127

Анонимен

преди 5 години

САЩ ПРАВИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ а в същото време 340 МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ гладуват и големите градове гъмжат от бездомници в центъра.

126

Анонимен

преди 5 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ДА ПОИСКАТ ПОМОЩ ОТ САЩИ ДА РАЗПОЛОЖИМ ЯДРЕНИ РАКЕТИЗА ДА СЕ ОТСТРЕЛЯТ РАШКИТЕ АКО ПРОДЪЛЖАТ С АГРЕСИЯТА

125

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ПРАВИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ а в същото време 150 МИЛИОНА РУСНАЦИ гладуват и големите градове гъмжат от бездомници в центъра.

124

Анонимен

преди 5 години

тъй като ракетните комплекси "Искандер" всеобхватно контролират черноморското крайбрежие по цялото му протежение, включително и Босфора".----БЕЗКАРЙНАТА РУСКА НАГ ЛОСТ ТРЕТИРА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ КАТОМИШЕНА.И КАТО МНОГО ЗАГРИЖЕН ГРАЖДАНИНМИСЛЯ ЧЕ ЕДНИ 100 МЕГАТОНА ВЪРХУ РУСКА ТЕРИТОРИЯ ДОБРЕ ЩЕ ИМ СЕ ОТРАЗЯТ

123

Анонимен

преди 5 години

тъй като ракетните комплекси "Искандер" всеобхватно контролират черноморското крайбрежие по цялото му протежение, включително и Босфора".---????DOKATO СИ КУПУВАМ , БАНИЧКА ИЗВЕДНЪЖ, СЕ ОКАЗВАМ .....ПОД КОНТРОЛА НА РАКЕТЕН КОМПЛЕКС ИСКАНДЕР................................РУСКИЯ АГРЕСИВЕН МИЛИТАРИЗЪМ Е ПРИЗНАК ЗА ДЕГРАДАЦИЯТА НА РУСИЯ....

122

Реалност

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на петрол в света а в същото време 50 милиона американци гладуват и големите градове гъмжат от бездомници в центъра.

121

Факт

преди 5 години

Сравнете какво е направила Америка от Флорида и какво прави Русия от Крим - Флорида е райски полуостров, а Крим - ядрен погреб !Затова толкова пасва на руския Гулаг названието - империя на злото !

120

Прест-ие иОправдание

преди 5 години

Престъпление и Оправдание.Не по Достоевски,обаче.Идтъргувано и продадено през 1994г на Будапещ.Меморандум,опосле отцепват с войски,референдум и хайде обратно.Ако съседна нам държава направи това с Родопите,пак ли ще го оправдавате?Това е Правото,с което чичко Адолф анексира с измислен референдум Австрия,а после Судетите и цяла чехословакия.Все едно да си ПРОДАДЕШ КЪЩАТА,а после да си върнеш стая от нея с референдум,че ти била РОДНО МЯСТО

119

Анонимен

преди 5 години

Прави са руснаците..........100 % !!!

118

до Опорки

преди 5 години

Мистърте твоите дали са по различни.1. Живещи в нищета и бедност руснаци.2. Русия агресора който превзема европа.3. САЩ и ЕС най добрите места за живот в света.4. Евро атл ценности единствени в света.5. Руските пенсионери не стигат до пенсия, а аметиканските най здраеите пътешестващи по райските кътчета на земята....кое е по различно а.....опорки та дрънкат

117

Анонимен

преди 5 години

Калеко Алеко кой разпалва войни бе медузо ? Единствените които правят войни по света са израел и тяхните лакеи от сащ.

116

Анонимен

преди 5 години

До 126Русофилите са ин витро заченати създания на "вечната дружба" !Тяхната родина е епруветката на "светлото бъдеще", а най-свещенното паметника на съвецката армия !

115

Калеко Алеко

преди 5 години

Тези няма да се оправят никога, знаят само да дрънкат ръждивите си братми. Войната е единственото им препитание, като изключим бензиноколонката им ... Накрая товарищ путин ще ги отпрати вкупом в Рая, както вече им е обещал ... !!!

114

ОПОРКИ

преди 5 години

Другари, в коментарите под статията трябва да внушаваме, че:1. 60 милиона американци са бездомни клошари!2. Россия е могучая и великая, а нейните самолти и ракети са най-мощните на света и могат да изравнят всеки империалистически враг със земята!3. САЩ, ЕС и НАТО са окупатори!4. Россия е стожер на морала и мъжествеността!5. Докато в САЩ 60 милиона души умират от глад, в путинска Россия средната продължителност на живота се е увеличила с най-малко 10 години и всички взимат немски пенсии.

113

Анонимен

преди 5 години

Ами, че то изказването на Бондарев си е в прав текс признаване, че Крим е анексиран от Русия и не е имало никакъв референдум.Той, просто обяснява, стратегическите интереси на Русия, виждайлки, че Украйна вече няма да им играе по свирката.Но, на родните рашки...това даже ги радва...те са горди...как тяхната истинска родина заграбва територии.

112

А бе

преди 5 години

Не мога да намеря източник,който да потвърди/отрече еднозначно успяха ли да качат "Кинжал" на тея самолети(Ту-22М3)*.Щото е доста съществено точно за Крим.*Говореше се за 4 броя на самолет.

111

Анонимен

преди 5 години

Е какво сега,...вчера Путин обеща на кримските руснаци по-добър живот, а днес им докара бомбардировачи и превърна полуострова в барутен погреб !!!Да са им честити !Те ще са първите които ще заминат за "Рая", който Путин им обеща преди няколко месеца !Бог да пази България от рускотурската империя !

110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 112Измисли някой горд със себе си умник понятието "просия" и някои като п.апагал.и го поеха с голям ентусиазъм. Абе, п.ато.к, напусни за малко виртуалното пространство, където явно живееш и виж собствената си страна. Не ходи далеч, виж селата около София - пустош и разруха. Къде ти са икономиката, енергетиката, армията, които "просията" ти изгради и няма да излъжа ако кажа подари?

109

Анонимен

преди 5 години

До ИМПЕРАТОРАКъв император си бе ***?ти си едно бедно мизернпо селско русофилче с развалени зъби и внуци в Америка.Много е смешно, когато такива като тебе се изживяват в някакъв руски филм.

108

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 114Ако знаеха колко руска кръв е пролята за Крим и Севастопол, руска, а не Украинска, изобщо нямаше да си правят илюзии, че някой ще ги пусне там. Над черноморската база в Севастопол даже посмъртно няма да се вее американски флаг. Само наивник може да мечтае за това.