27

Анонимен

преди 4 години

Плажът Twiga в тосканския курорт Марина ди Пиетрасанта глези любителите на морски ласки с президентско газебо срещу 1000 евро на ден. Плажната ивица е собственост, макар и временна, на милионера Флавио БриатореСелчо само да ти покажа малко свят.. Че с твойте 70лв в джоба си мислиш, че си само ти.

26

Анонимен

преди 4 години

Проблема е гадната мръсотия по пясъка и да те е гнус да легнеш на ликьосаните шалтета.

25

Жена

преди 4 години

На Черноморието няма как да привлечеш богати туристи, просто невъзможно. Как за толкова години не го разбраха. Изгубиха българите като клиенти от простотия и алчност. Миналата година имаше проблеми в Турция и затова някой дойде.

24

Анонимен

преди 4 години

Тц, не са разбрали авторите. За 70 лв. чадъра и шезлонгите не са отдават под наем, а се продават. Отделно, пясъкът е филтриран, водата пречистена, слънцето намалено, пет чайки стоят неподвижно на хоризонта, полагат се безплатен марков алкохол, обилна закуска, а ББ свири на роял на плажа и нежно припява френски шансони ... Найш га!

23

Анонимен

преди 4 години

Авидяхте ли по телевизиите сутринта по информация на министерството на туризма какви цени обявиха? Първо на тях ли да вярвам или на това което в момента е пред мен. Слънчев бряг чадър и 2 шизлонка 27 лева. Според министерството 9 лева.Второ тяхната сметка беше направена за чадър и 1 шизлонг. Каква евтина манипулация, някой да е ведял някъде чадър да се наема само с един шизлонг?

22

Мартин

преди 4 години

И още нещо...скъпи хотелиери, концесионери и пр., на първо място трябва да гледате клиентите да останат доволни, печалбата пак ще дойде....но чака ли ви се...

21

Анонимен

преди 4 години

Аман от некви сополии, които даже не ходят на море. Цял ден само жлъч. Ами недей ходи, като нямаш пари ве? Собственика сам да си мисли, как да ги продава. Ти ли ще му нареждаш... Ти какъв си инвеститора ли? Банката ли? Къв си... *** некъв.Айде вземайте плажове на концесии и другото лято по 1лв пускайте всичко... Какво чакате? Има сумата и плажове... Женчовци.

20

АнонимеН

преди 4 години

70 лева е малко!!ПРОБЛЕМЪТ ТУК Е ДЪРЖАВАТА ТЯ ИСКА СТРАШНО МНОГО ПАРИ ОТ КОНЦЕСИОНЕРА НА ПЛАЖА!!!АЛЧНИЯ БОРИСОВ ИСКА ПО 1 МИЛИОН И 600 ХИЛЯДИ НА ГОДИНА ОТ КОНЦЕСИОНЕРА НА ПЛАЖА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ!!!И КАК ТОЗИ КОНЦЕСИОНЕР ДАЛ 1 МИЛИОН И 600 ХИЛЯДИ ЩЕ СИ ВЪРНЕ ТЕЗИ ПАРИ ЗА 3 МЕСЕЦА!ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛИ ПО ПОЛОВИН МИЛИОН НА МЕСЕЦ САМО ЗА ДА ВЪРНЕ ДАДЕНИТЕ ПАРИ ЗА КОНЦЕСИЯТА КОЯТО ПЛАЩА НА ДЪРЖАВАТА!!!ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ТУК Е ДЪРЖАВАТА БОРИСОВ ЕДИН ОТЯВЛЕН ПРЕСТЪПНИК!

19

Анонимен

преди 4 години

Другари пишман капиталисти, нали искате пазарна икономика , ето ви я. Не ни харесва по бетономорието и си ходим където си поискаме. Алчноста на другарите ще свърши само като хотелите им останат празни, злобата им и омразата към Българите никога няма да свърши.

18

Не ми е проблем

преди 4 години

сянката за 70 лв и 7000 да я направят все тая - проблем ми е мутрата която идва да ми крещи и да ми се зъби, когато си постеля хавлийката на пясъка. Да си заградят там каквото си продават и да оставят хората на мира да си карат почивката. На мен не ми е почивка да гледам тъпите им мутренски и кифленски физиономии и мазния силикон.

17

Мартин

преди 4 години

От няколко дни доста статии прочетох на тази тема....едва ли е случайно. Всичко се фокусира върху цената, а не какво получаваш срещу нея. Аз нямам против да има и по 100 чадъри, има си хора за всичко, но да дам толкова пари, защото плата на чадъра е италиански?!?! Оставете ги да си ги отдават на колкото искат...ако срещу заплащането, клиента не получи адекватно обслужване/отношение, той просто няма да се върне....а хората не са безкрайно много, скъпи концесионери.

16

Анонимен

преди 4 години

Това е пазар бе другари.Собственика решава да иска 70 лева, клиента решава дали ще му ги даде или не.Кой ви е карал да плащате 70 лева за сянка. И ако прочетете статията ще разберете че за 70 лева 4 души ползват чадъри и шезлонг което си е по 17,50 на човек. Сега скъпо ли ви се струва? Че то по градските плажове цената е около 10 лева за комплекта.Вие какво искате да се довлечете с хавлиите и да легнете до морето за без пари. И ако в е мръсен плажа ревете. За без пари кой да чисти и поддържа?

15

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая твоята Гърция бе ***. Това ли ти е най голямото постожение Кавала. Аре да хванем бас, че не са всички със Син флаг. И да хванем втори бас че в Гърция щи намеря острови на който НЕ можеш да отидеш поради убийствени цени. Искаш шо да сложим една хилядарка :) Селчо

14

Анонимен

преди 4 години

очаквайте намаление на цените, но за каква сметка, дали министерството няма да се включи с дотации то сумите които сега искат...само и само да има мир и клиенти и да се докладват ръстове на нощувките..никой няма да разбере

13

Анонимен

преди 4 години

Явно другарите искат като едно време при соца уж доброволно , но те пращат на бригада да работиш без пари или т.н. Ленински съботник. Спечелините милиони от работниците сега са в частни хотели както и партийния членски внос. Явно комунист не става за капиталист. Единственото решение на въпроса е спираш да ходиш по Българското бетономорие и бягаш в Гърция и Турция.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Образования градчо с парите и вип плажовете, в Гърция масово плажовете са със син флаг. За да го получат трябва най-вече близките хотели да не изливат фекалиите си на 20 метра от мега-гига-ВИП зоната с танганайски платове и защита от метеорити.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Луксозния плаж", колега, сигурно и със светена вода го ръсят. Да им **кае човек на лакомията! Какви випове, какви 70 лева бе, главанаци! Подредили са си пластмасовите кревати като във военно-полева болница. Душкат си хората миризмите и парфюмите. Това ли според тях е почивка? Не са познали ;)

10

Анонимен

преди 4 години

До zeusАми стани концесионер и без това да е нормативно изискване го приложи. Плати за оборудване на плажа. Плати концесията. Плати за почистване на плажа и водни спасители, касиер, счетоводител, трудова медицина, осигуровки. Плати за извозване на отпадъците. И остави половината плаж свободен. И тогава отново искам да те чуя. Аз предлагам да ни плащат, че отиваме на плажа им!

9

Анонимен

преди 4 години

Аман от "журналисти". И аз се подведох, докато сутринта не видях репортажа. Само 2% от плажа са тези ВИП шезлонги. По-широко, луксозно, чадъра с UV защита, кожени шалтета, хубави дървени маси и шезлонги!!!! Просто има за всякакви предпочитания. Останалата част, многократно по-голяма част от плажа е със стандартното оборудване и цени. Има си и свободна зона. Критично, да. Но помия на всяка цена? Както и с ресторанта в Албена с мерките да гони "досадници"седящи с часове на една вода и пица.

8

34654567

преди 4 години

Тоя го гледах снощи и се попиках от смях. Някаква уонаби мутра обяснява как имало лукс...пък италиански плат...пък това и онова.