40

Анонимен

преди 5 години

До баш програмистКолко си натрупал бе отворко?

39

Анонимен

преди 5 години

До ДемократЕ то прасето в свинарника има всичко уж за нормален живот - фураж, водичка. Чистят му.Ама дали това е нормален живот?За селски социалисти може и да е.

38

баш програмист

преди 5 години

Аз вече съм натрупал толкова капитал колкото не сте и сънували.Ама който работи за българи и български работодатели си е заслужил съдбата - вие си му мислете.

37

Справедлив Българин

преди 5 години

Ние българите не сме виновни за хала си, невинни сме, несправедливо страдаме, виновни са обстоятелствата и Света, ние българите несправедливо и незаслужено сме невинни жертви на Света и на обстоятелствата защото ние българите залужаваме добър живот където да си доставяме удоволствия и да си изпълняваме желанията и да се забавляваме!

36

:))

преди 5 години

До Анонимен 34А бе пич, толкова ли не се сещаш, че за да избегнеш едната опасност трябва да посееш семето си в няколко ниви, не само в една. Някоя от тях все ще роди от твоето семе.Що се отнася до инфлацията, вземи пример от евреите. На тях може да им се има доверие, когато става въпрос за спасяване на капитала - 1/3 в пари, 1/3 в злато, 1/3 в недвижими имоти. Все нещо от всичко това ще оцелее и при инфлация, и при социални или природни катаклизми.

35

Анонимен

преди 5 години

"Материалните цели" на 90% от българите се изчерпват с въпроса как да свържат двата края в рамките на текущия месец. И не защото са глупави или мързеливи, а защото им се е случило да живеят "в интересни времена" (по смисъла на онази древна китайска сентенция).Мърдата сред народа ни е малък процент. Но за съжаление, сред останалите българи обезверените не са малко, а това пречи на развитието и на народа, и на държавата като цяло.

34

Анонимен

преди 5 години

Трупат, трупат, трупат и накрая става пирамида, не може да издържат основите и като фалира държавата както през 2011 г. с КТБ и всичко се испарява.

33

Анонимен

преди 5 години

Лайфчойс пирамида имаше в началото на 90-те. Казват ти даваш 10 000 лв. след месец получаваш 100 000. Тогава колко пора се набутаха. А някой дори решиха да сложат край на живота си заради изгубените пари. Продаваха, къщи, апартаменти, ниви за да ги вложат в лайфчойс.

32

Анонимен

преди 5 години

До АнгелСемето винаги може да се загуби а и жените може да са родили от чуждо семе. Парите ги изяжда инфлацията. Така че и семе и пари са на вятъра.

31

Анонимен

преди 5 години

Най-добре в нова КТБ. После къде са ми парите.

30

До Ангел до 26

преди 5 години

глупоси говорите, в днешни време най сигурно и изгодно е бурканбанк , и като ти потрябват винаги ги имаш , като ги инвестираш , само даваш парите на някой друг да си играе с тях

29

Бау

преди 5 години

"Данните показват още, че близо 60% от българите за нищо на света не биха погазили закона" тука процента е максимум 30% ... Българина е дребен тарикат и ако ще му се размине, ще лъже и *** ... И не са само политиците.

28

ай сиктир

преди 5 години

Не сте съвсем прави някои трупат асансьори и няма опасност да помисли за идеалното.

27

Анонимен

преди 5 години

До ТялотоТова обяснява защо болшинството българи са супер кисели и намръщени. Вещите и лукса не носят никакво шастие.Много точен коментар, подкрепям. Това им е проблема сега на българите, сега при демокрацията и благоденствието българите се затрупаха с материални блага, вещи, лукс а както всички знаем материалните блага не носят щастие и затова българите са кисели намръщени.

26

Ф.С.В.

преди 5 години

Няма държава в по голям икономически колабс-демографска катастрофа и класово разминаване на бедни и богати- НИЕ сме най нещастният жалък народ- нашето щастие е че децата ни емигрираха в чужбина и няма да работят на робовладелците- Все още спомена от филма Изаура е жив! Всички българи са готови да погазят закона срещу пари -Нищетата направи българите да мислят само за пари ! Но така е в КАПИТАЛИЗМЪТ- Оставаш без работа-самоубиваш се ! Пример Френският Телеком Оранж-Робите в Бг се борят за СВОБОДА

25

Патриот

преди 5 години

Твоят Плевнелиев вчера е водил ГЕЙ ПАРАДА в София !

24

Ангел до 26

преди 5 години

Нарича се инвестиране .Без него няма как да имаш пари .Парите ако не се въртят бягат от теб!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

До АнгелТрупането на пари без да се влагат в нещо е безсмислено.Парите трябва да се влагат.

22

Тялото

преди 5 години

Това обяснява защо болшинството българи са супер кисели и намръщени. Вещите и лукса не носят никакво шастие. Приятелите, семейството, здравето, природата, личното развитие носят щастие и удовлетворение.Гонейки парите, гоним реално статуса на този, който е малко над нас. всичко е едно сравнение, едно безмислено състезание по комплекси.

21

Ангел

преди 5 години

Най важните 2 неща за 1 мъж са пари и жени .Жените за да имаш поколение и да не се загуби семето ти а парите за да подсигуриш лукса на теб и твоето семейство .Всичко останало е вятър и мъгла и не заслужава да му отделяте и капчица внимание. Разбирасе без здравето