164

Discovery

преди 4 години

Е сега разбрахте ли защо хората в БГ не се месят по такива свади... просто щото после тях ще изкарат виновни. Не е един или два репортажа как хора седят и гледат тупаници и никой не се намесва, ами не се намесват щото ето ти бам 20 години щото си опитал да помогнеш. Тука може и да има няква вина тва момче, но 20 години в БГ дори и за предумишлено убийство не дават...

163

Анонимен

преди 4 години

Ако това не бяха глу.тница "бели" запалянковци, а просто група ци.ганета, при абсолютно същите обстоятелства и видео, сега атакистчетата щяха да скандират "БРАВО" и "защо само един е наръгал?".*** сър!

162

34654567

преди 4 години

Каква полиция, какви 5 лева? На тате детето мислите ли, че не е било заключено по разни РПУ-та и освобождавано след обаждане от някой? Май не сте срещали наглите и безпардонни отрочета хулигани с бели маратонки. А полицията...преди няколко месеца в парка до нас един чичка биеше дете, вероятно собственото му, ама го биеше яко и имаше две жени с тях и гледаха. Не се намесих, бях с жената и детето, обадих се на 112. Патрулката мина 50 минути по-късно!!! Ония бяха заминали. Аре сиктер.

161

Д-р Исня

преди 4 години

Джок е присвоил полицейските задължения вместо да упражни своите граждански и да сигнализира органите. Отделен въпрос е, че в българия това е безмислено, защото няма да доведе до никаква реакция поради липсата на работещи държавни институции. Общо взето на *** е трябвало да бъде платено, а тоя Полфрийман да си седи на *** и да не се меси. *** е, че утре ако аз утрепа *** при самозащита и ще ме опандизят. Българинът има избор - или пребит/мъртъв или в затвора.

160

Анонимен

преди 4 години

До Изгледах основнатаАбе пич дебелите чичковци от МВР-то ,докато дойдат -хулиганите вече ще са те пребили и ще си ядът мусаката на мама вкъщи... В коя държава живееш?

159

бона сера

преди 4 години

справедливост само при дон Корлеоне!

158

Изгледах основната

преди 4 години

част на видеото, и ако това е истината, и аз оправдавам този чужденец само в часта за самоотбрана. Явно се е срещнал с група пияни ***, и на неговото място можеше да бъде всеки нормален българин. Но защо ходи с боен нож в джоба си? Защо не се е обадил на полицията, а се е впуснал да се бие с 15 човека? За какво е дошъл в България и пребивава незаконно тук, кой го спонсорира? Ако това видео е направено и пуснато от БХК, значи е чиста манипулация. Но, че *** в София са противни, това да!

157

Анонимен

преди 4 години

До AzАбсолютно прав си!

156

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхте слушали бащата в едно от последните интервюта, нямаше сега да сте толкова изненадани от "появилото" се видео.Вместо опечален баща, той се издаде, като пълна с омраза, наглост и злоба червена гни.да. Може лесно да си представите как е било възпитавано синчето да е винаги отгоре, безпардонно, нагло и свикнало да командори ле.кенце.За откровените заплахи за живота на съдиите и намеците, че всеки който бил коментирал случая не както на него му се иска бил си заминал от тоя свят, даже ...

155

Курти

преди 4 години

Ако от това видео могат да те осъдят и признаят за убиец евала на съдебната система. Нито се виждат лица нито се виждат ножове нито нищо. На какъв HD tv трябва да се гледа това че да се приеме като доказателство? По тази логика могат да посочат всеки и да го вкарат за 20г в затвора. Сега това момче ще съди БГ в Страсбург и гледай какво става после.

154

Az

преди 4 години

До Анонимен 150 Ти нормален ли си ? Тази банда пияници се опитват да го УБИЯТ с павета !!!!! Хайде да си отвориш очите ! Какви са те и това тяхно право ли ? Да пребиват и убиват по улиците, само защото тати е от ДС и ще оправи работите. Оправиха ги за живите, те не са понесли никаква отговорност, но един изтегли късата клечка.

153

От комента си

преди 4 години

от коменатара си - 160, разбрах че повечето потребители не разбират от пунктуация и сарказъм! И това общество иска друго! Не съм сигурен, че ще има!

152

Az

преди 4 години

По заглавието на контра видеото личи че е правено по поръчка на баща му. Коментарите върте също много приличат на неговите реплики. Но каквото и да прави, действието на видето е едно и е ОЧЕВАДНО, че синът му 1. участва в масов бой, което той отрича, 2. Полфийман е нападнат от групата, замерван с павета, с които могат да го убият, 3 Полфрийман бяга от тях,т.е. точно обратното на това което е приел съда 4. Нараняването на Андрей Монов става когато групата го ПРЕСЛЕДВА !!! т.е. при САМООТБРАНА !!!

151

34654567

преди 4 години

Нека всеки се запита следното, особено ако има дете момче. Вашето дете в такава ситуация би било част от пияна група, която напада или би било нападнато от група пияни? Ако отговора е, че би било част от групата - значи вие сте лош родител. Ако отговора е, че би било нападнато - вие какво предпочитате? Детето ви да бъде пребито, осакатено или убито от група пияници, или да се отбранява па макар и да ги обезглави всичките да оцелее? Аз за себе си зная отговора.

150

Комунистите?!?

преди 4 години

Много ме радват коментари от рода на: "комунистите това.. или онова"!Не разбрахте ли, че има разлики, между комунисти и партийци, защото тези които сега ни управляват са точно такива -бивши партийци!!! Както се казва лаете, но залагате на най-куция кон! Вече става въпрос не са ляво и дясно, а за морално и аморално поведение! Това ще ви даде отговор и на тои случай!

149

Анонимен

преди 4 години

Той е "жертва" с истинкт на убиец!

148

Анонимен

преди 4 години

До Аньо Нименов 144От друга страна какво прави този австралиец в България с големия нож? Лекува БКП кирливото потомство!

147

34654567

преди 4 години

Момчета от групата са от т.нар. Южна Дивизия привърженици на Левски. С очите си съм виждал как те преминавайки покрай военния клуб и виждайки 4 момичета в бални рокли ги разпердушиниха и момичетата плачеха след това. На кадрите ясно се вижда, че движейки се в подлеза пеят песни, вероятно левскарски и вероятно са пияни. Очевидно е, че нападат странични хора по улицата. От другата страна е човек, който явно също е готов на агресия. Носи си и нож. Горе долу каквото повикало такова се обадило.

146

Анонимен

преди 4 години

Оле колко злоба и простотия в коментарите. И на колко хора пак комунистите са им виновни. Луди хора. Я си огледайте родата и вижте колко комунисти има в нея.

145

Анонимен

преди 4 години

Дори *** да е била преди това някого,дори да са били Джок/въпреки,че по него няма следи от бой/, после той бяга да ги догонва с нож.И да ми казвате,че това не е умишлено убийство......