24

Анонимен

преди 4 години

До Ц иникМного просто защто там и в Австрия избягаха наще комунисти с крадените милиарди, а ония с радост ги приютиха и после ни размахваха пръст колко сме лоши,мързеливи и бедни.

23

ЕС форевър

преди 4 години

Защото Масква все още има енергийно и ни ограбва чрез БСП, олигархията, Лукойл и Румен Радев. А русофилите искат да ни върнат обратно в орбитата на России. Когато се отървем от това наследство ще просперираме и ще сме начело на Европа.

22

V

преди 4 години

В другите държави си нямат мафията герб ;) Вижте кво правят тия .Държат ниско МРЗто Ипосле отиват на ,,проверки, И казват - Ето ве !!! Няма проблеми .Всички са назначени на минималната .Е как да няма проблеми ??? Където няма герб руснаците строят АЕЦи и доходите са нормални на цените. герб правят проблемите в бг. А руснаците в момента строят в - Чехия ,Унгария ,Словакия и дори в Украйна с която воюват .Това са фактите ,а вие сами преценете дали герб не са проблема в България

21

Анонимен

преди 4 години

Ми то трябва да се работи умно, не яко.

20

abv

преди 4 години

Тоя па е пълен ***. Като си толкова отворен що не направиш собствена фирма и да да плащаш 3000лв средна заплата за 35 часа на седмица...

19

избирател

преди 4 години

Бедни сме,защото сме "БАБЙТИ" само в нета и то под ник АНОНИМЕН!!!На работното си място сме:- Да шефе. Както кажете шефе. Как спахте шефе?

18

Фики Стораров

преди 4 години

Не е важно колко бачкаш, а какво си произвел, с какво качество, и най-важното, продадено ли е на някого. И стига с мантрата за готиния народ и лошите управници, управниците не са от космоса дошли, а са си наши българчета. В Дания нещата са такива, каквито са, защото там живеят предимно датчани, в България нещата са такива, каквито са, защото тук живеят предимно българи.

17

Анонимен

преди 4 години

Да си на трето място в Европа по добив на злато и да си пръв по бедност....има нещо сбъркано в генетичния код и ценностната система на българина.

16

Народа е казал!

преди 4 години

"Със много работа не се става богат, само гърбат."и също "Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл!"Така че не е важно дали работиш много, а дали работиш УМНО и ефективно.

15

Анонимен

преди 4 години

Защото работят за мизерни награждвания и се харчат луди пари за простотията е за това е

14

Анонимен

преди 4 години

"Където не е имало комунизъм не са бедни хората, защо така?"Нормално е, след като си загубил "Студената война", после да ядеш огризки. Както е нормално спечелилите войната да са по-добре. Вие какво си мислехте? Предаваме комунизма, цъфваме и вързваме? Нееееее... загубилите страни винаги плащат репарации и им се назначава кукловодно правителство.Сега кажи кое не е вярно ;) Правителствата ли не коленичат на западняците, ресурсите ли не ни се източват на безценица, роби ли не сме?

13

Анонимен

преди 4 години

Защото си обичаме комунистите и мутрите.И си ги избираме.Всеки си заслужава съдбата. Ние не оравим изключение.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Донякъде си прав, въпреки че страните, които си изброил са много уредени, и при тях не е много розово положението.

11

Бау

преди 4 години

Защото българина си мисли, че всяка работа, колкото и да е елементарна и физическа трябва да вади много пари. Не са такива нещата. Трябва да се учи, за да си по-високо квалифициран и съответно по-високо платен.

10

Анонимен

преди 4 години

Бедни сме защото сме глупави Защо всички тия дето ги водят на 4 часа и работят 8 го търпят Защо не се вдигнат на протести ?виждаме че дори нелегалните в Америка протестират за правата си Ние сме в собствената си страна , тъпчат ни някакви бандити но търпим

9

Анонимен

преди 4 години

Щот сме *** ?

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Тъпчо веднага те опровергавам Чехия,Словения и Словакия не са бедни. Тука няма нищо общо с комунизма, а с продажниците, които управляват държавата. За политик лежал в затвора след 10 ноември не се сещам с изключение на Луканов.

7

Анонимен

преди 4 години

А защо сме бедни,защото търпим да ни управляват тъ пи.Изминаха 30 г от несъстоялия се комунизим и ставаме по-зле.

6

Анонимен

преди 4 години

В България някви обяви за 400 600лв 800лв 1100лв в чужбина за 3000 8000 15000 25000 евро е нормално е да работи в чужбина

5

Анонимен

преди 4 години

Бедни сме, защото ни управляват продажници назначени отвън, които работят против нас, независима съдебна система на практика няма, а това определя дали ще си банана републик или нормална държава.