8

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Краварите ще избият 85% от марсианските обитатели, а останалите 15 ще затворят в резервати. Те така си процедират. Справка индианското население в Северна Америка. А ако се съпротивляват ще им пуснат 1-2 атомни бомби. Справка Хирошима и Нагазаки.

7

Анонимен

преди 4 години

До 1Именно, струва ми се, че статията или не е пълна или не е преведена правилно. В противен случай , това просто не е новина.

6

Анонимен

преди 4 години

До Лош късметЩо не се лекувате?

5

Лош късмет

преди 4 години

И да имало живот на Марс след кацането на говедарския марсоход вече няма да има. Любезните ковбойци прикрити под благоприличното име НАСА набързо ще спретнат една марсианска пролет, цветна революция и червен майдан и животът на Марс ще приключи. Янките са специалисти по изтребване, разруха, геноцид, заличаване и унищожение.

4

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ ВСЕЛЕНАТА ИМА НЯКОЛКО КВАДРИЛИОНА БРОЯ ЗВЕЗДИ!!! А НАШАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА ПРЕДСТАВЛЯВА САМО 1 ЗВЕЗДА!-----------ТОЗИ КОЙТО Е СЪЗДАЛ СУПЕР РАЗНООБРАЗНИЯ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА ГО Е СЪЗДАЛ И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА!

3

Лош късмет

преди 4 години

И да имало живот на Марс кацането на говедарския марсоход вече няма да има. Любезните ковбойци прикрити под благоприличното име НАСА набързо ще спретнат една марсианска пролет, цветна революция и червен майдан и животът на Марс ще приключи. Янките са специалисти по изтребване, разруха, геноцид, заличаване и унищожение.

2

Кратун

преди 4 години

нЕкой пърди на Марс

1

Анонимен

преди 4 години

Че то от години се знае, че има метан в атмосферата на Марс... дори Mars One проекта от 80-те години имаше разработена системя кото да извлича този метан и да го прави в гориво...