10

Бау

преди 5 години

Населението се "топи" също. Предполагам е нормално да намалеят и колите. Не е като повечето хора да имат пари за 2+.

9

4567

преди 5 години

До 7 Анонимен---------------България и Северна Корея.Две държави без бъдеще.

8

Бензинджия

преди 5 години

Влязох само да прочета коментарите на пишман дизелджиите, които пак ще се хвалят колко много бягат и колко малко харчат 20 годишните им барутници.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха отворили границите при БКП на Тодор Живков както сега в България щеше да остане само БКП и техните началници. Единствената Държава в света , която пази границата от вътре навън е България . Сакън някой да не отиде в загниващия капитализъм, а сега всички комунисти станаха капиталисти. Отвратителни хора.

6

az

преди 5 години

Кога ще се въведе данък селянин в София? Ако не си родом от тук по 500 лева на месец да плащаш да си държиш колата на улицата и да я караш. А не само да тровиш и да задръстваш. Ама къде ти роден политик да свършни нещо полезно.

5

Хахахахахааа

преди 5 години

Колите изчезват,народа изчезва!На туй се вика банкрут.

4

трайчо

преди 5 години

за 3 години 150 000 трудоспособни българи са напуснали татковината, това са близо 2млрд лева по малко към БВП-то, като направим съотношение към лични, служебни коли и ето от къде идва разликата. Хубавото е, че на Бойчето Убавите магистрали ще изкарат по-дълго, благодарение на по-малкия трафик, хахахахахахха

3

Язека

преди 5 години

"Масово българските шофьори карат автомобили с дизелови двигатели....Бензиновите са почти същата бройка, със 100 000 отгоре"...Излиза, че според вас " масово " означава по-малко.

2

Gorskio

преди 5 години

И защо тогава няма къде да паркирам ?!?!

1

Цвента Ц

преди 5 години

Без пари и стабилен доход , какво да кара човек в България