287

121212

преди 5 години

До АнонименЖурналистите не знаят дори смисъла на думите, които използват. Тъжно!===Ами какво очакваш от един филолог? Спомням си редактора на нашата заводска многотиражка. Журналист. Нито ерудиция, нито нещо. Беше ми жал за него, толкова беше занюхан.Дори нашият прподавател по литература в гимназията си правеше майтап с филоложките.

286

До НАТО

преди 5 години

Има голяма разлика в размерите и параметрите на хиперзвукова ракета, която се изстрелва от самолет и такава, която се изстрелва от земя/вода. Ако поне малко разбираше от физика нямаше да вкараш хиперзвукова ракета с далекобойност 300 километра и такава с далекобойност 900 километра дори в един клас, а камоли да им дадеш едно име. Много си зле пич. Ако всичкото НАТО е такова, трябва бързо да се махаме от там. Ти си си откровен *** и за друго не ставаш. Дори и за *** си необразован.

285

Анонимен

преди 5 години

Сашко, бомбардировачите не акостират, ми се струва ;)))Те това е днешната джурналистика ... В думата акостира а - кост - ира кост означава бряг. Хидроплан може и да акостира, но ТУ 22 не е хидроплан. Той по принцип се приземява. Ако имаш нужда от по - задълбочен анализ на разликата между акостирам и приземявам само кажи.

284

До жиб.

преди 5 години

Крадци на славянските земи. Може ли да кажеш откъде хан Кубрат или кой там бил е домъкнал *** на земите на траките?*** и с конски опашки - това ли е славяне?

283

Терсит

преди 5 години

На опашка пред Козяк ,***.

282

Жиб.

преди 5 години

Руснаците са крадци на славянски земи, те искат да ликвидират всички славянски народи! Глупавите сърби обаче не разбират това и ще им помагат докато не се окаже, че е прекалено късно за да се предпазят

281

Боби

преди 5 години

До НАТО"Крим дори артилерията го прострелва...Че къвто дебел ги чака"1. Въпросните боеприпаси са Активно реактивни - тоест с намалена боен заряд и се ползват за унищожаване на точкови цели тип танк/полеви бункер ако обикновен снаряд тежи 50кг има 20кг ВВ то въпросните далекобойни снаряди имат ВВ около 2 кг2. HIMARS или високомобилна версия(на Камион) на М-270 МАРС има боеприпаси тип балистична ракета но до 300км тези с 900 сега след излизане от договора РМСДП ги разработват

280

Крим е руски

преди 5 години

Свикнахте ли???Никита Хрушчов го даде НЕЗАКОННО на Украйна през 1954 г.Сега Крим се връща там, където му е мястото...............към Русия!!И няма никаква анексия, ами ЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ !!

279

Щирлиц

преди 5 години

Руска ескадрила бомбардировачи Ту-22М3 акостира в Крим.Колко дълбоко е пристанището,където ..."акостира" ескадрилата?А вчера насред София се приземи марсиански самолетоносач,и пусна котва!Фантастика просто...

278

Анонимен

преди 5 години

293-ти първо ще изпържат русуфилитещото те ще са на преднаталиния да ги посрещатс боришняк и сол...

277

Кичаш

преди 5 години

Ако ти нямаш жена и искаш да разбереш причините, набери в Гугъл-картинки 'Петър Кичашки' и след това 'Милена Кичашка'.

276

ВГВ

преди 5 години

По-тъпо заглавие отдавна не бях виждал. Самолет(не хидроплан) да акостира. Афтора е доста неук....

275

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-НАПРЕД ЩЕ ИЗПЪРЖАТ БАЗИРАНАТА В 4 БАЗИ АМЕРИКАНСКА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ В БЪЛГАРИЯ. ПОКРАЙ КРАВАРИТЕ ЩЕ СЕ ПЪРЖАТ И БЪЛГАРИТЕ.ТАКА ЧЕ, МУНЧОВЦИ, СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ТИГАНА.

274

Анонимен

преди 5 години

112 тона Халумин братчет !!!!Ши *** бирем ли?

273

Анонимен

преди 5 години

На тия им трябват 20 казанлъшки миганина и ще станат пишман що са закарали самолетите си толкоз близо до България :)

272

Денги нет

преди 5 години

Бомби иет

271

А колко

преди 5 години

Се разбиха скриха.

270

Анонимен

преди 5 години

Тия самолети ще ги преживеем. Важното е да не докарат Кузя! Ще опуши и пясъка по плажовете :)))

269

НАТО

преди 5 години

Крим дори артилерията го прострелва ...Американците имат 155 мм оръдие l62 с обсег 115 км А 128 мм l62 с подобен обсег (112) км дори и за Бг корабите го предлагат ... А това е най малкото дето ще им се стовари Nimars от 300 до 900 км Стандар3 хипер звук обхват от 120 до 1100 км 270 км по височина .И това е само началото ...ония папуаси руснаците най добре да си бягат в блатата на москва Че къвто дебел ги чака ...

268

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ СУ-57 очаквайте скоро - най добрия.кой от двата? Абе те и двата ли успяха да се приберат от Сирия?