23

Анонимен

преди 5 години

И как така СРС-та изтекоха "случайно" в медиите? Нали това си е престъпление по НПК? Или пак поредното режисирано събитие, с цел да оправдае случилото се?! Освен туй самият тескт като го чете човек му става ясно , че на повечето места е безсмислен, т.е. при орязването нещо са се престарали...Не знам дали тази е виновна, ама нека да пуснат аудиозаписите, като са почнали да вършат престъпления, а не да пишат "не се чува"

22

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен22мда, и също така си анонимен в интернет. я, пробай да кажеш че ше туриш ножа на бънди 2 дена поред в тоя форум да видиме кво ще стане. дали казаното ще отлети, и дали ще си анонимен. читалищна работа.

21

Крум от Крумовград

преди 5 години

Абе нека българския съд я тикне в панделата за 20 години, пък после и да осъди българия в Страсбург за 10 бона, не повече за лоши условия в ареста, и още 10 за някои унизителни моменти, ще ги платим, ние цяло КТБ платихме...всеки, който иска да осъди България в Страсбург, и има грамотен адвокат, го е направил, в бюджета има пари за такива плащания, така че не плашете гаргите със Страсбург.

20

Ани

преди 5 години

Аз съм склонна да мисля че Радев не е пряко засегнат.Във всички случаи обаче залавянето на толкова много социалисти вреди на столетницата. Както защото се лишава от спонсори, така и защото хората виждат едно бъдеще когато може би ще бъде наложена законност.А законът както си спомняме от филмите на БКП, така както сме свидетели по нашето време е най-мръсната дума в устата на социалистите.

19

Анонимен

преди 5 години

Когато кажеш нещо е едно. Да вземеш е съвсем друго.Казаното отлита.

18

Анонимен

преди 5 години

Първи разговор Борисов Танов Б. Б. Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак. В. Т. Да? Б. Б. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция. В. Т. Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: "Аз карам влака, да дойде при мене" . Б. Б. Да.

17

Анонимен

преди 5 години

много удобно ги пускат тия записи днес, след интервюто с майката на Иванчева...явно е че ни мислят за много ***...

16

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Веднага освободете Иванчева .Тя е наша национална гордост .Истинска българка , въплащение на най добрите качества на народа ни .Предлагам я за Нобелова награда за мир и икономика .Призовавам Фандъкова да абдикира в полза на Иванчева

15

Анонимен

преди 5 години

Ако тези записи са истински ,в което не се съмнявам, и Иванчева бъде осъдена,невиждам как Страсбург,Брюксел,ООН и др.,ще защитът кметицата и ще се наложи България да плаща!А представяте ли си Дюлгеров докато е бил кмет с колко е забогатял?!Ами другите не заловени кметове?

14

Край

преди 5 години

Не изключвам да е искала да вземе кинти на принципа "всички зимат, аз да не съм балък"ОБАЧЕ1. Тия я наказват преди това да е доказано в съда2. Тая ако за 5г. затвор АДоган /ДПеевски/ Бареков/ ББ/Цв. Цветанов/ Цв. Василев и пр. ПО колко години трябва да са там?!? Питам аз и отговор не искам.

13

баба мара

преди 5 години

не разбрах хората от младост искат ли нови строежи или не нямаме въздух исветлина и защо се строи в софия да се изнесе и навън

12

Анонимен

преди 5 години

Нали не се бяха срещали? Била го изгонила от кабинета си? Става интересно.

11

bolbov

преди 5 години

А къде е Кой,който по принцип е дал съгласие там да се строи?Защото Младост е проектиран и завършен жилищен комплекс и изведнъж разни вакли момченца с неясни пари почват да бръчки под прозорците на хората.Крайно време е да облечем жълти жилетки и този Кой да се появи.Пък после ще видим Кой Кръстник Кой Сват?Не само грабите но и унижавате народа .

10

Анонимен

преди 5 години

Имах някакво съмнение, но като си взе Марковските за адвокати и съмненията изчезнаха. Кой честен човек може да си ги позволи?

9

SJ

преди 5 години

Трябва да си пълен *** да заемаш този пост и да говориш такива неща по телефона или в кабинета си. Нещо ... куца.

8

Пройчо Прокурора

преди 5 години

Ясно е, че срещу Иванчева има тенденция и поръчка, но още по-ясно е, че кифлата е корумпирана до мозъка на костите си, и никой уважаващ себе си човек не бива да развява такова дрипаво знаме- с потрет на алчната кметица. Абсурдите на България- Десислава Иванчева - икона на демокрацията, по-тачена от гламави ляво-дясно-зелени от нобеловата лауретка-язидката, жертва на ИДИЛ.

7

Анонимен

преди 5 години

А какво стана със СРС-то за Ало Ваньо и Мишо Бирата, на което всички разпознаха Банкнянския бидон, само за ГЕРБоследтвието бил Неизвестен гражданин.

6

наблюдател

преди 5 години

Нинова и Радев нещо се умълчаха.Явно подготвят контра удар.Радев го знаем той е стратег!

5

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА РАДЕВ!

4

Анонимен

преди 5 години

Тиквено-Прасешките медии продължават атаката срещу Иванчева.Факт е, че в нито едно СРС-е не е споменато името й.А въпросният Ваклин е активист на ГЕРБ, който освен това е получил 50 хил лв лично от Цветанов за да спретне атаката срещу Иванчева.