166

Анонимен

преди 5 години

Обикновен човек,Ако беше така, досега да се е разчуло. За "конкурсите", че ги печели точният човек, си прав, но да му вдигнат парите на няколко хиляди - няма начин. Веднага ще се разчуе.

165

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах, тези 510 лева служебните ми за деня ли ще са?

164

it

преди 5 години

Когато системата работи значи IT не прави нищо.Да го натоварим да работи през това време и на компютрите на чиновниците-некъдърници от държавната администрация!!!Когато обаче системата не работи ,то виновен за всичко е IT инженера?

163

Анонимен

преди 5 години

Това е като "нигерийско писмо". Но в този случай писмото гони глупаците, а не ги привлича.Разкрихме конспирацията с тези 510 лева. Шмекерите знаят как да заблуждават простите.

162

510лв

преди 5 години

510 0_о ко каза ко.... аааа 510лв това за една работна седмица ли е??? Неее за един месец!!! Аааааа въй Въй Въй.... Татко казваше учи учи и ще станеш голям човек.... Само едно не разбирам 180000000лв къде отидоха.... При положение че заплатата на шефа е невероятните 510лв... Представям си на другите... 340лв

161

Василев

преди 5 години

Идва нещо страшно селяни прости, сега преди малко се върнах от Била и едни деца по на 20-25г. не могат да обслужат клиентите и се лигавят, не могат да държат приборите и им падат продуктите от готовата витрина!!!Баси и работата , баси и чудото, няма ли кой да научи младите, че първо трябва да покажат какво могат и след това да имат реални претенции за заплати и възнаграждения!!!Баси и държавата!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

160

Пенсионера

преди 5 години

Навит съм.

159

иван програмист

преди 5 години

Това джобните за ден ли са акъла знаете ли колко качествена храна иска на мен порциона на ден ми е толко с уискито

158

Анонимен

преди 5 години

Видно е, че стратегията на ГЕРБ за привличане на младите и можещите работи. С тези пари ще си живееш като цар (във Венецуела).

157

Програмист ама БАШ

преди 5 години

Абе будали тази , позиция не е за програмист , разработчик , софтуерен инженер.. А за системен администратор.. За човек с колеж или средно образование ,така е в САЩ.. Само шуменския университет е единствения в света, който предлага магистърски програми за системни администратори..

156

Анонимен

преди 5 години

Сега ще намерят за 560 лева.

155

иван програмист

преди 5 години

За един час взимам толко

154

русофил програмист

преди 5 години

А мерси никои програмист няма да се навие да работи държавна работа защото часника заплаща десеторно повече

153

Анонимен

преди 5 години

Тиквата пръсна 180 милиона за неработеща система и сега си въобразява, че някой ще му оправи системата срещу 500 кинта ахаххааДа помоли електора си бе, нали всички дето гласували за ГЕРБ били висшисти?

152

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА С ХОРАТА!

151

ВъзмутенДанъкоплатец

преди 5 години

За 15 дни без винетка, влезлите ,през границата ни ,чужди автомобили и камиони , са десетки хиляди,което лишава хазната от милиони ! Защо се дава 510 лв заплата за този пост ?! Отговор: За да не остане никой компетентен и способен в АПИНе проумявам как я мислят тези горе ?! Кой ще остане в тая държава ?!СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

150

Обикновен човек

преди 5 години

Много сте ***, такава е заплатата за да не се явяват много кандидати, и лесно да бъдат отстранени, а "човекът" вече е известен, и като ни направят на балъци класирания ще взима по няколко бона да не казвам десетки след няколко месеце и актуализация на заплатата.

149

Уууу!

преди 5 години

Oбявата не е написана коректно.Трябва да е:''АПИ търси калинка за без пари с цел да изгори като бушон".А може и така:''АПИ търси маймуни като предлага трици за възнаграждение"

148

Анонимен

преди 5 години

Не всички работещи за държавата са държавни служители , чистачката в НАП не е държавен служител. В обявата щеше да пише , заплата се формира според закона за Държавния служител

147

Анонимен

преди 5 години

Държавата е най-лошия работодател за човека без връзки.. Нямаш ли роднина съдия , прокурор , депутат , кмет .. Ще вършиш и работата на всички връзкари.. Те не са отишли на работа да работят , а да крадът