95

Шебек

преди 5 години

Ало, какво ми ги оплаквате тия престъпници. Виновни са. Хванати са. Осъдени са. Щв лежат.Товлкоз

94

стига толкова СП!

преди 5 години

Треперете комунисти!Народа се събуди!Вече няма да дават като овце на секретарите.

93

Митьо

преди 5 години

Ей, троловете защитници на Иванчева, аве ей, за по 10 лв. дневни защитавате човек взел подкуп 140 000 кв. Е затова няма да имате и ще сте скъсаняци. За 10 лв. и майките си ще продадете

92

анита мейзнъра

преди 5 години

Оставете ме насаме с тия жаби и за половин час ще признаят всичко, но ми дайте и сноп свински опашки.

91

Анонимен

преди 5 години

Как разпределя г-жа 30%, процентите. Колко за Боко, колко за нея и колко за партията. Кажи Фандъкова.Няма ли да и бележат и на нея някоя пачка или просто тя се отчита, където трябва.

90

Анонимен

преди 5 години

До Без коментарНищо не е ясно от СРС-тата.Ако беше ясно, щяха да го осъдят.

89

Нямам

преди 5 години

Симпатии към Иванчева. Но това, което се случва е прокурорски геноцид, за който всички ще плащамеъ

88

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕРБ вдигат цените на всичко, но подкрепата им в нета не спада. Излиза, че ГЕРБ ни ограбват, за да плащат на тролoвете си.

87

евродебил

преди 5 години

Госпожа пъпка има късмет, че не е в Китай, защото отдавна да е на бесилката, да съвсем сериозно, там за подобен подкуп закона е такъв. А нашите съдии да се замислят, когато я съдят дали има наивници да вярват, че мъ р ла та е хваната с първия подкуп, само господ знае колко пъти по 70 хилки е гушнала преди това.

86

наблюдател

преди 5 години

Интересно защо руската правителствена Агенция за интернет изследвания в Санкт Петербург се намесва в това дело за някакви си 70000 евро.Виждаме вкараха в играта тежката артилерия. Явно това дело е билото, което ако се прехвърли, процеса може да стане необратим.БСП се чуства реално застрашена и се нуждае от подкрепа за да оцелее.

85

Предприемач

преди 5 години

Абсолютно виновна. Висша наглост и хленчене. В ареста им е мястото. Да види колко струват 70000 евра. Решила е фризьорката да става милионерка от кметуване. Да се наградят Иван Гешев и Ивайло Спиридонов за разкритието. Не ми го побира главата кои сте които се опитвате да я защитавате...

84

Анонимен

преди 5 години

До 76Арестува я пролетта. Снимките са от лятото. През всички месеци с тоя костюм ли да ходи? Медията изкарва умишлено грозни снимки, за да прави тенденциозни внушения и вие, платените ***, подсилвате внушенията.Много *** ви активирали от сутринта против тези жени. Защо така?

83

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова е най честната жена в света.Тя не взима, не краде и не лъже. Няма по честни хора от всички в голямата софисйка герберска община.

82

До 15

преди 5 години

Абсолютно. Склонене съм да вярвам че тия двете са искали пари от неправилните хора (сиреч - свързани), но изглежда от прокуратура/полиция някой пак е оплескал нещатаСтрува ми се че от обвинението сега си умират от страх да не им се разпадне показния процес и да станат за смях. По инстинкт гледам към МВР една работа не могат да свършат като хората ония шишковци.

81

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е власт на парите, а не на народа, както си мислеше и Иванчева, когато поведе борба срещу презастрояването в Младост. Затова сега Иванчева е в ареста пратена там от най-корумпираните политици.

80

до 75

преди 5 години

Спокойно бе или ти ли си от хората на кметицата. Какво стан секна кранчето за екскурзийки,почивки,роднински назначения ли ?

79

До гюлезар

преди 5 години

В женските затвори няма гаври

78

Анонимен

преди 5 години

Такава кампания против врагът на партията не сме виждали и по живково време!

77

хм

преди 5 години

Тъй като, не намалиха субсидиите на партиите, те имат отново парички да плащат на тролчетат си по медиите, както и на медиите. Последно време герберските тролчета са много активни по мрежата. Толкова подкрепа за Боко и Гроб, е нямало никога по коментарите. Как само, един след друг хвалят герб и правителството, плюят комунистите и всичко си е една опорна точка, спусната им от Цецо и сие.

76

ГЕРБ = Мафия

преди 5 години

Мафията не се примири със победата на Иванчева в кметските избори и спирането на строежите там. Затова мафията нареди а тайните служби да спретнат на Иванчева активно мероприятие, с което да "докажат", че е корумпирана, но май политическата полиция на ГЕРБ не се е справила добре, щом делото още не е влязло в съда. Както върви Иванчева ще е в ареста и делото янма да влиза в съда, поне докато ГЕРБ са на власт.