146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 152Глупости.На всеки пет години правим сбирка на випуска.И почти всички са женени и с деца.От моя клас сама една жена и един мъж не са женени.Ама мъжът е плейбой и постоянно е с някакви супер мадами.А жената и тя е имала доста връзки с мъже.А двамата п.едали се омъжиха в Холандия.Първо един за друг,сега за различни.

145

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуИ смяташ,че *** ще ти дадат същите усещания като жена,с която си във връзка?Само един път съм бил с *** и повече няма да повторя.*** и ужасът-все едно *** кукла.А връзката с жена не е само секс.Не по-малко удоволствие е да излезете на заведение,да отидете на кино или курорт.

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149По твое време също са били толкова, но останалите са се крили точно от такива клюкарки като тебе. Нямате ли си друга работа с жена ти освен да гледате кой с кого се такова? Ето затова има гей паради.

143

Гoшу

преди 5 години

До 144Сам съм, защото два пъти се жених и два пъти се развеждах. От първата ми е сина, от втората дъщерята. Ожених се много рано, на 19 години. Веднага след развода си (продължил 5 години) намерих нова жена и заживях с нея на семейни начала. Затова сега като съм на 40 имам що годе пораснали деца. Нещо друго да искаш да научиш за мен? :) И да, супер ми е да съм си сам. Като ми трябва жена, имам си приятелки дето бачкат ВИП ескорти. Не че не се занимавам и с нормални, ама не са на 19-20 години

142

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 145Гейовете нарочно правите кампании,за да промивате мозъците на децата.Нарича се на английски "gay recruitment".Аз като завърших преди 25 години езикова гимназия в целият випуск имаше само двама гея.Сега жената е учителка в същото училище и казва,че в клас има по двама.Как така се увеличиха 10 пъти за 25 години?

141

Анонимен

преди 5 години

Тези снимки 100% не са на двойки . Платили са на някакви хора с друго обяснение защо са по двама на снимка . БХК колко откраднаха от името на хората ?

140

до 145

преди 5 години

Гоше, сега почна да пишеш като анонимен, а?

139

Анонимен

преди 5 години

"Планувано е билбордовете да бъдат поставени паралелно в Бургас, София, Варна и Пловдив до края на януари 2019."Значи трябва да си взема повечко боя.

138

Анонимен

преди 5 години

Намирам повечето от пишещите тук за тотално изтрещели :) всеки, ама всеки един от вас има близък за кийто знае, или не, че има влечение към същия пол. Защо сте толкова силни в писане в интернет, а не вземете да им говорите за параноите си в лицата им? Тия дето сега са на по 20-30г и са гейове със сигурност не са израстнали с такива билбордове и вервайте ми няма никаква вероятност билборда да им обърне резбата.

137

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуДо вчера разправяше как си живеел сам в софийското си жилище ,заради което си напуснал Пловдив.Сега изкара,че имаш син и дъщеря.Хайде по-леко с лъжите.Ясно ,че и ти си *** и сега се правиш на баща,какъвто не си и никога няма да бъдеш.

136

до Гошу

преди 5 години

Кажи честно, мислиш ли че има човек в тая държава, който да си промени мнението за , като види такъв билборд? Какво се очаква, да започнем да ги харесваме като ги гледаме изтипосани по билбордовете ли? Доста наивно и ограничено мислене имате.

135

Гoшу

преди 5 години

Та да си продължа мисълта. Значи вие смятате, че децата ви могат да обърнат резбата от някаква агитация? Ами много са ви лабилни дечицата бе, възмутените :) Просто удряйте игнор и да не ви дреме кой какво прави. Вие сега сте в ролята на по-големи кречетала от гейовете...и сте по-досадни. На мен защо не ми пречат, даже нямаше да ги видя тези билбордове, ако не бяхте писали статия за това.

134

до Гошу

преди 5 години

Много си прав, Гошу, точно и аз си мислех, че и през метър да има билбордове, те няма да ме променят. Просто мнението ми за гейовете ще си остане същото - че са жадни за внимание и пълни с комплекси.

133

Гoшу

преди 5 години

Вече някой като ми каже изтърканото клише, че разни НПО-та и ЛГБТИ общности "опорочавали децата ни" и ме избива яко на смях. Много сте задръстени ве, пичове и пички. Аз имам син и дъщеря. Синът ми посмъртно няма да стане гей, понеже е коцкар като мен, постоянно с някакви момичета се занимава. Малката и тя, вечно влюбена в някой от нейния клас. Така че каквато и реклама да си правят гей обществото, ако си роден нормален нищо няма да те промени, ако ще през метър билбордове да има.

132

Анонимен

преди 5 години

"Заради вълната от обществено недоволство от Община Варна съобщиха, че започват акция по премахването им. Но варненци явно са изпреварили общинарите и тази нощ скандалните послания са намазани със спрей."Значи и мене са ме изпреварили, защото сега научавам за билбордите и смятах да се поразходя с прашката и сачмите. Браво, момчета!

131

Анонимен

преди 5 години

.Престанете да ни поучавате да приемаме нещо,което е ненормално...На мене ,а всички нормални хора ,не ни пука за тези ...Да правят каквото искат ,зад тяхната семейна врата,но не казвайте дали е норчално или не...Защото тези същите със тяхната нахалност карат хората още повече да ги презират и мразят..,,

130

Анонимен

преди 5 години

Натрапниците от "Америка за България" пак са развързали кесията за агресивна пропаганда.

129

Умник

преди 5 години

Сигурен съм, че ако гейовете спрат с тази пропаганда и опити да са постоянно тема номер едно, все едно техните проблеми са най-важните за обществото, тогава самото общество ще започне много по-бързо и лесно да ги приема. Никой няма нищо против Васко Кеца например, ама той не обикаля всеки ден да тръби по телевизиите, че е мразен или онеправдан.

128

преди 5 години

Колкото повече се набутват на сила, толкова повече хората не ги раресват и това създава разделение !

127

Ерусалим

преди 5 години

До ЖелязкоДълго се борих е Тел Авив, но накрая победих!