с които говори,не ги целува и прегръща и не говори на 4 очи-демек с преводач.Не употребява думи като пунта мара,шменти капели и конграчулейшън.

114

Анонимен

преди 4 години

Ако навремето,непосредствено след десетоноемврийските събития беше проведен лустрация,както се направи в повечето бивши соц страни,сега няше да слушаме подобни,жалки ***,а съдбата на България щеше да е,като на истинска европейска страна!

113

Анонимен

преди 4 години

Мутрите са нагли - нищо ново. Но Радев, какъвто и да е той, не е част от никоя от трите власти и е свободен да критикува когото си иска. Включително герберастите, съставени от ченгета, шофьори, охранители, чистачи, г**олизачи и други "интелектуалци" на прехода.

112

Анонимен

преди 4 години

Този индивид от снимката е един от най-изявените ренегати, бившо ченге и неуспял юрист, станал конституционен съдя преди време защото е прекалено устат и с удоднически нрав. Пу!

111

Анонимен

преди 4 години

Марков, не си ли надушил промяната. Време е за пребоядисване. Остаряваш и не си май в час. Не се напъвай толкова. Така се напъваше и при СДС, ама на, СДС умря.