28

до 22

преди 4 години

В коя космонавтика са по-напред. Чакаме да стъпят на Луната.

27

аз

преди 4 години

до: А сегабе човече казваш руски *** , а американците какво са ??? Какво чакаш от тях ??Какво получи от тях ??? закла ли си прасето защото насам идват 120 000 тона свинско месо от американския резерв , защото и то се вмирисва , трябва да се чисти , като почнем от тоя случай че стигнем до заличаване на българския народ по ПланЪт , почети малко "американецо" и после седни та плюй колкото искаш.

26

Наемник

преди 4 години

Все си мисля,че това е план на Сащ,да докопат С-400 и СУ-57 за да видят с какво са по-добри от техните,а и не се знае кога Сащ и Турция ще се помирят и някои оръжия ще бъдат продадени на трета държава,защото в Сирия ИД и бунтовниците нямаха никакъв шанс срещу руските бомбардировки,затова и беше свален руски изтребител точно от Турция.Турците са предадетели и точно затова лесно няма да скъсат с американците,ако въобще го направят.

25

дидо

преди 4 години

до Анонимен 28 като имаме предвит, че е 5 поколение :)

24

А сега

преди 4 години

Какво ще пишат руските ***. Нали Ердоган шош а *** добър ама нещо си се разбират. Ама нали освободители. Абе ако е антиамериканско всичко върви нали? Изродска история

23

дидо

преди 4 години

до Анонимен 17 хахах тя лисицата като не е стигнала до гроздето е казала ,че е кисело, че и твойта работа такава. Не гледай дезайна , гледай какво има под капака , не бъди повърхностен

22

чичо Гошо

преди 4 години

На турчин вяра да нямаш.Руснаците,също като американците ще ядат хурката.Тия турски номера са световно известни.Където има келепир за тях стават приятели и съюзници дори с дявола.Целта на лудия диктатор е да стане първа световна ислямска сила и да направи турски султанат.Едва ли някой ще го остави да си развява байряка и да се прави на велик.Американците вече са го взели на мушка,а руснаците внимателно го следят да не кривне.Само ние и ЕС се държим като ханъми,а Боката разнася шербета.

21

СУ 34

преди 4 години

Нека Турция е в конфликт със САЩ и другите Велики сили. Това е наш национален интерес!

20

Анонимен

преди 4 години

До СтратегНе разбрах, на какво се радваш?Мислиш си, че руските ракети и бомби различават кой е русофил и кой русофоб?

19

Анонимен

преди 4 години

Тръмпел рухва отвсякъде - Китай, Русия, Турция, СК, Иран, Сирия и още доста го недолюбват.В САЩ също има много врагове в Конгреса и сред народа. Отделно и жена му му сложи роги целувайки канадския премиер Трюдо пред цял свят, а той стиска зъби и по снимките му личи колко е злобен и безпомощен.

18

Стратег

преди 4 години

Брилянтен ход на Путин и Русия достигна южните граници на България, хахахахаха... И Роската Плевнелиев сега ще трябва да "пляска руснаците" като Шимон Дянкова;)))

17

Анонимен

преди 4 години

Най-опасно е, когато кръвни врагове станат приятели! Тези двамата излязоха добри тактици и стратези. Да му мисли оня оранжевия зад океана сега.

16

Анонимен

преди 4 години

Тръмп в момента му идва да си изяде вратовръзката, щото му заплашват една огромна сделка. Да видим какъв ще му е ответния ход. Още санкции за Турция? Може пък така ФауВе наистина да дойде в БеГе...

15

Ф.С.В.

преди 4 години

Ние сме пак в губещият съюз - Разпаднало се НАТО- с собственик Евроджендър и Ненормален РУС ЯНКИПЕРЧЕМ който си мисли че е Господаря на Слънчевата Система ! Ние пак загубихме !! Срещу НАС има зловеща армия -супер въоръжена и могъща - Турция Русия Китай Иран Северена Корея- Китай- за 10 мин ще заличи съюзниците на НАТО около него- Япония и Австралия- Само срещу Япония има насочени 2000 китайски балистични ракети- повтарям две хиляди! ОТ 10 г Китай е НОМЕР ЕДНО В КОСМОСА!

14

Анонимен

преди 4 години

Вчера го гледах су57. Отврат ужасно гадно изглежда. Подобрено СУ. Няма да има шанс срещу ф22 и ф35

13

ай сиктир

преди 4 години

А сега де!!! Като нищо следващите донякъде от зор заради общите ни комшии ще са гърците и без това имат С 300 на въоръжение.

12

Мефистофел

преди 4 години

МУ-ХА-ХА.!.

11

Анонимен

преди 4 години

САЩ и НАТО са отмъстителни. Едва ли ще му простят на Ердоган това непокорство и залитане към Русия. Всичко може да се очаква.

10

ДВАМАТА ДИКТАТОРИ

преди 4 години

СЪБРАХМЕ СЕ...

9

Анонимен

преди 4 години

Руснаците в случая са едни хитри търговци, а турците - хитри клиенти. И двете държави ловко се възползват от недоразуменията между т.нар. евроатлантически партньри, в частност вътрешнополитическите борби в САЩ.