14

Анонимен

преди 5 години

Ердоган-султан-лудия диктатор...................много вреден елемент за Турция, ЕС, за всички съседни държави!!!

13

Васил Левски

преди 5 години

В петъчната молитва в основната джамия в Мекка, Ердоан и Турция бяха поименно споменати и юмметът беше поканен също да се моли за него и Турция. Това е безпрецедентен случай в модерната история и ясно показва кой лидер и коя държава се възприемат като лидери на 1.8 милиарда мюсулмани!

12

Васил Левски

преди 5 години

Досега Еродан винаги е спечелил с честни избори. Въпреки постоянното хленчене на кемалистите за фалшификация на изборите, все още никой не можа да докаже това да е така. Очаквайте довечера пак да почнат да хленчат, че Ердоан е фалшифицирал изборите.

11

Васил Левски

преди 5 години

Пожелавам успех на Еродан и партията му!

10

Анонимен

преди 5 години

"Ердоган ще загуби в големите градове,със сигурност в Истамбул,защото по грамотните турци не го тачат.Амуджите по чукарите ще бъдат купени и излъгани!"Като ти гледам правописа, май си "амyджа по чyкарите"...След запетая се оставя интервал."По-грамотните"."Истанбул".След точка също се оставя интервал.

9

Анонимен

преди 5 години

Има 4-ри основни партии в Турция ! Тази на Ердоган, /Крайно ислямиизраните/ на Ататюрк /в БГ все едно десните/ на Девлет Бахчели /В БГ все едно патриотите но истински/ и на Кюрдите / Тук ДПС/ Странното е, че Ердоган е подкрепен от патриотите - зашото виждат, че на Ататюрк партията играе с запада и Америка а народа патриотите не иска това, за сметка на това десните са със кюрдите - за това намирисва яко, готови да сялаят на всяка цена Ердоган за това са обединени в общия враг - н о враг за кого ?

8

Анонимен

преди 5 години

Да отиде Цвъки да брой бюлетините за да спаси положението.

7

Охобохо

преди 5 години

Как ще загуби Ердоган като арестува хиляди,които ще гласуват против него?Няма начин да загуби защото никой няма да посмее да гласува за опозицията.Ако някой си мисли,че в Турция има демокрация жестоко се лъже.Тоя си се бетонира като султан и това е!

6

Пророк

преди 5 години

Ердоган ще загуби в големите градове,със сигурност в Истамбул,защото по грамотните турци не го тачат.Амуджите по чукарите ще бъдат купени и излъгани!

5

Анонимен

преди 5 години

В Турция ще има промяна, след това и у нас.

4

Дано има Господ

преди 5 години

За 30г.жалко съществуване, корумпирните ни, пълзящи и продажни политици, и ние, с овчедушието и търпението си доказахме,че не сме достойни да бъдем свободни !Да бяхме си останали под османско иго! Поне щеше да има законност,а Цвък Молитвата нямаше да троши държавна пара,обикаляйки като простинал кон по "молитвени закуски".

3

гл. шеф,

преди 5 години

до. бължария. от. гл. шеф. на тайно разузнаване.. ние пруедупредихмеливи. данесе занимавате с нашият румен крумов йорданов. гл. кюстендил.. ул гърлянски черешарник. съседите и свойте на нашият румен.снощи в 23ч. гърмяха с пистолет. да плашат румен но румен няма дасе уплаши защото го сменяме.. сесидите на румен лъжесвидетелствът че румен имсее ерчил. това нее вярно.. техни лъжи..

2

Анонимен

преди 5 години

Дано Ердоган разбере какво е сътворил, но сигурно ще си купи изборите

1

ШахинЕнУджузОруспу

преди 5 години

Дано диктаторът да падне от власт!