41

Смешник

преди 4 години

Ся просто трябва да дават от вече крадените пари вместо от нащте

40

Анонимен

преди 4 години

Браво ,народът победи.Скоро да приемете и мажоритарните избори .

39

Анонимен

преди 4 години

България е вече положена в кoвчега и направо в гpoба и вече полагат пръст върху кoвчегa, борисов за 10 години пoгpeба България ако не се вземат спешни мерки в най-кратки срокове положението ще е необратимо

38

Анонимен

преди 4 години

Партиите нямали било да работят нормално... тоест няма да имат пари за купуват гласове ли? Че не разбрах?

37

Шопо

преди 4 години

До : 38- Що,до 2001 година как се издържаха без нито един лев субсидия ??? Пак така ще се издържат !!!

36

Анонимен

преди 4 години

Няма да се оправи българия никога защото хората са неграмотни и необразовани всеки с IQ поне на средно ниво е отвратен от бг

35

Активист на БКП

преди 4 години

Въобще не е на премиера Бойко Борисов предложението,а точка от Референдума на Сл.Трифонов !

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Да не си останал без хранилка? Сега може да ти се наложи да работиш.

33

Анонимен

преди 4 години

Ако знаехте колко е страшно това партиите да нямат легално финансиране, а да са в ръцете на олигарси и съмнителни групировки - щяхте да плачете. Понякога е добре да си необразован и ***, по-лесно се живее. Чудя се какво сте учили, може ли толкова да не разбирате защо 1 лв на глас е край с шанса нормални политици да виреят в България.

32

мери

преди 4 години

А защо е за тази година за половин година" Юнаци" то 6 месеца с по 1 лев на глас бълха ги е ухапала Айде да е за винаги тогава ми говорете за Бойковите PA акцииЦиркаджии Мислят че народа ще ги аплодира Е х няма ли един достоен Бе

31

Анонимен

преди 4 години

Малограмотният народ, лесна плячка за надъханите послания на всеки популист ликува, мисли, че нещо хубаво се е случило, а не разбира как ако субсидията е 1 лв, това още повече ще затегне хомота на шията му. Но няма как да му бъде обяснено, електоратът е просмукан с чалга и популистки искания.

30

Анонимен

преди 4 години

Цяла България искаше да няма финансиране на партиите от Държавата. Сега какво има да се коментира.

29

:)))

преди 4 години

Дружбата/запечатена с целувка между Станишев и Местан на Орлов мост/ между БСП и ДПС е като въздуха за всяко живо същество.90 от БСП и ДПС гласуваха против!

28

Предложение

преди 4 години

Предлагам да ни дойде една президентска република и да си изберем един як стабилен президент да разспусне парламента и ни дигне мерезетата и серезетата да зимаме мангизи и да си живеем живота леко и приятно, да се забавляваме и да си доставяме удоволствия и да си изпълняваме желанинията, а не да се мъчим както сега при толкова много партии, и парламенти и избори през две години и все по-зле става.

27

Анонимен

преди 4 години

Герберите се уплашиха, че Демократична България и други партии може да са им опозиция, при това реална, а не само за пред камерите, както правят патриотарските партии и Воля. И приеха нещо, което е против народовластието и демокрацията - лишиха партиите от легални доходи, от които всяка партия има нужда, за да поддържа офис, връзка с избирателите и т.н. Сега ще останат само сенчестите партии и сенчестите групировки зад тях.

26

Анонимен

преди 4 години

Нямаше как да не я приемат много им се разредиха феновете. И въпреки че са го приели феновете им ще продължават да намаляват. Бесепарите изгубиха милиони фенове. Герберастите на тях феновете са едни и същи администрацията полицията жандармерията и купените Роми. На тези избори Гербавите изгубиха над 100 000 гласа. Ако си мислят че 8 % е печалба да са им честити. Изригнеме ли ние които не гласуваме и пуснем бюлетини гроб и бесепарите ще ги закопаме доста на дълбоко.

25

Анонимен

преди 4 години

Мухобойко лъжливото недоразумение

24

Анонимен

преди 4 години

Това не Парламент,а сборище на природни недоразумения!

23

Анонимен

преди 4 години

До БизнесменПонеже възрастните вече не се връзват на мизерните заплати, искате децата да ви работят вече ...

22

Време за промяна

преди 4 години

Всичко ще си дойде на мястото когато банкянският тарикат се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Натам отиват нещата.