10

Анонимен

преди 5 години

Малко етническо напрежение и далаверите на ГЕРБ са забравени.

9

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, точно това е начинът - да имат страх! Защото те закони не зачитат, а собствени задръжки нямат. И едно време бяха кротки точно защото се страхуваха даже от най-обикновен пъдар на полето, да не говорим пък за милицията.

8

Анонимен

преди 5 години

Да са мислили за тези въпроси преди техните риднини да вдигат ръка! Сега всички ще тлеят. Марш по света! Пръждосвайте се от България! Няма да ви изхранваме вече!

7

Анонимен

преди 5 години

Сълзливи истории за пропаганда. Няма майтап облъчват ни сериозно . Всеки опит за събуждане се мачка. Ще приложат всички техники за да отмине и да се забрави, а покрай това да забравим и за кражбите и апартаментите ...

6

Анонимен

преди 5 години

Политиците, хелзински комитет и други ромски организации, позволиха на ромите да се чувстват в България над законите. Знаят си всичките права, но задълженията не знаят. Правят престъпления и не ги наказват. Опустушиха села, изтрепаха сума народ и НИЩО.Само че народа има граници на търпението и не го правете виновен, че не иска да търпи повече това положение. Браво на габровци, те няма да ходят за гъби на изборите.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами мешарето им да вкара в пътя издънките си!

4

Анонимен

преди 5 години

Да си пратят родата при тая празнодумка кметицата, тя да ги настанява у тях си

3

Анонимен

преди 5 години

Вчера един 55-60 годишен по телевизията казва, че е притеснен и има 28 внука от двамата му сина! УЖАС! УЖАС! с България е свършено, тия се размножават!

2

Анонимен

преди 5 години

Така ще е вече!!Имахте 30г.да ви дойде акъла-не дойде!Преминахте границата-"НЯМА НЕ ЗНАМ"!!ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА-"Покрай сухото,гори и мокрото"!!И нека 15 ти деца и 40 ти внуци да знаят-"ЗУЛУМ" и ...

1

ДртПрч

преди 5 години

Оплакват се, че страдат всички заради няколко издънки. Следващият път сами да предават издънките на полицията! Малко страх от възмездие вмахалата си е здравословен за цялото общество. Наглостта им трябва да има граници.