126

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128Има кой да решава има ли доказателства, не си мъчи простия акъл!

125

ХФ

преди 5 години

Кучетата маркират по техния си усет територията си и който пресече границата за тях е "враг". Нападат предимно сами и беззащитни хора, което по принцип ги прави опасни. Собственикът на животните е за доживотен затвор, заради своеволието което е проявил, без да се съобрази с безопастостта на минувачите.

124

Анонимен

преди 5 години

"Няма агресивна порода кучета"По надолу попитах, защо са селектирани тогава, но отговор не получих

123

ааа

преди 5 години

Трябва незабавно да се убият тези кучета.А собственика в панделата за няколко години, това си е непредумишлено убийство.

122

Анонимен

преди 5 години

КУЧЕТАТА НАПАДАТ ЗА ДА УБИЯТ, НЕ Е БЕЗ ПРИЧИНА.

121

Анонимен

преди 5 години

Няма агресивна порода кучета, но на страха очите са големи.

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128Може да си ти, трябва да те проверят.

119

Анонимен

преди 5 години

Кучета без причина не нападат. А ЕДИНСТВЕНАТА причина да нападат е инстинкта им на хищници да убиват. Става въпрос за кучета които нападат, не за кучета които се защитават от нападение.

118

Анонимен

преди 5 години

В новината няма никакво доказателство, че тези кучета са нападнали и умъртвили човека. Много е вероятно някой от тук изливащите злобата си срещу кучетата да е убил човека.

117

Анонимен

преди 5 години

Това е била любимата порода кучета на сицилианската мафия. Служи именно за това -обучават ги и ги пускат ги да изяждат жертвите. Така накрая няма нужда мафиотите да се чудят къде да скрият трупа. Според мен това е все едно да гледаш лъв за домашен любимец -рано или късно ще изяде някой. А този побъркания е гледал 5

116

аз-ът

преди 5 години

веднъж ме е хапал пу--мияр и отнесе камък у кратуната. Единственото което спаси собственичката му от същата орис беше, че беше жена. Мъж щеше си отнесе камъка. Аман вече. Ако не можете се грижете и контролирате - вземете си дакел !

115

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКучетата наистина не нападат без причина и не са го убили без причина. Убили са го със съвсем ясна причина - те са по-силни значи трябва да го убият. Това е причината. Хората не действат така, поне не цивилизованите хора, но диваците точно така правят - видят ли чужд и са по-силни го убиват. И кучетата така правят.

114

Анонимен

преди 5 години

Поредната новина за избиване на комплекси от страхливите и лошите хора.

113

аз-ът

преди 5 години

тва с тия кучета вече излиза извън контрол.В много държави определени агресивни и големи породи са забранени. БГ-то обаче е разпасан двор, всеки прави квот си знае..

112

Опорна кучкарска т.

преди 5 години

Да се пише:1. Кучетата не са виновни, виновни са хората2. Не са били агресивни, той ги е предизвикал3. Кучетата по лош човек не лаят и не хапят, ерго човекът е лош, кучетата са добри4. Кучетата никога не нападат първи, човекът им е навлязъл в територията и т.н., и т.н.Мир на праха на човека, псетата - моментален разстрел, патроните да се платят от собственика. Собственика - да бачка в урановите мини, докато умре като куче. Казах!

111

Анонимен

преди 5 години

Токова сте пропаднали, проклети кучелюбци, че превъзнасяте и идололизирате едно от най- мръ.сните твари сред животните - кучетата. Толкова сте пропаднали, проклети кучелюбци, че приписвате човешки имена, добродетели и действия на вашите проклети и мръ.сни кучета и п.се.та ( а и на котки и други животни!)Рано или късно ще дойде отплатата, и тя НЯМА да отмине и вас, проклети кучкари! И на вас, проклети ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ кучелюбци , ви пожелавам вечни мъки в ада!

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Иди го цитирай това на близките на убития, как точно тия кучета не хапят без причина.

109

дедо

преди 5 години

20 години пандиз за собственика и 500 хил. лв кръвнина ,кучетата се евтаназират. Веднага по бързата процедура!

108

Анонимен

преди 5 години

До ПешоПо планините масово си разхождат ***, нито ги връзват, нищо. Кеф ти питбули, кеф ти ротвайлери, кеф ти добермани..... И всички ти казват, че тяхното куче не хапе. Наскоро един такъв докато ме пазеше от неговото куче, дато било добро, за малка да му адари два зъба, друг пък не можеше да накара кучето му да дойде при него, хъскито два пъти му го хващах и после той го би.....Не могат да ги контролират а ги пускат свободно, с какъв акъл и кураж!?

107

Анонимен

преди 5 години

Да припомним как свърши такъв случай Март тази година (2019).Заглавие тук в Днес.Бг:Осъдиха условно собственици на кучета, убили женаСлучаят е от Свищовско, двамата са глобени с общо 800 лв.3 месеца по-късно реално дали ще получат по-сурова присъда? Аз не вярвам.