59

цирк

преди 5 години

А къде са доказателствата че Руснака Федотов е замесен в лъжата Скрипал,няма само вероятности и предположения.

58

Анонимен

преди 5 години

Тези и--д--ти на снимката ни управляват.

57

Анонимен

преди 5 години

У нас търговското наименование на "Новичок" се нарича "Румен Радиомълчанието" !

56

помнете

преди 5 години

САЩ искат да спрат и ТПоток както спряха и ЮПоток и ни я пак ще загубим,за това са тези провокации.

55

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Много калпави тия руски агенти. Всичките им жертви живи !

54

Анонимен

преди 5 години

Сотир Цацаров и Бойко Борисов ще заемат страната на Федотов и Русия в това не трябва да се съмнявате и за миг, а случаите с отравяния на българи от руски агенти и пратеници на Путин братски настроени към България ще продължават и в бъдеще с пълна сила.

53

Анонимен

преди 5 години

Разбира се ,че де работи по случая. Затова Цацаров прие руския главен прокурор Чайка.Запознал го е как "работи" нашата прокуратура по този и всички други случаи!И да знаете - Нашата прокуратура е е "голяма работа"!

52

Анонимен

преди 5 години

А англетата и посранничката им не се ли интересуват от убитите старци по селата?

51

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера защо трябва тая да си вре носа все едно нашия посланик да иде в Ми-6 и да почне да командва наред. Не трябва ли тая тетка да отсвирят ако има някакви доказателства да ги дава ако не да спира да разпространва флшиви новини и да ни забърква в международни скандали. Въобще има ли държава да и тегли една майна.

50

Анонимен

преди 5 години

Да не се заблуждаваме. В Аглия има правителствена програма за антируски действия под името Integrity Initiative и тя бе разкрита от групата Анонимус. Настоящите действия на Англия са повод да ни принудят да изгоним руски дипломати, каквото не направихме и от което те останаха недоволни. Ние им дадохме всичко за Георги Марков, но въпреки неколкократните ни искания от тях нямаме нищо. Наглеци.

49

Учителя

преди 5 години

До ognyanz А дано...нашите дупедавци са готови да платят на руснаците само и само да мине тая тръба с газ за Сърбия. Чиста загуба за нас е тая тръба...

48

Анонимен

преди 5 години

Гебрев си каза,че го е тровил тоз дето иска да му вземе бизнеса. А КОЙ е ? КОЙ ?Сигурно Путин а?

47

Анонимен

преди 5 години

да видя правилно ли съм разбрал не е ясно дали е отровено и дали въобще е имало химическо вещество нито в Англия нито в България .Но правителството знае че Емилиян Гебрев които е търговец на руско оръжие е бил двоен агент което би трябвало да е секретна информация разбира се, но не и за правителството .И на базата на тази информация предполагат че е възможно да е отстранен от руските служби, защото не е отстранен от нашите служби .

46

Анонимен

преди 5 години

Наще служби що не работят по случая кой уби журналистката от Русе.Щото ще излезе ГЕРБ.

45

факт

преди 5 години

Англия продължава с провокациите и лъжите,тази игра е опасна опитват се да ни скарат с Русия в навечерието за преговорите за ТП...

44

Анонимен

преди 5 години

Те застреляха Луканов посред бял ден на улицата, какво остава за някакъв оръжеен търговец.

43

Ха-ха

преди 5 години

От вчера съм с разстройство. Дали не са ме поели руските служби?

42

Анонимен

преди 5 години

Руските служби правят каквото си искат в България. Това отдавна не е новина.

41

не може да бъде!

преди 5 години

Не е сигурно дали този Федотов има нещо общо с отравянето на Гебрев/или дали изобщо има такъв човек/,но със сигурност вече се виждат опитите за тровене на читателската и зрителската публика.Как ви се струва-без щателно разследване,без данни от специалните служби/даже досегашните данни говорят точно за обратното/ ,без каквото и да е становище на правораздаващите органи,в медийното пространство се хвърлят едни слухове,предположения,съмнения и т.н.Това си е,както се казва, дезавуиране на правото?!

40

Анонимен

преди 5 години

Вече всеки може да арестува всеки за да не го отрови Путин с Новичок, да вземем и ние да опандизим Ема Хопкинс за да не я отрови Путин с Новичок на наша територия, като върнат англичаните Скрипал и ние ще върнем Ема Хопкинс. Тез освен да ни провалят сезона с туристите друго няма да свършат. Бозав англичанин и на снимка да го видиш му цапни един шамар.