130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119Американското посолство реши България да закупи осем 50-годишни американски самолета. Цената която ще плати България ще бъде съобщена допълнително на българското правителствоСамолетите ни ще бъдат чисто нови, с последен модел двигатели, радар от Ф35 и последен модел боекомплект.В цената влизат два резервни двигателя, горивото, обучение и изграждане на инфраструктура.За момента цената беше свалена до 2.2 млрд.лв

129

Хъб Суджук

преди 5 години

Чакаме първите доставки на горива от евроатлантическите парнтьори.

128

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117Защото България е под руско робство.А, така ли, добре.Браво, радвам се, че схващаш!

127

До анонимния

преди 5 години

Абе ти нямаш ли друга работа освен цял ден да плюеш страната си в компа Вземи да побачкаш примерно , а кво ще кажеш

126

Анонимен

преди 5 години

Докога медията ще ни разиграва с тоя завод?Вчера публикува 1 новина, после- противоположната.Отклоняване на вниманието от случващото се в страната.Защо не напишете кой стои зад сделката на ЧЕЗ?

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 125Ми не купувайте горива от Русия бе, кой ви кара да купувате горива от Русия, купувайте от евроатлантическите патньориРусия ни кара да купуваме горива от нея, чрез поставената си у нас политическа мафия главно в лицето на БСП и ГЕРБ.Иначе първите доставки на газ от атлантическите партньори вече са факт.Дай Боже да увеличим обема драстично.

124

Анонимен

преди 5 години

До LADAA членката на ЕС и НАТО България какви български автомобили прави?Членката на ЕС и НАТО прави огромен асортимент части за автомобили, като глави, блокове, окачване, амортисьори, датчици, окабеляване, фарове, седалки, маркучи, уплътнения.Освен това и ПРОЕКТИРА части и системи за марки като Мерцедес, БМВ, Ролс Ройс.Все неща, които ЛАДА не прави и не проектира.

123

Анонимен

преди 5 години

90% от плодовете и зеленчуците в България са вносни.

122

Демократ

преди 5 години

Не е вярно, че Бъглария е първа по смърстност в света и бедна като африканска държава. Това са хибридни лъжи, в магазините има всичко и пенсионерите пазаруват с пълни колички от магазините и меткат хилядарки през балконите.

121

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТази държава е най-големия ни търговски партньор и имаме положително търговско салдо с нея.Като сте търговски парнтьори с Германия защо България е бедна като африканска държава, нищо не произвежда, всичките и стоки са вносни и 2 милиона българи мият улиците и слугувят навън при търговските си парнтьори.

120

До анонимния

преди 5 години

Ама да не снимаш някой ром

119

Видин!

преди 5 години

направете завода във Видинския регион! Има по-голяма логика!

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 113А защо пенсионерите ровят в кофите за огризки от храма а не ходят до бензиностанцията да си купят нещо от кореком, а България е първа по смъртност в света?Пенсионерите не ровят в кофите и не ходят до бензиностанцията, защото във всеки магазин има всичко.България не е първа по смъртност в света.

117

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи не купувайте горива от Русия бе, кой ви кара да купувате горива от Русия, купувайте от евроатлантическите патньори, купувайте от САЩ шистови горива, кой ви кара да купувате скъпи горива от Русия.

116

Анонимен

преди 5 години

До ХахахаАбе анонимни , направи една снимка и я прати на Днес ,да видим как пенсионерите ровят в кофитеАми защо просто не се разходиш по улиците?

115

Анонимен

преди 5 години

До БравоСамо така - една от държавите който ни държат в икономическо робство ще отворят завод за да правим коли за чужди пазариТази държава е най-големия ни търговски партньор и имаме положително търговско салдо с нея.За разлика от тази държава обаче братска русия е най-мижавия ни търгоски партнжор и ни ползва само да купуваме прескъпите горива.

114

Българин хайдутин

преди 5 години

Фолксвагенняма да дойдат защото още сме под руско робство, братя българи, да хващаме гората да се освободим от руското робство и тогва Фолксваген ще дойде да им работим евтино.

113

Анонимен

преди 5 години

Като нямаше ток при Тодор Живков защо от ЕС спряха Козлудуй?

112

Анонимен

преди 5 години

Американското посолство реши България да закупи осем 50-годишни американски самолета. Цената която ще плати България ще бъде съобщена допълнително на българското правителство.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96При Тодор Живков нямаше тениски и котешка храна, а при ЕС и НАТО и демокрацията имаме тениски и котешка храна.Не само тениски и котешка храна нямаше, нямаше хляб и ток.В цяла Софийска област нямаше гипс 84-та година, ти за котешка храна ми говориш.