20

Патриот

преди 5 години

Докато не се изрине алтантическата анти-българска еничарска пасминаа забравете за промяна!На всеки стълб висящ евро-атлантик ,това е решението да си върнем България!

19

хасан

преди 5 години

Ша спра с аишето да ви даваме деца ако ги давате на гей ние бориме демографската криза ще и намирате нормални семеиства

18

Анонимен

преди 5 години

Жендър 1 и Жендър 2 немат право на протест, първо да минат да се регисгрират от кой жендър са през Брюксел и после да протестират.

17

Анонимен

преди 5 години

Богатите извратеняци си купуват деца вместо секс-играчки.Доста гнусно,наистина.

16

русофил

преди 5 години

Така е децата отиват за органи

15

Анонимен

преди 5 години

Слухът е, че от 5000 деца изведени ивън България от тази НПО-та, само 6 се знаят къде са. За останалите се предполага, че са станали донори на органи. Слухът си е слух, но би трябвало държавата да се намеси и да го провери.

14

нормален

преди 5 години

Еи я не сам изоставил детето си за осиновяване от гей двоики ще му намерите нормални хора като мен

13

Анонимен

преди 5 години

Неведоми са пътищата на кремълската пропаганда, а изпълнителите едни и същи - русофили за смяна на модела !

12

Анонимен

преди 5 години

Нова визия на "русофили за смяна на модела" !Няма аргументи, а някакви гумени твърдения и неясни заключения !Същите русофили са си продали душата на чужда държава, та изведнаж за изоставените деца на ромите станаха загрижени !

11

....и аз съм проста

преди 5 години

ПЛАТЕНИ СА

10

aз съм прост

преди 5 години

И тези са платени,като спонтанните протести срещу шистовия газ, впоследствие протестиращите сами си признаха,че плаща Газпром...

9

Анонимен

преди 5 години

Какво значи грантояд и гой ги яде тия грантове и под каква форма.

8

Анонимен

преди 5 години

Гледах Карбовски и имам въпроси- кой изведе детето в Холандия, кой се оплака, че жена му готви атентат, пък тя умира в катастрофа, защо писма и колети от родителите на бащата достигат до детето, но от него не, защо детето не иска да види баща си, защо майката на детето е подавала жалби за домашно насилие. Вие да чухте тоя измъчен татко да каже думата БЛАГОДАРЯ НА ДВОЙКАТА КОЯТО СЕ ГРИЖИ ЕЖЕДНЕВНО ЗА ДЕТЕ В НАЙ ТРУДНАТА ВЪЗРАСТ- ГОТВЕНЕ, ПРАНЕ, КОНТРОЛ, УРОЦИ....

7

69

преди 5 години

До 8Скрий се бе грантояд. Браво на хората, че са излезли в дъжда, за да защитят децата си. Браво и на Днес.бг че отразява протестите.

6

Анонимен

преди 5 години

Кой задава опорни точки, кой сее страх в обществото, твърденията на протестърите не кореспондират с действителността, сеят лъжи и изглеждат глупави и неадекватни, а често си противоречат. Дори самите те не си верват- взимай *** от организаторите и бегай.

5

Моята молитва

преди 5 години

О, Боже в небесатаприбери Copoc Caтанатаза доброто на децата!

4

избирател

преди 5 години

Ами то,ако не ги разпратят при гей двойки по света,ще ги съберат на някой стадион и ще ги запукат с гранати. Децата имам предвид. Сетете се за Силистра.....

3

Мальчик-гей

преди 5 години

Тия се оляха, честно! Абсолютно нормално нещо е гей двойка да осинови дете. Не виждам нищо нередно или възмутително в това!

2

Един от село

преди 5 години

Гледайте вчерашното предаване на Карбовски...Да видите до къде води истанбулската конвенция и евроатлантическите ценности... Само тотални извратеняци могат да приемат такива закони!

1

Анонимен

преди 5 години

Все едни същи протестиращи , маа му страа. За ток, за горива, за деца, за половия живот на мравките.......