301

Анонимен

преди 5 години

Кметът на Пловдив обясни. Питай тях за повече подробности. И питай Веждито да дообясни, как стават работите с медиите. Няма скрито-покрито. Всичко е ясно и отдавна обяснено в интервюта, в обучителни видеа.

300

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Поп Киро яко му е теглил ушите... - взел си е бележка...

299

Анонимен

преди 5 години

През последните две години официалната информация за паричните ресурси на държавните предприятия пресъхна,но нищо не показва да има значима промяна от 2009-2010 г.Тогава по данни на министерства, които имат държавни предприятия под опеката си с ресурс от 1.2 млрд. лв.,стана ясно,че 35% от тях са в една банка-КТБ. Това означава ресурс от около 420 млн.лв.Последните публични данни от есента на 2010 г. показаха,че 70% от средствата на компаниите под егидата на икономическото министерство са в КТБ

298

321

преди 5 години

Подлогата ще го издуха за грипена :) няма да му е първото...

297

Анонимен

преди 5 години

До 337. Поне 80% от това, което е казал не е вярно или е силно преувеличено.

296

маши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

295

Анонимен

преди 5 години

До 317. Айде обясни как точно комисията прави бюлетините недействителни, като в нея има представители на различни партии. Аман от долни манипулатори.

294

хора

преди 5 години

Всеки който е срещу думите на Президента е срещу народа и България,всичко което каза е вярно,проумейте го и се събудете най после.

293

Анонимен

преди 5 години

Не ги дразни, направо ги побъква. Прави ги сами да си говорят, а мисълта, че ще загубят властта, ги хвърля в музиката. Изнервят се и с цинизми се опитват да се противопоставят, което ги прави още по-жалки.

292

Що бе,

преди 5 години

нали стана Президент щото много добре кара Ф-16? Не е станал заради Грипен?

291

да

преди 5 години

Браво,нужна е Президентска република и нов Народен съд,сега гледайте как най големите крадци и бандити ще залаят срещу Радев....

290

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако има предвид "Визия за България" на ***... - не върши работа - крадена е от Мадyро...

289

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 323Малко инфо, а ти си прави изводите (ако можеш):КТБ е най-бързо растящата банка. Само за 2012 г. активите й са нараснали с 39% при средно 7% ръст за банковата система.Кабинет - Борисов 1 - от 27 юли 2009 до 13 март 2013.

288

Ха ха

преди 5 години

Всички държавни чиновници са мобилизирани да тролят против Радев в работно време. Те са пример колко прав е той.

287

Фен на Радев

преди 5 години

Мислите ли г-н Радев, че народа е толкова ***? Да се лашка между измислено дясно което е про Руско явленото ляво което е Про руско..? Няма да промените нищоооо..

286

Анонимен

преди 5 години

Президента има доста висок рейтинг и това ви дразни,нали!

285

патриарх Кирил

преди 5 години

Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...

284

Моля ?

преди 5 години

Где се е чуло и видяло - Кремълски човек да е генератор за реформиране на корумпирана политическа система ?Вместо да направи двугодишен отчет за свършената от него работа, пРезидентът изплю камъчето. Зад фасадата на борба срещу корумпираната и несправедлива изпълнителна и съдебна власт, му е спуснато да подготви нов проруски политически провкт. Тежко ни и горко !

283

Анонимен

преди 5 години

Тонката, колкото и да .......... държавни поръчки за тебе няма да има. Твърде малък си и незабележим.

282

Анонимен

преди 5 години

Прави се на загрижен за България, а всъщност всичките му действия са пратив нея.