112

ОСТАВКАТА 3

преди 5 години

Нито един българин няма да ГЛАСУВА за шайката на Бай СУДЖУК!!! Подкрепят ги само РОМИТЕ и агите!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

111

Василев

преди 5 години

Какво значение има дали ще има нова ЦИК, ако имаме старата аутсорсингова обслужваща икономика????Хората искат индустриална българска независима икономика!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

110

Фен на БСП

преди 5 години

Много ми е лошо

109

Анонимен

преди 5 години

Троловете на ГРОБ изпълзяха от канализацията и налазиха темата.Явно Цветанов е обявил пълна мобилизация.

108

Анонимен

преди 5 години

А защо "ги дъвкахме жабетата"?За да дойде Батман и само с един поглед да подреди нещата!Сега очаквам плазмод....иите отново да се изредят по телевизора, за да ни обяснят, че те точно това са искали, но БСП им е пречело.Евтин спектакъл

107

тцтцтцттцт

преди 5 години

Позната игра -" Ако мине номера " . Вече им изгубих бройката на законопроекти , които ощетяват хората , ама нали ББ е поел ангажименти си ги прокарва . И никога той нищо не знае , все някой друг ги прокарва .....

106

ЗапознатOST

преди 5 години

ОСТАВКА!

105

аз

преди 5 години

Ей, дежурното ад минче, и сто минуса да ми надращеш все тая....ГЕРБ печели изборите за пореден път!

104

Анонимен

преди 5 години

Неграмотни избиратели, неграмотни изборни комисии. Резултат неграмотни и прости политици.

103

ТHE Патриот

преди 5 години

герботъпченца :)

102

Анонимен

преди 5 години

не оставяйте Борисов пак да се измъкне от отговорност. Парламентарната Му група ГЕРБ и присъдружните Му организации ДПС, ОП и Воля много добре знаеха какво правят и защо. Самият Борисов също е знаел минута по минута какво става в парламента. Днешните му опити да прикрие безобразието от миналия четвъртък, са продиктувани от страх. Страх, че още довечера ще се наложи да освободи Министерския съвет, под натиска на възмутеното гражданство.

101

ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ

преди 5 години

бяха вдигнати по тревога с голи гърди да бранят ВОЖДА. Че провала на ГЕРБ и ЛИЧНО НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ е видим за всички. Даже и ЦЕЦО не може напечата толкова бюлетини

100

ХЛЕБАРКА

преди 5 години

После пак говорете,че няма мутродиктатура.Що мастило се изписа,що телевизионно време бе изхабено да се говори за тези промени и накрая мутрата отсече и всички клекнаха.Сега ЦЦ да видим какво ще говори.Нито един журналист не го попита как така правителство и парламент зависят от ДПС,а пък уж са във вражда.Че няма никакъв парламентаризъм е ясно.Безброй са случаите когато каквото каже ББ това става,ама иначе се вувозелства,че сме парламентарна република.Ама скочиха на Радев,че НС изпълнява поръчки.

99

аз

преди 5 години

*** си вкара автогол с номерата си, а паса за този автогол и го подаде Борисов и тя без да се усети пое топката! Смяната на ЦИК и оставането на преференциите е най-много в полза на ГЕРБ! Гениален ход на Борисов!

98

Василев

преди 5 години

Ало , Банов съм, нещо *** забравихте!!!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

97

Изнервен

преди 5 години

До 96. Ами и моите коментари срещу БСП и Радев се трият. Нали президентът ревеше, че има цензура в медиите? Ами има, и когато пишем срещу него.

96

Анонимен

преди 5 години

А починалите хора кога ще бъдат премахнати от изборните списъци? Защо срещу техните имена има подписи, че са гласували??!

95

Анонимен

преди 5 години

Герб обяви, че ще възстанови преференциалното гласуване "по подходящ начин"Ааа, не! Такива не минават! Ние добре знаем, че между герб и доган има предварителна уговорка за "Втори план"! Този втори план се отнася до преференция по-малка от сегашната гласувана от върхушките на дпс и герб, но с пъти по-голяма от преференциите, завоювани на референдума, преди намесата на дуото доган-борисов!

94

Анонимен

преди 5 години

Продължаваме по системата "проба - грешка ". Първо се излагаме публично, и ако не ни харесат по телевизията, обръщаме идеологията на 180 градуса.

93

ОХ

преди 5 години

Хайде,разбирачите,няма ли да се изходите по въпроса-ГЕРБ и ДПС управлявали-толкова ясно и прозрачно било това !-Хайде,специалистите,къде сте ?