34

Анонимен

преди 5 години

Според данни на организацията от 5 пребити жени 3 се връщат веднага 1 умира и 1 е в размишления дали да се върне за да я доубият или да не се върне...Все пак хубаво е човек да има и инстинкт за самосъхранение колкото и да е хубав сексът.Защо се връщат?Сигурно сексът е бил адски хубав. Е има един лаф -газ глава затрива.

33

ЗАПАЗЕН ДЕДО

преди 5 години

За връзка годините нямат значение. Аз наближавам 50, но си боцкам мацки между 18 и 27.Аз ги возянаджипа си, давам им пари и им купувам глезотии, те ме карат да се чувствам по-млад и правят секс с мен. Пазарна икономика ! :)Всъщност освен хубавия секс малките мацки ме научиха и на разни хакерски номера. Примерно как да си преинсталирам лаптопа. Аз пък им разправям истината за живота, когато бях на техните години. Правим си кефа. Без обвързване...Няма ревност, няма драми... Само секс

32

Анонимен

преди 5 години

Най-общо мераците на един мъж да живее с кака си са проекция на отношенията му с мама - търси майка си и в партньорката - иска да го дундуркат, а не е готов да бъде глава на семейство. Същото е и с момите, които заживяват с "татковците" си - имали са за баща *** и затова търсят бащата в мъжа си.

31

Анонимен

преди 5 години

"Неадекватното противопостяване на патриархални срещу феминистки ценности води до повечето коментари по-долу."Няма "патриархални", в грешка си. Има нормални. Хората трябва да се уважават взаимно, трябва да са открити един към друг, да не крият, да не вършат неща зад гърба на половинката и да го лъжат. Тук някакви шaрфoнтии и слабохарактерни мъже започнаха да пишат, че нормално било да се крие от партньора. Гузна им е съвестта и се хранят от лайкове.

30

Korean soup

преди 5 години

Най-жалкото е, че трагедията с това момиче се преекспонира и генерализира с една единствена цел - да се убеди обществеността, че Истанбулската конвенция трябва да бъде ратифицирана от България във вида, в който дори Конституционния съд я отхвърли. ЛБГТ лобито се е активизирало след директивата на Брюксел и се опитва отново да се възползва, за да се дадат допълнителни права на една малка група с нетрадиционна ориентация под прикритието на защита от домашно насилие над жени.

29

Ибн ебн ал кравар

преди 5 години

На Бойко мета-амфетамините не прощават

28

Анонимен

преди 5 години

До 32Щом до надтоящия момент не съм почнала да изглеждам като "майка" на мъжа ми едва ли ще стане ;)))) Виж ако имахме на 4, а 14 години разлика бих се съгласила с теб ;)))

27

Lightseeker

преди 5 години

Poor life choices както се казва.Да заживееш с непознат човек и чак да искаш да създаваш семейство с него е лудост.Още повече,че хората като цяло са станали много лоши.

26

Анонимен

преди 5 години

Неадекватното противопостяване на патриархални срещу феминистки ценности води до повечето коментари по-долу. Докато масово хората не осъзнаят, че и двете системи са грешни, няма как да има разбиране на някакво по-дълбоко човешко ниво. Престанете да генерализирате въз основа на нискоинтелигентно написани статии.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до 29След още някоя година, когато започнат да ти личат годините и да те бъркат с майка на мъжа ти, ще разбереш защо мъжът трябва да е по-голям в едно семейство. Жените се състаряват по-бързо. Факт !Е, има и изключения ...

24

Анонимен

преди 5 години

До 28Като е готвач някой не значи ,че не е свестен човек.

23

Анонимен

преди 5 години

До 26И защо така го реши?! Моя мъж е 4 години по-млад от мен и имате прекрасно семейство. +- до 5 години е приемлива разлика за партньорите без значение от пола.

22

Анонимен

преди 5 години

Хубаво и борбено момиче, а тръгнала с готвач по-малък от нея, че и апартаментът нейн. Няма по-голяма глупост от разгонената жена, жалко за нея

21

с карате в бъбреците

преди 5 години

Луд човек.Доста момичета си падат по такива.Очевидно и е харесвало да приюти някакъв брадат талибан и той да я очисти.Тя и нея като я гледам не е нещо читава леко *** вид има.Къф готвач е тоя с половин метър брада?Сега ще каже че е употребявал наркотици и е пил алкохол ,нищо не помни и като се събудил тя била с прекършен врат.Дори не е бил той.Пуснете го за да може да утрепе поне още 4-5 глупави патки заспали обичащи мелодраматични приказки.Как щял да се самоубие заради любов.

20

Мдааа

преди 5 години

Тя на 26, а той на 23 ...За да има нормално семейство мъжът трябва да е по-възрастен. Препоръчвам разлика от поне 3-4 години, но наблюденията в живота ми показват, че най-успешна е разликата от 7 години.

19

Анонимен

преди 5 години

"Още едно доказателство, че сте от тюркски произход. Славяните не правят така."Според теб славяните даже си споделят жените, нали? Аббхахахах...Значи се радвам, че май излиза, че съм от тюркски произход.Моме, по всичко личи, че си влезнала да напишеш коментар, защото ти се иска да налагаш някакви нови извратeни порядки за свят в който на жената да и е позволено и простено да си развява катеричката по много мъже и никой да не и търси сметка за прегрешенията. Да, ама, не е нормално това.

18

стига вече

преди 5 години

Разбра се как. Взел успооитени с алкохол,може и нещо друго.

17

999

преди 5 години

Пълна забрана на съжителството между мъж и жена, освен в официално одобрения от Ани мус размножителен период. На мъжете като особено опасни диви зверове да се слага строг нашийник, намордник и белезници.

16

Бате Гойко

преди 5 години

Мария"Още едно доказателство, че сте от тюркски произход."А вие от какъв произход сте?

15

Анонимен

преди 5 години

Нямали проблеми и при първия проблем, станал проблем.