56

Анонимен

преди 5 години

от десет години ни наливат лимонада в ушите колко добре сме били мскри икономически и поради ттова сме най бедняци в европа.

55

Гошо...Тъпото

преди 5 години

За това пък имаме най...усмихнатия премиер,като се ръкува с Меркел,Макрон и другите от...сорта.Освен това...оправи и Западните Балкани и за това трябва да сме...горди.Който тук има нужда от...милиони му дава,с...дребни суми не се занимава.Сигурно по средна заплата на висши чиновници и приближени,сме някъде по...средата,така че имаме повод да си...вдигнем главата.

54

бо тик вун

преди 5 години

р0бе, марш на тръстиката, плантация България, има нужда от вашият р0бски труд, влезте ни в положението щерката живее в палат в Палм Бийч, Флорида, най-скъпото място в САЩ, имам разходи!

53

Странна история

преди 5 години

Малко венецуелче: мамо, мамо, защо у нас заплата е 2$,у българия 300$, а у САЩ 3000$?Майката: защото мама, ние имаме нефт. Е те за това!

52

АнонимеН

преди 5 години

ПО -ВСИЧКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ВЪВ ЕС!!НО СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО-СМЪРТНОСТ В ЕС И ПО ЕМИГРАЦИЯ СЪЩО!БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ВЛИЗАТ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ В ЕС С БЛИЗКИ ПОКАЗАТЕЛИ ТЕ СА САМО С 15% ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!!ЗА 10 ГОДИНИ В ЕС ВЪВ РУМЪНИЯ СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА Е ВЕЧЕ 2 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ!!НА ВЪПРОС ЗАЩО НИЕ СМЕ ЗЛЕ А РУМЪНИЯ ДОБРЕ БЕШЕ ОТГОВОРЕНО ОТ БОРИСОВ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ОКРАДЕНА НЕ ОТ НЕГО А ОТ СТАНИШЕВ И ЗА ТОВА СМЕ БИЛИ ЗЛЕ!

51

татул

преди 5 години

Защо ни е заплата,като няма държавност.Заплатата стана заплаха,но го крият по пи-ар инсталациите.Бритите държат на държавата,т.е. навъзможния градиент от труд и бюджет.Това ги прави независими,съответнодипломати.Фината настройка не е завсеки.Ние сме спънати преди спринта.

50

Зозо

преди 5 години

Комунягииии, свърши вашата. Пак ще се провалите, както винаги. Ще ядете бойковия ощ много пъти, на всички избори :)))))))))))))))))))))))))))))))

49

Анонимен

преди 5 години

И македонците ли вече са по - добре от нас?

48

Анонимен

преди 5 години

Требе да свалиме ГЕРБ и да дойде БСП да ни дава ервопейски доходи!

47

Анонимен

преди 5 години

А защо при Бойко Борисов, големият икономически растеж, българите са първи по смъртност в света?

46

Анонимен

преди 5 години

Имате ли усещането, че за 10 години ние станахме най - западналите на Балканския полуостров? А обещаваха европейски доходи преди това.

45

Анонимен

преди 5 години

Румънците изгониха комунистите и се оправиха сега капиталистите им дават големи мерезета а на нас комунистите не ни го дигат мерезето требе и ние да изгониме комунистите да ни дойдат капиталисти да ни дигнат мерезето.

44

Анонимен

преди 5 години

Само Хабиб Нурмагомедов, Виталий Кличко, Михаел Шумахер, Велко Кънев, Тодор Колев, Юсейн Болт, Лионел Меси, Роджър Федерер, Новак Джокович и Фреди Меркюри, бре!

43

Зозо

преди 5 години

Абе защо при Станишев, големия икономически растеж, мин. заплата беше 110 лв.? Аман от руски ***!!!

42

пецата

преди 5 години

Много сме пр.сти , така че никой друг не ни е виновен освен нас самите

41

Анонимен

преди 5 години

Знае, знае, но скоро нарече това - високи доходи и просперитет. :)

40

Зозо

преди 5 години

До Кучешки животКато стартирахме от 5 долара месечна заплата при комунягата Виденов и празните магазини, точно преди 22 години - на 04.02.1997г. Колко очакваш да е сега заплатата?

39

Анонимен

преди 5 години

до 39 Ами Тиквата нали полудя след като Елена Йончева с факти му доказа че краде от европейските средства за построяването на магистралите ни? К'во повече?

38

Балкан Обединител

преди 5 години

Знае ли оня успелия Премиер колко е минималната заплата в Румъния?

37

БГ

преди 5 години

32 коментар е написал правилно румънците от тази заплата плащат всички данъци докато при нас е разпределена между работник и работодател.И все пак там е по висока минималната ,но те не си фалират банките и не плащат за реактори