93

Анонимен

преди 5 години

До Йаб Йох!А така!

92

Анонимен

преди 5 години

*** народ=Тиквена държава !

91

УЕФА - мафия

преди 5 години

Вие мислите ли, че някой от тия бокл*уци го е еня за бедните мизер*ни Ганьовски бездушници? Всички са един дол дренки, крадливи утай*ки. Терминал 2! Стига сте трили, ***!

90

Анонимен

преди 5 години

До траурУмирай бесепарско изпражнение.

89

Анонимен

преди 5 години

кой нормален човек би гласувал за ГЕРБ след тези кражби и скандали и калинки..непонятно е..мазохизъм

88

цирк

преди 5 години

Корнелия американската ку.... се е разбрала с герб!Оставка!

87

траур

преди 5 години

българи ли - злобари, които мразят комунистите и закриват бъдещето пред децата и внуците си. и мнозинството ще са утре с неродени деца и съответно внуци. браво на тези, които мразят. браво на тези, които ядат асфалт. след 10 години ще са болни или мъртви заради отровите, които пробутват вместо храна. с тези стотинки, които дават вместо заплати да се лекуват и да се погребват. браво на тези, които не мислят дори за днес, които не виждат и не чуват. бъдете проклети всички гласуващи за герб!

86

Анонимен

преди 5 години

Ужас ,кои са тия психопати гласували за демократина България !

85

Анонимен

преди 5 години

Изумявам се, че от вчера резултатите са същите като тези. Следователно, предварително решени. Това е абсолютна фалшификация и манипулация.

84

Стратег

преди 5 години

При ниска избирателна активност, превес вземат твърдите ядра и купените Маали. Това и се случи. Няма как да е иначе;))) И така, Бойко и Рада Дълбоката - 35 години! Като не можеш да надраснеш това, което си днес, утре се раждаш пак същият;))) Някои казват, ще вземем властта с оръжие;))) Ами, вземете я;)))

83

prav e kolegata

преди 5 години

po dolo !!! Mnogo e rano da praznuvat GERB !!! Ne sam nito za BSP ,nito za DPS .!!! Dano I te da ne specheliat !!! Neka parvo da se prebroiat biuletinite !!! Mnogo barzate da obiavite pobeda za GERB ?!?? Tsetso varna li se ot Kostinbrod ?!??

82

Анонимен

преди 5 години

Ниска активност ми да сте отишли да гласувате то само пред компа не става.

81

euroizmama

преди 5 години

при такава ниска активност гласували са само членовете на партии, не трябва хората да поzволяват евродепутати да получават эаплати от данъците на хората, самите партии да им плащат огромните харчове и лукс, партиите сами си се иzбират беэ намесата на гражданите

80

Пеевски

преди 5 години

Протестирахте а, на ви протести сега, аре ,че ме чака правителствиния самолет за Дубай!

79

Анонимен

преди 5 години

Хора не се ядосвай те, че не е победил вашият избор. Мача е свирен то се знаеше кой ще спечели. Те са се договорили предварително ще има за вас и за нас, а онези нека си гласуват пак им хърлихме прах в очите.

78

БГ

преди 5 години

Единствено ме е яд ,че българите не излязоха и ДПС получава доста места

77

Osman

преди 5 години

Доган получи 12 % ромски глас. Да сложиш *** и Делян на първо място и да не зачетеш Делиормана и Кърджали е наглост, на която само той в способен. Нека нито един етнически турчин да не подкрепя повече опияненият ДС агент. Събудете се.

76

избирател

преди 5 години

Толкова съм зле с математиката,че няма на къде,но......При избирателна активност 29% всички са взели един гол...........

75

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо триете поздравите ми към братята роми!? Все пак спечелиха поредните избори. Моля не трийте

74

мак

преди 5 години

Никой не може да ме убеди, че днешните избори са честни. След скандалите напоследък да спечели герб е непонятно. Според мен има фалшифициране, те са силните на деня, властта е тяхна, могат всичко. Освен това сигурно много хора са се прехласнали по всичко, което "строи и открива", ремонтира бб, това повече се набива на очи отколкото техните кражби и афери. Те ще потънат в забвение, но пък булевардите и други неща, колкото и да са скапани като качество, ще останат за ползване.