31

30 ГОДИНИ ОКУПАЦИЯ

преди 5 години

на БЪЛГАРИЯ от САЩ и НАТО СТИГАТ!

30

ГОВОРИТ МОСКВА

преди 5 години

Бойко, вземай си от акъла и дето спря 3 големи руски проекта ще получиш руско ресто. Парите ,които открадна по Южен поток ще ти удържим от твоите 3.4 млрд в Панама

29

Анонимен

преди 5 години

До АНТОАНЕТАОт нищо не са ни спасили. Руснаците заробиха българския народ и помогнаха да навлезе комунизма в България. При комунизма е имала тормоз над различните хора също както при фашизма. Дълги години България беше в ада заради победата на Русия.

28

Анонимен

преди 5 години

30 млн. руснаци платиха със живота си за да има Израел. Това е резултатът от тази война. Губещата страна е Русия, печелят всички останали, най-вече САШ. Справка: Википвдия, най-развитите икономики.

27

Русия е чужда

преди 5 години

Руснаците са чужденци, всичко тяхно е чуждо, а парада им не гледам от години. Ако не беше СССР, сега и цяла Добруджа, и Македония да бяха наши. Защо руснаците за 45 години не ни върнаха земите?

26

Анонимен

преди 5 години

Т.нар. "журналистка" цитира Андрей Константинов от Фонтанка извън контекста и променя смисъла на думите му. Според нея Западът не може да прости това че Съветския съюз разруши безчовечния план на нацистите. Всъщност Западът не може да прости това че Съветският съюз е разрушил плана, а не те самите. Посочва се че повечето европейски страни са били на страната на нацистите, като се намеква за гузната им съвест.Може би поне един кратък курс по руски език ще бъде от полза, г-жо "журналист"!

25

АНТОАНЕТА

преди 5 години

ДНЕС Е ДЕН НА ПОБЕДАТА ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДА ИМА ДЕН НА ЕВРОПА АКО НЕ БЯХА НИ СПАСИЛИ ОТ ФАШИЗМА

24

Анонимен

преди 5 години

И Сталин, и Берия са грузинци.И въпреки, че 60 години бяха в една държава, не са от най-близките народи. меко казано.Та подозрително е защо руснаците са дали аджеба толкова много жертви през 2СВ.

23

БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ

преди 5 години

на 6 май трябваше не да вади 40 годишни танкове и ракети С75, с които свалиха на 1 май 1960 г ПАУРЪС, а да покаже БОЙНИТЕ знамена , които славната българска армия е пленила през войните. Включително при разгрома на СС дивизия "Принц Ойген" 2 световна война, гръцки, турски, сръбски и английски от южния фронт 1916

22

Анонимен

преди 5 години

Днес е ден на траур в България.

21

Анонимен

преди 5 години

Малко са требили комунистите след 9 ти! Като четем коментарите, още е трябвало!

20

Анонимен

преди 5 години

Запада не може да си прости, че оказа решаваща помощ на СССР без която руснаците щяха да бъдат прегазени.

19

Анонимен

преди 5 години

Днес празнуват терористите и бандитите които унищожиха България и Европа

18

Анонимен

преди 5 години

До Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Поклон!Ти друго правил ли си освен цял живот да се покланяш?

17

ПАРАДЪТ НА ПОБЕДАТА

преди 5 години

трябва да напомня на всички какво се случва с агресорите, посмели да нападнат РУСИЯ

16

Анонимен

преди 5 години

До КАРАКАЧАНКАТАСтранни извратени хобита имате вие дъртите селски русофили - да гледате бойна техника.Иначе, съгласен съм, нашият 6-томайски парад беше напълно излишен. Пари и гориво на вятъра.

15

Поклон!

преди 5 години

Поклон пред този Велик народ, поклон пред достойнството и саможертвата.Дано светът да не преживява никога подобна трагедия.Поклон пред Рузвелт, велик политик на САЩ, който настояваше за Втори фронт и се отвращаваше от колониалната политика на Британия и забавянето на Втория фронт от страна на Чърчил.Поклон пред САЩ и Русия, целият свят е благодарен на тези две велики държави, които спасиха светът!

14

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са имали милиони пратени като пушечно месо, че иначе щяха да видят една победа. Ама както е казвал Сталин, "има човек-има проблем, няма човек-няма проблем!" Та какво са няколко милиона жертви за него?! Статистика! Само това ги е спасило. Милионите мужици и разбира се, руската зима.

13

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Да здраствует непобедимая Красная армия!С Ден победьi,на всегда!(макар и да ме изтриват,това си е...неопровержим факт)

12

КАРАКАЧАНКАТА

преди 5 години

се опита да надмине парада в Москва като извади на жълтите павета всичко, което се движи - остатъците от мощната БНА - 35-40 г машини. Ако искте да видите съвременна бойна техника гледайте ПАРАДА на ПОБЕДАТА