68

Анонимен

преди 4 години

Много харесвам Лили Иванова като изпълнител,но това,че подкрепи герб и донесе увеличение на пенсията,при положение,че над 1 млн бг пенсионери изградили реано нещо в тази държава ,което беше откраднато мизерстват.Няма други поколения в исотрията на третата бг държава,които да са произвели толкова реален брутен вътрешен продукт и сега да мизерстват,а крадците и убийите на БГ да живеят в разкош за тяхна сметка.

67

Анонимен

преди 4 години

Уреждат се хората на стари години.Стефчо Цанев писача на комунистически стихове се оправи с награда за антикомунистически възгледи .Нямам думи .

66

toddg

преди 4 години

До Анонимен Интелектуалец да си бе,осигуровки не плащаш, но висока пенсия търсиш.

65

Анонимен

преди 4 години

До toddgОт къде накъде ще получава 700 кинта бонус върху пенсията,с какво е заслужила да ни яде данъците,които тя не е плащала--------------------Ами дори само с това, че в момента я "уважавате" с хулите си. А баба ти - моите уважения към нея като не се е чекнала, това е. Моята баба беше с 30 лева пенсия, ясно !!! И работеше ден и нощ. Стига ми се правихте на мъченици бе

64

Г.Т.

преди 4 години

До 49Който гласува ГЕРБ получава повишения и награди. А за останалите по една студена вода.В Перник и околията дори и това не получават!По темата: Нямам думи!

63

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 66Спокойно бе човек, че ще вземеш да се гътнеш от толкова напъни

62

toddg

преди 4 години

Майка ми има 35 години стаж втора категория на открито,студ и пек,вятър и кал и получи 300 лева пенсия.И тази трябва да получи пенсия според осигуровките,които е плащала.Не ми пука коя е и къде се е чекнала.От къде накъде ще получава 700 кинта бонус върху пенсията,с какво е заслужила да ни яде данъците,които тя не е плащала.

61

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 58КОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ!!ДОРИ ДА НЕ СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ДО 1989 СЛЕД ТОВА Е БИЛА ДЛЪЖНА!!!ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО АКО ИМАШ НУЖНАТА ВЪЗРАСТ И 15 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ ПОЛУЧАВАШ ПЕНСИЯ !!А ОТДЕЛНО ВСИЧКИ НАД 70 ГОДИНИ ВЗИМАТ ПЕНСИЯ ЗА СТАРОСТ----------------ПРОБЛЕМА ТУК Е, ЧЕ ИМА МНОГО ПЕВИЦИ И ГРУПИ ОТ СТАРОТО ВРЕМЕ И ЗА ТЯХ ПАРИ НЯМА НО ИМАЛО ЗА ЛИЛЕТО ЩОТО ПОДКРЕПИЛА ГЕРБ!!!

60

баба мара

преди 4 години

категорично против децата ще измират от липсата на мед апаратура а ниеще раздаваме пари с какви пари беше екскурзията до загреб с държ превоз

59

Анонимен

преди 4 години

Много са ни продажни интелектуалците, за съжаление... А са и евтини... За жълти стотинки някои обясняваха какъв велик кмет е Данчето. Нейсе, запуши я.

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПогледнато от някаква вселенска гледна точка сигурно няма никаква разлика между Лили Иванова и някой шлосер----------------------Стига бе - ти сериозно ли - вселенска гледна точка ?????????????

57

Анонимен

преди 4 години

До На баба ти компотитеАко всички баби са се чекнали по сцените, кой шеше да ти прави компоти, та да пораснеш толкова умничко на баба.----------------Да са се чекнали, кой им пречи. Ай сиктир злобарче малко

56

Анонимен

преди 4 години

Ако беше останала в Кубрат и си работеше професията медицинска сестра досега нямаше да е жива .Имала е шанс да я открият ,да и дадат бъдеще и добра перспектива ,да отворят очите ни за нея чрез музиката. Всеки е силен по своему.

55

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ поправиха една историческа несправедливост от времето на Хан Аспарух.Лиленцето Пиленце вече с пенсия.

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Ами например - разходи се до манастира в Самоков. Ама надали......................... Благородството не се афишира умнико, затова и се нарича БЛАГОРОДСТВО, ясно !!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Човек трябва да знае, кога да спре. Имаше хубави песни, когато работеше с видни български композитори и текстописци. Но след като се изпокара с тях, прави само песни, които никой никога няма да запее. Еднообразни, скучни...

52

На баба ти компотите

преди 4 години

Ако всички баби са се чекнали по сцените, кой шеше да ти прави компоти, та да пораснеш толкова умничко на баба.Всеки труд е достоен за уважение , само че е различно оценяван.Пък ако някой от тия с "огромните заслуги" към държавата няма никакви доходи, да минава към социалните.

51

Анонимен

преди 4 години

Всички се хващате за Лили - а за Анжелчо нищо не казвате.... Какво стана, не му ли стигат паричките от "Колибри"? Да не говорим и за противната му, хлъьзгава натура на угодник и червей.... То само като му видиш снимката и всичко става ясно....

50

жжж

преди 4 години

Никога не е късно да станеш за резил.За едни 700лв, от които бабата няма нужда, се изложи като подкрепи даскалката по русски.София била прекрасен град, ами Лиле, ти от вкъщи не излизаш, откъде знаеш. Разходи се пеша, а не с лъскавия ти джип и тъмни очила, и ще видиш.

49

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

Анонимнико, като другите напълнят залите толкова години да вземат и те. И стига толкова злоба. Лили е ЕДНА. Малко уважение проявете бе хора. Толкова жлъч ще ви умори. Пазете здравето си, че то и лекари вече не останаха----------------------------Цъкайте си жалките минусчета. Все ми е едно. Можете само да дишате прахта от краката й. Нея ще я помнят, защото оставя златна следа, а вас ?????????????