41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗатичал съм се да купувам измислените шоколади на касапина на украинците потрошенко! пАляците са най-вярното куче на САЩ след английските плъхoве и украинските фашисти. Най-големия кошмар на кравите е Русия, Германия и Франция да се съюзят.

40

ТHE Патриот

преди 5 години

мани вече Русия мани вече САЩ,мани и ерозиращата умираща безславно европа ,вкоято сме и ние ,аз немога да разбера тия хора с какъв акъл 2018 ми прилагат методи за промивка на съзнанието и пропаганда за които съм във филми за хитлкеристка Германия още преди години по дискавъри когато още гледах тъпата телевизия!А със интернет и моменталният информационен обмен ,който съществува сега ,ако си мислят ще могат шмекериите да им работат още незнам !

39

Анонимен

преди 5 години

Явно няма толкова какао като ти гледам акъла. Значи са менте. Още едно доказателство че не трябва да се купуват.

38

Анонимен

преди 5 години

Аз купувам Рошен-78% какао. За цената си няма аналог. За стимул на мозъка го взимам.

37

Анонимен

преди 5 години

Тъпанаре прocт, поне 80 процента от източноевропейците са на страната на Русия. Това че политиците плюят по руснаците защото са платени от САЩ не означава че народа мисли като тях.

36

Ха, Ха ВИЦ

преди 5 години

Лесна ли е?Отдавна е превзета И. Европа от САЩ.

35

Анонимен

преди 5 години

Истината е че никой в източна Европа не иска и да чуе за Русия, прекалено много хората в тая част на света са сърбали попарата на руснаците и хубаво от тях никой не е видял тук

34

Анонимен

преди 5 години

Не купувайте шоколадите "Рошен". Това е фирмата на украинския терорист Порошенко. Дано да фалира тоя гнyсен поамериканчен *** дето иска да разпали трета световна война.

33

Анонимен

преди 5 години

Украйна е дойната крава на ЕС във всеки един смисъл дори в буквалния.Тя е донор на евтина селскостопанска стока и евтини суровини.Дори украинският мед е стока закупена за центове, но продавана за много евра и все пак на цена по-ниска от реалната за повечето европейски производители.Украйна е козът на ЕС срещу Китай-евтини и послушни, при това европейски граждани.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Говори от свое име ако обичаш. Нито представляваш българите, нито нищо. САЩ никакви не са ми, че да ги обичам, а от Русия нищо лошо не съм видял. Роден съм 1990г. и цял живот в кaнчето ми е набивано за лошата Русия. В същото време Европа се разпада пред очите ми. Виждам как САЩ съсипаха половината свят за финансови изгоди. Писна ми тази лъжедемокрация. Предпочитам Русия пред САЩ, по-малкото зло. По-гнусни от краварите няма. Руснаците са ми братя.

31

Самата истина

преди 5 години

Тайните общества също си имат йерархия и лидери. Тези лидери също си имат шефове и се отчитат пред някой.Най вероятно на върха на материалното ниво тук на Земята стои някаква невидима извънземна раса която тайно контролира земното население. А самите извънземни пък и те си имат шефове от друга галактика на който докладват какво се случва тук.... Всичко част от междугалактическия план! Няма случайни работи.

30

ТHE Патриот

преди 5 години

в 21 век в ерата на интернет да се бълва подобна безмозъчна пропаганда как Русия щяла да ни завладее е просто криминално ,да не говорим за елементарен журналистически интегритет ,етика и култура ,срам и позор!

29

Do 30

преди 5 години

Не забравяй България и Сърбия, които имат и хубави спомени от победите на Русия над Турция. А ядрени ракети в Стара планина са доста голям гъзобрък за запада. Мисля че пропускаме тоя шанс да ги изнудване да си докарат тука заводите и мангизите

28

Анонимен

преди 5 години

Ние сме си свалили гащите на ЕС,така че какво да ни приемат?Ние вече сме приети.И не завиждайте на Китай,хората там получават ниски заплати,Китай е работилницата на света,а се влага+инвестира там,заради голямата покупателна способност на населението,освен това са и интелигентни,не са аборигени китайците.

27

Анонимен

преди 5 години

Абе от 5 дена съм в БГ-то и никаква новина за Боко.Какво става да питам?

26

АНТИ

преди 5 години

Скачаше *** за щатски стандарт,искаше в долари да е богат.Друго реши американския брат,*** остана с пръ$тче отзад.

25

Самата истина

преди 5 години

Няма независими държави! Тайните общества управляват всичко а държавите са просто работнически ферми където се трудят робите. При робите също си има йерархия като принципа е че властта се спуска от горе надолу и никой не знае истинските намерения на този който стои над него в йеарахията.Отделните групи от роби (народите) често се изпозлват за междуанродни военни игри със залаганията. За господарите на света това е просто игра. Те финансират и двете страни и после само гледат шоуто.

24

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

Европа винаги ще е прецакана, докато не дойдат подходящи лидери, и се разберат, като бели хора. Да има мир между Европа, Русия и САЩ... Но най-интересното е, че потомците на белите европейци в момента които са лидери на САЩ и Русия те най-много прецакват Европа...

23

Анонимен

преди 5 години

Европа от толкова много десетилетия е слуга на САЩ (почти век), че когато се появи Тръмп, Европа не знаеше как да реагира. Както рoбът незнае какво да прави кагато се появи нов господар, който не го иска. Жалка Европа.Тръмп вече предизвика Брекзит, Тръмп разпалва протести, Тръмп им налага мита, обаче на еврогейовете само Путин им е в устите. Чувате ли ги жалкарчетата от дойче веле "според Зигмар Габриел, Европа не може да живее без САЩ". Рoби!

22

ТHE Патриот

преди 5 години

Пропаганда Веле!