82

Анонимен

преди 5 години

до 84 Щото овчий мозък, агънцата, теленцата и прасенцата се убиват за храна, а кучето е убито заради самото убиване и изпитване на наслада от това на тоя ***. Разбра ли разликата, бе юрдек?

81

Анонимен

преди 5 години

Изчитам коментарите и всичко е ясно. Една нация ще я познаеш по отношението й към животните. Куче нямам, но за бездомни животни дарявам ежемесечно. За болните ви деца (и аз имам деца) не ми пука, защото масово сте злобни и оскотели и децата ви няма да имат добавена стойност към обществото. Неслучайно половин Европа осиновява нашите кучета, а ромчетата- никой ги неще. Казвам го като човек с шестцифрена годишна заплата от честен интелектуален труд, с много приятели, преуспяла жена и деца.

80

ikar

преди 5 години

До АнонименТрябва да има някой да говори от името на тези, които не могат да говорят. (Тери Пратчет).

79

Георги

преди 5 години

От реакцията на коментарите обаче се убеждавам , че България си заслужава съдбата ... как можеш да се радваш на същество в агония от болка , кола е преминало през гръбнака му и ти да умираш от кеф ...

78

Шофьор

преди 5 години

Аз например на времето много ги газех песовете, ама ладата имаше алуминиева броня! Сега с новата ми С Klasse не ми се цапа бронята, иначе навремето съм отървал много народ от ухапвания! Сигурно съм прегазил 50 кучета, може и повече не съм ги броил! Сега с мерджо само зайци по магистралата трескам и стават суупер мезе! Чао на всчики обичам ви!

77

Двойни стандарти....

преди 5 години

А, и забравих за рибите на Никулден...

76

Гост

преди 5 години

Възпитание... този е много възпитан "бизнесмен" ... Като му бръкнеш в джоба и разбира какво става с приказки няма да стане.

75

Ангел

преди 5 години

Всички серийни убийци са социопати.Те изпитват умраза към човешките същества.Социопатите си приличат по много неща .Едно от нещата по които си приличат ,е че зачитат животинския живот повече от Човешкия. Както много от вас във този форум !!

74

Двойни стандарти....

преди 5 години

Аре ся... А що не ревете за агънцата и теленцата убивани за Великден, Гергьовден и курбан байрям и за прасенцата по Коледа?....

73

Анонимен

преди 5 години

казва се Иван Навяков и вече са задействани институциите.

72

Георги

преди 5 години

Това е голяма жестокост ... Болката на животното са като на човек прегазен от кола ... не виждам разлика , Съдбата никога не забравя, забавя но не забравя ...

71

Анонимен

преди 5 години

до 82 Ми примера за демокрация САЩ е пълен с бездомни кучета...

70

Анонимен

преди 5 години

Виновна е държавата ! Бездомни кучета нямат място сред хората в градовете,а и в селата !Бил съм в Европа и кучета по улиците не съм видял ! Човекът го смачка,защото така е преценил.И аз бих го пастирал ,бах го в п()мияра,утре може да разкъса сина ми !

69

Анонимен

преди 5 години

До КyчемpaзШамариш оная си работа ти. На всички ни е ясно, че си над 40 и живееш сам и никой не може да те понася и единствената ти радост в калпавия ти живот измислен е да пишеш простотии по коментарите из сайтовете.

68

Хах

преди 5 години

Бас държа, че половината кучемразци, ако трябва да излязат с имената си и да изпишат същите неща, който пишат в момента, ще се покрият като плъхове

67

Анонимен

преди 5 години

Простотията на този народ няма равна никъде по света.

66

Анонимен

преди 5 години

Плюс това кучето не е от онези улични озлобени кучета. А трябваше да бъде, че да му се нахвърли на тоя папагал. Това заслужава тоя смoтаняк.

65

ЯмМесоНоНеСъмИзрод

преди 5 години

Много пр0сти хора има, ама мнооого!!! *** в чужбина не смее да си хвърля *** където му падне, камоли да гази по-особено жесток начин нечий бездомно животно, защото на *** ще му сложат една огромна глоба в евро плюс съдилища, но тук *** кара Ауди и е баровец, горд собственик на панелка !!! Ракийка, салатка, чалга, жилищен кредит за рокли и силикон за бала на дъщерята! Селяния до шия... 30 години ПРЕХОД, МАЙКА

64

Анонимен

преди 5 години

До 67Абе глупaк балкански, и аз ям месо и имам куче от 6 години, но не съм тръгнал да го ям или да трепя животни по улицита щот разбираш ли ям месо. ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ПРOСТИ???

63

Кармазъ Сикиш

преди 5 години

Тъй, тъй, продълвай да скимтиш, само тва си можеш.