236

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се повиши съзнанието и съответно самочувствието на българите.А, тези за кото пише 269 по естествен път ще изпаднат, тъй като когато се събудят истинските българи от летаргията те нямат да как, щат не щат ще трябва те да се нагодят към по-високата култура

235

Анонимен

преди 4 години

Привиждат му се проблеми на тоз и после сам си ги бори и се самонавива. С нищо не сме по- особени от много европейски страни.

234

Анонимен

преди 4 години

Ето тези на снимката са типични българи. Обективът ги е уловил много добре.Разгледайте подробно лицата и израженията им.Аз не искам да съм такъв.Такива избират и елита на нацията.

233

Анонимен

преди 4 години

Не знам, ама колкото по-далеч от българи и от България - толкова по-добре.Аз поне така мисля.Нямам намерение да обиждам никого.Всеки сам избира живота си, който е само един.И всеки го разбира по-различен начин.Аз не го разбирам като ядене, пиене, чалга, ежедневна простотия на килограми, че дори на тонове.Бъдете здрави всички.

232

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали има избощо смисъл да се опитваме да оправим България, при условие, че историята ни е безвъзвратно съсипана от турците.

231

Български Глупак

преди 4 години

По тъпо нещо не бях чел скоро. Язък са отделеното време.

230

да бе

преди 4 години

Пуснете си телевизорът,и ще си видите елите.........................................Да бе - истинският елит никога няма да бъде допуснат по медиите. Щото ще каже истината на народа и горко им на гьозбояджиите инсталирани за "елит".

229

До 246

преди 4 години

Здрави дърво без корен няма!Идеята е, че може да останете да живеете там и напълно разбирам аргумента, но трябва винаги да има една благодарност към родината! Че сте родени и отгледани там, някой все пак е помогнал това да се случи! Когато толкова негативно отхърляш това не ви очаква нищо бляскаво! Спомена за родината е много силна енергия пък дори, както вие казвате да не е перфектна! Трудно ще се пребоядисате и никога няма да сте си на мястото и вътршно това ще ви тревожи! Успех все пак!

228

Анонимен

преди 4 години

Една свинеферма в Белене ще свърши добра работа.Само руснаците да се излъжат да дойдат за трети път!

227

Исти

преди 4 години

Елит сме имали преди турското робство и преди съветското. Сега вече надали - руската прислуга не може да се нарече елит, а тя пречи на истинските народни водачи да стигнат до властта.

226

Браво

преди 4 години

Добър текст.

225

Българан

преди 4 години

И да сме имали елит , то той е изчезнал някъде през късното Възраждане , някъде преди комунизма да дойде по нашите земи. Оттогава имаме слуги и лакеи на руските комунисти които след 10 ноември се превърнаха в слуги и лакеи на американските капиталисти, щото да си руски слуга вече не беще толкова доходоносно и престижно...завъдихме си и слуги и лакеи на турските ефендита ... слуги и лакеи на еврейските глобалисти ...А дригите са ни понатрупали бързи парички тарикати мечтаещи за известност ...

224

Анонимен

преди 4 години

Пуснете си телевизорът,и ще си видите елита.Те са винаги едни и същи,и никога не им омръзва да ги дават по телевизията и да сепоказват.Децата им разбира се са по чужбина,издържани от родителите си от България,разбира се родителите са винаги на държавни постове,или бизнесът им е свързан с държавата.Българският елит е паразитът в нашето съвремее,и трябва да бъде редуциран в името на бъдещето.

223

Анонимен

преди 4 години

Българите бягат от другите българи-хаха.Нормално е все пак,не всички могат да бъдат прости чалгари с примитивно мислене.А що се отнася до елита ни,по някакъв странен шаблон той се възпроизвежда с отрицателен знак.Нищо оптимистично на хоризонта.Особено с влизането в политиката на Слави и Митко Калайджиев.

222

До 250

преди 4 години

Ами с простотията не можеш да се бориш, можеш само да избягаш от нея.

221

V

преди 4 години

По смисъла на конституцията елит не трябва да има.А кой да преуспява трябва да решава труда ,а не кетапи зад които не стоят реални знания.Каквито например са кетапите на прокурори и съдии.Които са учили други закони които вече не важат,а размахват кетап за принадлежност към виша раса който им дава правото да не си вършат работата а да си купуват апартаменти с парите на народа без да притежават ценз,а само кетап за по виша раса от хора които са работили с години в системата на улицата,а не с ***

220

дървар

преди 4 години

Ши иде хурката "елита".

219

До 246

преди 4 години

А като започнат катаклизмите през 2028 и острова, Албиона де, като го залее океанът, тогава сигурно ще се сетиш, че си Българин?

218

Законност?

преди 4 години

Живея в блок на 8 ет.,10 вх. Над мен ап. е наследен от полицай,но живее другаде.Имаме платен домоуправител; при проблеми, собств.полицай отказва да комуникира с другите собств. На домоуправит.отговаря "не ме занимавайте с тези неща".Говорим за законност, възпитание,необходима комуникация.Не демокрацията е "виновна", нито нечия "елитарност".

217

Анонимен

преди 4 години

До 246Правилно братле.Аз не живея в чужбина, живея в в Бг,но работя за дълги периоди от време извън страната.Разбирам те напълно.Доколкото мога постъпвам като теб, за съжаление сънародниците ни където стъпят -създават проблеми.И с държанието си и с простотията си, за вулгарността им е същото.Най-доброто решение когато чуеш българска реч,да се отдалечиш с бързи стъпки.Инак конфликта е неизбежен.Поздрави.