49

Анонимен

преди 5 години

Толкова е лигава тая статия, че ще повърнаИми повръщай! Искаш ли да ти дам пликче после пак да го изпиеш!?

48

Анонимен

преди 5 години

Плаща си и му пишат статии, плаща си и му дават ефир в тв предавания. Това е истината!

47

,.,.,

преди 5 години

Още една патица в политиката,хайде няма нужда.Да си гледат децата и да не ни занимават със себе си.

46

ined

преди 5 години

Толкова е лигава тая статия, че ще повърна

45

Стратег

преди 5 години

До МнениеИ аз съм на това мнение. Всеки има право на мнение публично, но някои имат правото да превръщат позициите си, политическите възгледи и слугинажа си в обществен образец за подрражание и следване чрез медиите. Плевнелиев по право му се полагал кабинет и 20 000 лева от Българската държава след президентстването и той ги взе. Оттук започна една неспирна евроатлантическа логорея да ни обсипва. Все едно, си нямахме Пешп Катъра, навремето, още ми звънтят в ушите неговите медийни циврения!

44

Гледна точка

преди 5 години

В България властва Баце и се целува с Меркел!Няма американци няма руснаци! Европа е велика и много много силна!За единството на всички европейски нации, да наддигнем тежки чаши, да живеем сто години!

43

Анонимен

преди 5 години

Колко ще издържи любовта им, ако този няма пари?!? Смях!

42

Анонимен

преди 5 години

Никой свестен мъж не би взел тази.... и никоя свястна жена не би взела този.... !!!! Краставите магарета и през девет баира се надушват!

41

Мнение

преди 5 години

Непропорционално много време се отделя в медиите на изказванията на президент, който не е действащ. Нямам спомен като беше президент Плевнелиев непрекъснато да е имало изяви и изказвания на Първанов.

40

Анонимен

преди 5 години

Роска, а в Русия как ви викат?

39

Анонимен

преди 5 години

До СтратегРазбира се, че има кой да гласува за нея - костинбродската печатница...

38

Бухахааааа :)))

преди 5 години

""слънчевата двойка", а в Китай - love story" :)))) Да бе, те в Бавария и Китай нямат интернет и не са наясно какво им викат тук :)))

37

комсомолска

преди 5 години

И няма няма няма край животът бодъри няма край и няма край на шир и длъж /пред нас са блеснали житата,пардон-парите.../

36

Стратег

преди 5 години

Иначе е ясно, че Задкулисието готви Деси Банова за президент;))) Въпросът е, ще има ли кой да гласува за нея, за да стане тя президент;)))

35

Анонимен

преди 5 години

Няма отърваване от тия. Понеже Роско слугува на американците, а американците са господарите, скоро няма да излязат от медийното пространство. Просто за журналистите ще е нещо като задължение да ни информират за "гениалните прозрения" на Роско и Деска. Примирете се с факта, че сте абонирани да гледате тия две физиономии да слушате умнотиите им задълго.

34

:)

преди 5 години

Вече слагам равенство за непоносимост към сегашната президентска двойка и тези на снимката.

33

Стратег

преди 5 години

"Относно семейния си живот и международните си ангажименти Плевнелиев обяснява, че двамата с Деси са лице на България. В Бавария им казвали слънчевата двойка и са му поставили ултиматум без нея да не се появява, искали и да ги оженят с гледка към Бранденбургската врата, а в Китай ги наричали love story." Розовият сериал започна! И тоз страда от комплекса за малоценност. Много е важно, като какъв те възприемат в чужбина, а не как стоиш в България. Забележете: САЩ-АмериказаБългария-Бавария

32

нерегистриран

преди 5 години

Браво г-н Президент. Браво г-н Плевнелиев. Вие сте нашия президент. Цялото ни семейство, а то е много голямо с много деца много Ви обичаме. Нашия народ трудно и дълго ще достигне Вашето ниво и тогава ще Ви оцени. Здраве за Вас и всички Ваши близки

31

Анонимен

преди 5 години

Прекалено многословен и разпилян в приказките.Не винаги човек е готов да види своите недостатъци.Поводи да се занимава жена с политика колкото искате...

30

Гледна точка

преди 5 години

Президента Плевнелиев беше за разлика от "Зеленият пъпеш" МЪЖ в действията си. Дипломат, културен, деликатен и възпитан. На кухият пъпешоний му липсват всички тези качества- дребнав, селски бек.